- Konu Sahibi prenses_0610
yok kız vallahuı şu adetım gecıktıgınden bu yana sadece toz alıyorum camasır bulasık. baska bırsey yapmıyorum dip köşe gırısmek lazım
aslında ben Dini,Tarihi,Osmanlı bu tip kıtapları okumayı severım araştırmayı sevıyorum. ama senın tavsıye edecegın kıtaplar varsa bakarız alırım onlarıda yanı
Biraz önce gitti benim kız da, temizledi elleri dert görmesin, valla hafiflemiş hissettim kendimi
Pek o tür kitapları bilmiyorum tatlım, şimdi hemen kütüphaneye koştum acaba ne önerebilirim sana diye. Ben genelde fantastik kurgu, dünya klasikleri ya da bir kaç yazar vardır Paul Auster gibi, onları okuyorum. Ama bir kaç kitap ayırdım mesela, Jane Austen'ın Emma, Victor Hugo- Bir İdam Mahkumunun Son Günü, Oscar Wilde- Lord Arthur Savile'in Suçu (bu son ikisi zaten çok ince kitaplar, 2 saatte biter yani). Emile Zola'nın bütün kitaplarını çok severim. Hatta bir ara kızım olursa adını Zola mı koysam diyordum
Bir de Olasılıksız diye bir kitap vardı, yazarı kimdi hatırlayamadım ama baya çerez, kolay okunan, kada dağıtan bir kitaptır. Irvin Yalom-Divan olabilir. Trevanian'ın da zamanında bütün kitaplarını okumuştum, Şibumi baya iyi bir kitaptır.
Biraz uzun sürdü cevap yazmam ama anca toparladım