- 11 Ocak 2011
- 2.795
- 2.450
- 248
- Konu Sahibi prenses_0610
-
çok teşekkür ederim yaa hakkaten ben de kendmi ilgili ve bilgili sanırdım. ovülasyon testi diye bir seyiilk defa pazartesi günü izmirde ablama gitmiştim ondan duydum. ateş ölçmeyi de az önce eski sayfalara bakarken öğrendim ama tam olarak anlayamadım.
dün biraz halsiz hisseidyordum kendimi laf olsun diye ateşimi ölçtim 36.5 çıkmıştı, bir anlamı var mı?
ben hamile kalmadan önce doktora gidip tüm tahlilerimi yaptırıdım, kızamıkçık testi falan da yaptırdım. 2,5 aydır da folik asit kullanıyorum ve hapı da bırakalı 3 aya yakın oldu.
naapmalıyım acaba :26:
ben ovulasyon testi diye internette aradım adetim toplam döngü gününe göre hangi günde yapman gerektigini söylüyor.
hap kullanırken tam 28 di ama şimdi sapıttı hangi gün yapmalıyım ki?
ateş konusunda da bu ay adet görürsem ondan sonra düzenli bakarım.
ilgine çok teşekkürler..
İnşallah Öznur, inşallah isteyen bütün herkese, özellikle burda tanıştığım Hilal kardeşime, Allah'ım en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsinBekleyen, çabalayan bütün herkesi Allah mükafatlandırsın
Bende 4sene bekledim o süreç çok zor ama Allah zamanını biliyo be veriyo. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh o duyguyu tattırsın herşey sabır...
Kızlar, selamlar. Bugün kan testi yaptırdım, sonuç pozitif geldi. Şu an 5 haftasını doldurmuşum gebeliğimin. Lekelenme olduğu için acilen doktora gittik. Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Amin canım, 10 gün sonra tekrar doktor kontrolü
çok sevindim,inş her şey yolunda gider
sağlıcakla kucağına alırsın bebişini
Amin canım, 10 gün sonra tekrar doktor kontrolüGerçi progestan'dan sonra lekelenme de geçti. Sağlıkla hamileliğin tadını çıkartmayı nasip etsin Allah'ım herkese
ayy ne güzel ben de istiyorum
progestan ne oluyor,çok gördüm adını burda :44:
doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra adet ne kadar aksayabiliyor acaba?
bugün 15 gün oldu tık yok..
bırakalı da 3 ay oldu, 15 gün gecikme normal midir? en son gecen pazartesi test yapmıştım tekrar yapsam mı??
dün test yaptım negatif
3 pazartesidir test yapıyorum, gecen ay da 9 gün gecikince 2 test yapmıştım.
toplam 5 negatif ibaresi üzdü beni.
ablam asprin iç dedi, madem hamile değilsin adetin gelsin bir an önce dedi ama o kadar gergin ve şiş durumdayım ki naapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?