- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
- Konu Sahibi prenses_0610
İyi dinlenmeler, acil şifalar tatlım, öpüyorum
Ben Geeelllddiiiimmmmmmmmmm :)))) amma uyumuşum Danalar gıbı yahu inşallah buralardasındır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi dinlenmeler, acil şifalar tatlım, öpüyorum
Hoşgeldik tatlım, çünkü ben de vurdum kafayı yattım şimdi uyandım Öyle böyle değil rüya bile gördüm Rüyamda bilezik alıyormuşum bir dükkandan, böyle boncuklu falan. Bir tane beğeniyorum ama satış yapan kıza ısrar ediyorum "ben nazar boncuklu olandan istiyorum diye, boncuğu değiştirebilir misiniz? diye soruyorum" O da bana kolye satmaya çalışıyor, ben ısrar ediyorum kolye değil bilezik istiyorum ben diye. Sonra kendimi aynada görüyorum, bütün ellerim kollarım bilezik yüzük dolu Böyleyken böyle, hayırlara çıksın inşallahBen Geeelllddiiiimmmmmmmmmm :)))) amma uyumuşum Danalar gıbı yahu inşallah buralardasındır
Yıldız hoşgeldinselam kızlar umarım allah hayırlısıyla verir, dört gözle beklediğiniz bebişlerinizi.
bende aynı şeyleri yaşıyorum.her ay dört gözle meraktan saçımı başımı yola yola bekliyorum ve her ay hüsran.ve yeniden çalışmalar, yeni umutlar vs vs
bakalım bu ayda yine aynı tırmalayışlardayım.bakalım regl günüm 11-12 eylül gibi beklenMİyor:)))))
ama ben şimdiden çok net bildiğiniz üzere sıkıntı stres içindeyim.
her ay reglimle karşılaşınca önce bi üzülüyorum ağlıyorum.sonradan bu bir çile doldurma işi gibi diyorum.daha çekecek çilemiz var onu doldurunca sağlıklı hayırlı bebişleri hakedeceğiz diyorum kendime:)bu bir olgunlaşma aşaması diyorum:)))
napayım avuntu işte, bir sonraki aya moral desteği:))
umarım hepimiz çilemizi en yakın zamanda doldurup bebişlere kavuşuruz.
ohh ohh ıyı sevındım ya uyumana en azından kafanı boşaltmışsındır .banada ıyı geldı vallahı uyumak ama uyanınca yıne aynı neyse arık cok sıkıldım hande yanı yarın kes test yapıcam bır aksılık cıkmazsa yıne fıkrım degısmezse cunkı kıst vs bırsey varsa ne kadar erken tedavısıne baslarsam okadar cabuk adet olup yıne duzene gırerım. yoksa cıdden sıyırcam kafayı yaaa bu ne boyle sureklı yanı çok afedersın bırseyler akıyor zannedıyorum aşagıdan gıdıyorum tuvalete yok..bu stresde benı mahvedıcek . en ıyısı bıran once sonuc almak . sonucta kan testı yuzde yuzluk bır sonuc olacak ıcımde rahatlayacak .
Buarada çatlak matlak senı tanıdığıma cok sevındım :) can Dostum güzel İnsan çatlak arkadaşım
buarada prenses hıc gorunmuyor yaaa ne yapıyorku acaba ?
Ruyanda guzelmıs hayırlısı olun oglen ruyası bu ınsallah olumlu bırseyler olur. sende durum nasıl agrı sızı bırseyler varmı
Üzüleceğim deme tatlım ya, belki yarın ne mutlu haberlerle geleceksin, ben de İstanbullardan bebek halayı çekicem Diyorum ben sana, ben çok ümitliyim senin durumundan diye. Noolur yani, bir ay daha bekleriz hep beraber, adet günlerimizi, yumurtlama günlerimizi sayarız beraber Pes etmek de yok öyle hemen aman Hilalcim. Tıp ne ilerledi, kimler ne durumlarda hamile kalıyorlar. Eşin gitmiş miydi canım senin doktora, sayım falan yaptırmış mıydı? Daha önce sorduysam afedersin, unuttum çünkütüh tüh tüh maşallah :) değmesin.
