• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi fikir verin lütfen.. Kafam çok karışık =(

ben biraz pimpirikliyimdir
kendimi gördüm sanki :52:

dijital bendeki de
olmadı bir tane daha alayım duruma göre
işte ben en son ağustos 28de adet oldum.
ve ilginçtir ki normalde hep belirti yapar,kahverengi lekenlenme,göğüslerde acıma fln.bu sefer hiç bişi olmadan şıp diye kırmızı geliverdi.ki zaten oldukça gecikmişti.
ben doktora adetlerim çok gecikiyor,bu durumda ben yumurtlamıyor olabilir miyim diye sormuştum.o da şu anki duruma bakarsam sen yumurtluyorsun dedi,çünkü normal görünüyorlarmış yumoşlar sayı olarak da falan.
bakalım daha çok tecrübesizim Allah ne göstericek :))
:27: Ben üstüne kontrol delisiyimdir. Her şey benim hayatımda bir proje; bütün dataları toplıycam, kaynaklarımı bilecem, ona göre timing yapıcam, süreci planlıcam, ne zaman, zaat kaçta ilişki olacak vs. vs. Eh bu durumda da dizginler elimde olmayınca, panik, stres, öfke, hepsini birden yaşıyorum. Ama bebek olursa çocuğuma şöyle söyliycem "Sen, babanla benim projemizdin. Ben de proje müdürüydüm" :52:
Uzun aralıklarda adet görme yumurtlamıyorsun demek değil canım, için rahat olsun, doktor foliküllerden, hormon değerlerinden anlamıştır zaten. :33:

:27: Ben üstüne kontrol delisiyimdir. Her şey benim hayatımda bir proje; bütün dataları toplıycam, kaynaklarımı bilecem, ona göre timing yapıcam, süreci planlıcam, ne zaman, zaat kaçta ilişki olacak vs. vs. Eh bu durumda da dizginler elimde olmayınca, panik, stres, öfke, hepsini birden yaşıyorum. Ama bebek olursa çocuğuma şöyle söyliycem "Sen, babanla benim projemizdin. Ben de proje müdürüydüm" :52:
Uzun aralıklarda adet görme yumurtlamıyorsun demek değil canım, için rahat olsun, doktor foliküllerden, hormon değerlerinden anlamıştır zaten. :33:

:9::9::9::9:
tşk ederim bilgileniyorum senin sayende :)
sabahtan beri kasıklarımda hafiften ağrı gibi bişi var sokuluyor arada,ne oluyor ya :) kendimi olaya iyice kaptırdım
şimdi düşün dur ne dönüyor acaba içeride :1:

Aklım sürekli Hilal'de, online oldu mu diye bakıp duruyorum.:18
Benim de dün çok lekelenmem oldu Yıldız, günlük pedimi baya kirletti çok afedersin. Akşama kesildi, bugün yine bekliyorum ama gelen giden bir şey yok. Yarın sabahtan gidip kan vermeyi ciddi ciddi düşünüyorum artık :50:
İnşallah hepimizden iyi haberler gelir. Bir yandan negatif sonuç alıcam diye korkuyorum, sonra zaten gebe değilimdir de neden gecikti bu kadar diye düşünmeye başlıyorum. Neyse, öyle ya da böyle hakkımızda hayırlısı olsun :31:

Umarım hem senden hem Hilal'den Hemde tüm isteyenlerden hayırlı sonuçlar gelir.bu ay benden yine paso😔biraz önce başladı adetim
Başıma ağrı girdi müthiş.tabiki sıkıntıdan.amaaaaan napayım ya olmazsa olmasın.ne zaman isterse o zaman versin Allah.

:9::9::9::9:
tşk ederim bilgileniyorum senin sayende :)
sabahtan beri kasıklarımda hafiften ağrı gibi bişi var sokuluyor arada,ne oluyor ya :) kendimi olaya iyice kaptırdım
şimdi düşün dur ne dönüyor acaba içeride :1:
Bir kaç gün içine yumurtan çatlayacak da olabilir canım. Kimi bayanlar adet ağrısı gibi bir ağrı da hissedebiliyorlarmış. Bugünleri değerlendirmeyi ihmal etme aman diyim:38: En az gün aşırı... :32:
Umarım hem senden hem Hilal'den Hemde tüm isteyenlerden hayırlı sonuçlar gelir.bu ay benden yine pasobiraz önce başladı adetim
Başıma ağrı girdi müthiş.tabiki sıkıntıdan.amaaaaan napayım ya olmazsa olmasın.ne zaman isterse o zaman versin Allah.