evet artık cıdden karar verdım ne cıkacaksa cıksın rahatlamak ıstıyorum bu sekılde kafayı yedım zaten ıyıce stres yapmak ıstemıyorum ha geldı gelıyor dıyorum kasıklarım agrıyor zaman zaman memışkolarım taş gıbı oldu gıbı gelıyor. sureklı yatmak ıstıyorum ya ayaga kalktıgımda düşerse dıye Eşimle birtlikte olamıyorum ya kanama olursa dıye ee bu Adamada günah yani.o yuzden yarın gıdıcem .pesm ettim artık.... :26: üzüleceğim ama bunu bılıyorum
amaaaaaaann sağlık olsun (dengesızlıkde başladı)
İnşallah sen hamılesındır canım İnşallah .....
ben sanırım önümüzdeki maçlara bakıcam off ya bak yıne ağlayasım var ....
bende bu konuları sadece eşimle konusuyordum Anneme bıle soylemem garıbım sonra sorup duruyor geldı mı adetım dıye. sımdı sen varsın ne kadar mutluyum anlatamam ınsan ancak bu derdı cekene anlatabılıyor bunları baskaları anlamaz cunkı. herkes olur olur stres yapma dıyor dahada baska bırsey bılmezler.
yanı kısacası bende dananın kuyrugu kopacak.......
Üzüleceğim deme tatlım ya, belki yarın ne mutlu haberlerle geleceksin, ben de İstanbullardan bebek halayı çekicem Diyorum ben sana, ben çok ümitliyim senin durumundan diye. Noolur yani, bir ay daha bekleriz hep beraber, adet günlerimizi, yumurtlama günlerimizi sayarız beraber Pes etmek de yok öyle hemen aman Hilalcim. Tıp ne ilerledi, kimler ne durumlarda hamile kalıyorlar. Eşin gitmiş miydi canım senin doktora, sayım falan yaptırmış mıydı? Daha önce sorduysam afedersin, unuttum çünkü
Ben de annemle konuşamıyorum ya, bilmiyorum sadece bunu kafasına takar, kendine dert ederse diye endişeleniyorum Kadıncağızın tek çocuğuyum zaten benimle yatıp benimle kalkıyor, düşünsün istemiyorum bunları. Babam da bu sene emekli oldu yeni, artık başbaşa hayatlarını yaşasınlar istiyorum.
İkimiz de kendimizden ümitsiziz, birbirimizden iyi haber bekliyoruz
İçimden "tükenmişlik sendromu" bu olabilir mi diyorum hani bir reklam var ya
Oh eşin sağlıklı, sen sağlıklı, tü tütüh nazar değmesin Evliliğiniz, mutluluğunuz bir bebekle taçlansın, daim olsun inşallahAynen aynen tükenmişlik sendoromu bızımkısı :) evet canım eşimde bu zamanda kadar 3-4 defa sayım yaptırdı cok sukur olması gerekenden cok ıyı dedı Doktorlar . rahatız yanı o konuda. hem sormuş da olabılrıız artık bırbırımızı hoş görebılırız balık hafıza olduk galıba hep unutuyoruz herşeyi....
halay çekmek mıııııııııııııı bak bunu duyunca için gıcıklanıyooooo :) ama şeyi ıstıyrum bak Yeşim salkımın yenı bır Kına parçası var dınlemedıyse şiddetle tavsıye edıyorum cok hos onu ıstıyom ben hem soyle hemde halay cek olurmu
canım benım sen benden , ben senden umutlu ...ınsallah ıkımız aynı anda aynı zamanda Doğum yaparuuukkk
boru moruu emıl ol o anda sesin bana Bülbül gibi gelır :) bende hep neyın hayalını kurarım bılıyormusun soylee kocaa göbişim olsun hanı su Bebek gelıyor vs dıye yenı Hamıleler ıcın cıktı ya T-shırtler ... onlardan gıycem hatta daha ılk ogrendıgımce gıycem sonrada bebeişim ALLAHIN ıznı ıle Doğunca da Bebek arabası en kralından alıcam sokak sokak gezıcem kayınvalıdemın mahallesınde gezıcem "olmuyor mu" dıyen bakısların gozuna gozune sokucam....