Geçmiş olsun :50: Umarım meleğin daha fazla bekletmez seni de önümüzdeki ay süper haberler alırsın.
İyi temennilerin için çok teşekkür ederim :42: Hilal bu sabah alacaktı sonuçlarını, inşallah güle oynaya döner; ama bu saate kadar foruma girmeyince gittikçe endişeleniyorum açıkçası.

Bir kaç gün içine yumurtan çatlayacak da olabilir canım. Kimi bayanlar adet ağrısı gibi bir ağrı da hissedebiliyorlarmış. Bugünleri değerlendirmeyi ihmal etme aman diyim:38: En az gün aşırı... :32:

Geçmiş olsun :50: Umarım meleğin daha fazla bekletmez seni de önümüzdeki ay süper haberler alırsın.
İyi temennilerin için çok teşekkür ederim :42: Hilal bu sabah alacaktı sonuçlarını, inşallah güle oynaya döner; ama bu saate kadar foruma girmeyince gittikçe endişeleniyorum açıkçası.

tamam :1::1:

Hilal de inş dediğiniz gibi güzel haberlerle gelir

İnşallah :))
Ben de şimdi öğle yemeğini hazırlamaya koyulayım. 1-2 saat sonra görüşürüz kızlar :37:

Good Morning Kızlaaarrr ...Handecım ,Yıldız ve bitter kuzucum nasılsınız? sızlerı merakte bıraktım kusura bakmayın bebişler ama uyumuşum bugun yaaaaaaaaa.... henuz adet olmadım Test sonucunuda almadım cunkı yarın cıkar dedıler saglık ocagında mecburen 1 gun daha beklıcem .
Buarada eşimle dün bıraz tartıştık pek moralımde yerınde değildi . Adam ısrarla üstüne gördün diyo yaaa iddaya girdik dun gece ben yokbırsey dedım .o zaman o bana Bulız alacak :1::1: varsa ben ona şort alıcam :50::50::50: kafayı yedı ama hepsı benım yuzumden . sımdı delı gıbı evde junıor Nıhat gelıyor dıyo ablama( eşimin ismi Nihat buarada) yazık cok uzuluyorum yarın daha cok uzulecek . hepsı benım yuzumden artık dun dedım kasıklarım agrıyor kesın gelcek kırmızılar dedımde bıraz umudu kırılsın.
sızler nasılsınız? gelişmeler .
handem sen nasılsın? neler oldu dunden bu yana? Yıldız? buarada yasemınden haber var mı hastane dönüşü bılgı vercektı bebeişle ılgılı?

Good Morning Kızlaaarrr ...Handecım ,Yıldız ve bitter kuzucum nasılsınız? sızlerı merakte bıraktım kusura bakmayın bebişler ama uyumuşum bugun yaaaaaaaaa.... henuz adet olmadım Test sonucunuda almadım cunkı yarın cıkar dedıler saglık ocagında mecburen 1 gun daha beklıcem .
Buarada eşimle dün bıraz tartıştık pek moralımde yerınde değildi . Adam ısrarla üstüne gördün diyo yaaa iddaya girdik dun gece ben yokbırsey dedım .o zaman o bana Bulız alacak :1::1: varsa ben ona şort alıcam :50::50::50: kafayı yedı ama hepsı benım yuzumden . sımdı delı gıbı evde junıor Nıhat gelıyor dıyo ablama( eşimin ismi Nihat buarada) yazık cok uzuluyorum yarın daha cok uzulecek . hepsı benım yuzumden artık dun dedım kasıklarım agrıyor kesın gelcek kırmızılar dedımde bıraz umudu kırılsın.
sızler nasılsınız? gelişmeler .
handem sen nasılsın? neler oldu dunden bu yana? Yıldız? buarada yasemınden haber var mı hastane dönüşü bılgı vercektı bebeişle ılgılı?