ALLAHIM herkese bu mutlulugu tattırsın ınsallah ...gazaaa getırme benıııııııı Handee
Hoşgeldik tatlım, çünkü ben de vurdum kafayı yattım şimdi uyandım Öyle böyle değil rüya bile gördüm Rüyamda bilezik alıyormuşum bir dükkandan, böyle boncuklu falan. Bir tane beğeniyorum ama satış yapan kıza ısrar ediyorum "ben nazar boncuklu olandan istiyorum diye, boncuğu değiştirebilir misiniz? diye soruyorum" O da bana kolye satmaya çalışıyor, ben ısrar ediyorum kolye değil bilezik istiyorum ben diye. Sonra kendimi aynada görüyorum, bütün ellerim kollarım bilezik yüzük dolu Böyleyken böyle, hayırlara çıksın inşallah
Yıldız hoşgeldin
Hilal, ben, bir de prenses bekliyoruz bu forumda bebişlerimizi inşallah, prenses ne yazık kı adet oldu ama ümitlerimiz bitmez bizim, böyle maraton gibi, hemen pes etmiyelim, isyan edip kendimizi üzmeyelim diye uğraşıyoruz hep beraber, sen de hoşgeldin. Hilalle iki çatlak konuşmazsak çatlıycaz dediğimiz noktada birbirimizi bulduk Bu hamile miyim değil miyim durumları hepimizi yıpratıyor anlıyacağın. İlk aylar ben de çok ağlıyordum tuvalette kırmızıları görünce, hiç bir şey olmasa hamile miyim değil miyim stresi bile yıpratıyor bizi İnşallah hayırlısıyla alıcaz evlatlarımızı kucaklarımıza, gezicez şiş göbek şiş göbek Allah'ım iyisini bilir, vardır bir bildiği. Sen kaç yaşındasın, ne zamandır bebek için çalışıyorsunuz eşinle? Senin de Bat'ın az kalmış, inşallah iyi haberler getirirsin.
İnşallah iyi sonuçlar alırsın sen de canım :) Senin gönülsüz olduğunu zannederken eşin, bir de hamilelik haberlerini verirsen hayırlısıyla eminim daha da büyük şok yaşayacaktır.4 yıldır evliyiz biz. 29 yaşındayım eşimde 38 yaşında:)1,5 yıldır daha ciddi istiyoruz:)ama işte benim eşim bu streslerimden ve iniş çıkışlarımdan biraz habersiz:) yani istediğimi biliyor ama kendimi bu kadar paraladığımı bilmiyor:)daha doğrusu şuanda daha olmasada olur diye düşündüğümü, hatta bile bilede geciktiriyorum gibi düşünüyor.bende onu bu sıkıntılarımla pek boğmamaya çalışıyorum hepimiz için hayırlısı olsun ya
Merhaba arkadaşlar.. Benim adet günüme 2 3 gün var ama çok fazla stres yapıyorum ve artık dayanamıyorum.. Sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.. Kan tahlili yaptırmak istiyorum ama karar veremiyorum.. Sizce yaptırıp kurtulayımmı yoksa biraz daha sabretmelimiyim???
Günaydın Handecım .... nasılsın? sabah gıttım kan testını yaptırdım cumaya sonuc cıkar dedı Doktor Laboratuvarda sorun varmıs. bu arada ıdrar testı yaptım tek cızgı cıktı. suan ölmek ıstıyorum hıc ıyı hısssetmıyorum kendımı .... lanet olsun herseye dıyorum sadece.......
canım lutfen bak boyle dusunme ıyı dusun ıyı olsun bende dun hamiş oldugumu ogrendım bugun tekrar gıttım kan verdım kan degerlerım dusukmus evde bende test yapmıstım adetım 1 gun gecıkmıstı sılık cıkmıstı onun sılık cıkmasının sebebı yenı oldugu ıcın kandakı hcg degerın dusuk oldugu ıcınGünaydın Handecım .... nasılsın? sabah gıttım kan testını yaptırdım cumaya sonuc cıkar dedı Doktor Laboratuvarda sorun varmıs. bu arada ıdrar testı yaptım tek cızgı cıktı. suan ölmek ıstıyorum hıc ıyı hısssetmıyorum kendımı .... lanet olsun herseye dıyorum sadece.......
Senin de hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsincanım benım adetım 1 gun gecıktı ıdrar testı yaptım sılık cıktı varla yok arasında dun hastaneye gıttım ve kanda gebelık testı yaptırdım