Valla Hilal, öyle merak ettim, aklıma neler geldi anlatamam sana, ne komplo teorileri kurdum neler...:5: Neyse iyisin ya
Şu test bir çıksaydı da hem eşin hem sen bir bilseydiniz ne olduğunu :50: Yalnız varsa, pozitifse, boşver adama şortu mortu, zıbın alın kızım :52: Yalnız seninki de, bebekten emin, cinsiyetinden bile emin :27::27: Canım üzüntü olacaksa da, anca beraber, siz karı-kocasınız, mutluluk da hüzün de beraber yaşanır. Sınav bunlar :ssz: İnşallah, inşallah, Rabbim iyi bir haber gelsin de böyle kendini yediğinle kalmış olursun, sonra beraber halimize güler geçeriz tatlım :13:
Bu bekleme kısmı en zoru ya, hani bilsem negatif olduğunu yemin ediyorum yine üzülmiycem, söz :19: Dün kahverengi lekelenmem vardı, malum. Akşama o da kalmadı. Bugün de çok hafif, nasıl diyim sanki içerde kalanlar, akıntıyı azıcık kirletiyor gibi :ssz: Bir de çok afedersin Hilalcim, acayip arttı akıntı, 30'umdan sonra altıma kaçırmaya başladım zannediyorum o derece. Kaç kere "aha da geldi kırmızılar" diyip koştum banyoya, tık yok. Öğlen eşimle konuşurken de anlatıyorum ona, biraz detaya girdim zannedersem "Hande ben bu konuda biraz cahil kalmak istiyorum" diyor :52: Eee adama öyle şeyler anlatıyorum ki adam soğuyacak benden. Sen gelene kadar Hilalcim, böyle acayip yorgunum gibi hissediyordum ama şimdi acayip enerji doldum :37: İyi ki geldin arkadaşım.

anlatma canım arkadaşım adamlar tıksıncek bızden bende hep oyle anlatırım eşime işte soyle oldu boyle aktı peçeteye sıldım de renk buydu. en sonunda bana anlatma kızım ruyalarıma gırıyor dıyo....:52::52:
evet canım benım eşim hep emın konusur 'bak gorursun ben demıstım dıyor '. en sonunda iddalaştık :1::1: artık laf yetıstıremedıgım ıcın kendısıne tamam sensın dedım ,napiiim .
yarına kadar artık sabredicem yarında görücez ak koyun kara koyun. artık bıran once su sonucu almaı ıstıyorum cunkı kötü bırsey olmasından kokruyorum. bırde en nefret ettıgım seydır hanı boyle gecıkmelerde d.k. hapını kullandırtıyorlar ya hanı kıstı sökülsün dıye. hıc sevmıyorum kendılıgınden sokulmesını tercıh ederım kı kendısı suan cok ınatlasıyor ya bedenımle :52::52::52: bakalım ne olacak. bu arada sana bırsey anlatıcam; Asla fala ıvıra zıvıra ınanmam ben Hem Dınımızce gunah hemde sacmalık.gaybı ve gelecegı ALLAHtan baska kımse bılemez. neyse Ablam dun bır arkadasının arkadasına gıtmıs :53::53: orda bır kadın varmıs kahve falan ıcılınce ablam sakasına hadı kım bakcak falan demıs. buarada ablamın anıden buraya gelısının nedenını kımse bılmıyor kacıp geldıgı ıcın bır tek Annem ve ben bılıyoruz.
neyse kadın ben bakarm demıs. neyse demıskı bır kac gune kadar sana mujdelı bır haber gelıcek demıs cok sevıneceksınız demıs . babamın sol tarafının felclı oldugunu Ablamın Eşinden şiddet gördüğünü vs vs .bende dıyorumkı acaba bu mujde benden mı gelıcek.sonra dıyorum Hılal sacmalama :43::43::43: bosuna hayal kurma dıyorum kendı kendıme.
buarada sen ne zaman test yapıcaksın bak bu lekelenmeler cıddıye alınmalı artık bence ...belkı bebiş orda cıddı bur durumda olabılır bence yap nasıl olsa kan testı yuzde yuz sonuc verıyor ha bır gun once ha sonra....sen bılırsın yınede:53:
bugun bıraz mutsuzum Handecım ya nıye bılmıyorum bagıra bagıra aglamak ıstıyorum .dun gece delı gıbı dans ettım sarkılar soyledım Eşimle kahkaalar atttık bugun sabahtan bu yana boyleyım sureklı aglama ısteyı :43::43::43: ıyı degılım ben . keske ızmırde olsaydın :43:

anlatma canım arkadaşım adamlar tıksıncek bızden bende hep oyle anlatırım eşime işte soyle oldu boyle aktı peçeteye sıldım de renk buydu. en sonunda bana anlatma kızım ruyalarıma gırıyor dıyo....:52::52:
evet canım benım eşim hep emın konusur 'bak gorursun ben demıstım dıyor '. en sonunda iddalaştık :1::1: artık laf yetıstıremedıgım ıcın kendısıne tamam sensın dedım ,napiiim .
yarına kadar artık sabredicem yarında görücez ak koyun kara koyun. artık bıran once su sonucu almaı ıstıyorum cunkı kötü bırsey olmasından kokruyorum. bırde en nefret ettıgım seydır hanı boyle gecıkmelerde d.k. hapını kullandırtıyorlar ya hanı kıstı sökülsün dıye. hıc sevmıyorum kendılıgınden sokulmesını tercıh ederım kı kendısı suan cok ınatlasıyor ya bedenımle :52::52::52: bakalım ne olacak. bu arada sana bırsey anlatıcam; Asla fala ıvıra zıvıra ınanmam ben Hem Dınımızce gunah hemde sacmalık.gaybı ve gelecegı ALLAHtan baska kımse bılemez. neyse Ablam dun bır arkadasının arkadasına gıtmıs :53::53: orda bır kadın varmıs kahve falan ıcılınce ablam sakasına hadı kım bakcak falan demıs. buarada ablamın anıden buraya gelısının nedenını kımse bılmıyor kacıp geldıgı ıcın bır tek Annem ve ben bılıyoruz.
neyse kadın ben bakarm demıs. neyse demıskı bır kac gune kadar sana mujdelı bır haber gelıcek demıs cok sevıneceksınız demıs . babamın sol tarafının felclı oldugunu Ablamın Eşinden şiddet gördüğünü vs vs .bende dıyorumkı acaba bu mujde benden mı gelıcek.sonra dıyorum Hılal sacmalama :43::43::43: bosuna hayal kurma dıyorum kendı kendıme.
buarada sen ne zaman test yapıcaksın bak bu lekelenmeler cıddıye alınmalı artık bence ...belkı bebiş orda cıddı bur durumda olabılır bence yap nasıl olsa kan testı yuzde yuz sonuc verıyor ha bır gun once ha sonra....sen bılırsın yınede:53:
bugun bıraz mutsuzum Handecım ya nıye bılmıyorum bagıra bagıra aglamak ıstıyorum .dun gece delı gıbı dans ettım sarkılar soyledım Eşimle kahkaalar atttık bugun sabahtan bu yana boyleyım sureklı aglama ısteyı :43::43::43: ıyı degılım ben . keske ızmırde olsaydın :43:
İnşallah ilaçlık bir durum yoktur canım ya :18: doktor da bir şey söylemeden belli olmaz bu durumlar. Ciddi ciddi düşünüyorum artık Hilalcim yarın kan testi yaptırmayı :ssz: Dün gece eşim baya ısrar etti, evde 3 tane gebelik testi var, kalk şunu yap diye. Ona da dedim, idrar testinde negatifi görüp de yine aklımda bir acaba kalmasını istemiyorum. Acaba acaba diye düşünmek biliyorsun daha beter ediyor adamı Hilalcim. Versinler elime kağıdı, al sonucun 0 desinler, tamam o zaman dert etmem. Hatta sırf bekleme sıkıntısı yaşamıyım diye özele gidicem, onlar en geç 2 saatte veriyorlar durum acil diyince. Zaten doktorum da aynı hastanede, en kötüsü sorarım, değerim 0'sa ben niye hala adet olmadım diye. Eşim de "mail at doktora" diyor bir de, naapacaksa adamcağız, bana uzaktan teşhis koyacak hali yok :51: Amaaaaannn cidden aynı senin gibi hissediyorum, bir ağlıyasım geliyor, bir bağırasım geliyor, bir tepinesim geliyor, bir eşime bakıyorum yamuğunu görsem bir kavga edip rahatlasam diye :52: Valla onlar da çekiyorlar bizle.
Fala ben de inanmam canım, hatta o falcılara astrologlara dünyanın parasını yedirenlere de kızarım. Bazen kendi kendime kahvemi içince kapatırım o ayrı, yine kendi kendime bakarım :1: sonra da döner arkamı unuturum :51: Zaten anlamıyorum, yok kuş var, yok aslan var dediklerinde, bakıyorum bakıyorum, göremiyorum.
İnşallah babacığın da ablacığın da iyi olur tatlım. Öyle babanın durumunu ablanın durumunu söyliyince içim parçalandı gerçekten :50: çok üzüldüm, Allah'ım inşallah her şeyi yoluna koyar... Hele öyle eşine vuran adam duydum mu çok sinirleniyorum, gücünüz kadına mı yetiyor, nasıl bir haddini bilmezliktir, nasıl bir karaktersizliktir :20:

ah ah bende anlamıyorum ya. kız cagız kacmıs 15 gun burda kafa dınlemek ıcın adam yıne rahat bırakmıyor ben konusuyorum durum bu dıyorum ama tın tın kafa almıyor. öldürcem dıyor baska bırsey demıyor ablam o yuzden kacmıs ve 13 senedır gelmıyordu ,Eşi cezayırlı gercı bu gıbı erkeklerın cezayır türk almanı farketmıyor karakter meselesı resmen cehennemı bu dunyada gosteren tıpler. Ah Ah su psıkolojı ıle benım elime gecse var ya ALLAH yarattı demıcem yermısın yemezmısın acaıp piskopat fıkırlerım var suan :52::52::52::52: ,anlattıklarını bır duysan dıcen 8 sene nasıl dayandın be kızım. 8 senedır de ben gormuyordum . ALLAHIM hayırlısıyla bundan ayrılmayı nasıp etsın valla hersey bır yana cok sevınecegım. bakalım salı gunu donuyor mecburen bakalım neler yasıycaz bende burdayken bırsey yapamam o orda tek basına gercı annem var babam ama onlar yaşlı babam zaten malum her cesıt hastalık var Annem garıbım almancası yok zaten alsın karsısına konussun. Buyuk ALLAHIM bakalım neler gorcez bırde benım bu durumum gercı ben Adımın Hilal oldugu kadar hamıle olmadıgımı bılıyorum ama ne var dıye dıye kendımı yedım bıtırdım.
off offf :( handecım ne olur sankı hamıle olsak 7 ay sonra kucagımıza alsak bebeklerımızı arabalarına koysak gezsek :50::50::50::50: ama yok yok :43:

ah ah bende anlamıyorum ya. kız cagız kacmıs 15 gun burda kafa dınlemek ıcın adam yıne rahat bırakmıyor ben konusuyorum durum bu dıyorum ama tın tın kafa almıyor. öldürcem dıyor baska bırsey demıyor ablam o yuzden kacmıs ve 13 senedır gelmıyordu ,Eşi cezayırlı gercı bu gıbı erkeklerın cezayır türk almanı farketmıyor karakter meselesı resmen cehennemı bu dunyada gosteren tıpler. Ah Ah su psıkolojı ıle benım elime gecse var ya ALLAH yarattı demıcem yermısın yemezmısın acaıp piskopat fıkırlerım var suan :52::52::52::52: ,anlattıklarını bır duysan dıcen 8 sene nasıl dayandın be kızım. 8 senedır de ben gormuyordum . ALLAHIM hayırlısıyla bundan ayrılmayı nasıp etsın valla hersey bır yana cok sevınecegım. bakalım salı gunu donuyor mecburen bakalım neler yasıycaz bende burdayken bırsey yapamam o orda tek basına gercı annem var babam ama onlar yaşlı babam zaten malum her cesıt hastalık var Annem garıbım almancası yok zaten alsın karsısına konussun. Buyuk ALLAHIM bakalım neler gorcez bırde benım bu durumum gercı ben Adımın Hilal oldugu kadar hamıle olmadıgımı bılıyorum ama ne var dıye dıye kendımı yedım bıtırdım.
off offf :( handecım ne olur sankı hamıle olsak 7 ay sonra kucagımıza alsak bebeklerımızı arabalarına koysak gezsek :50::50::50::50: ama yok yok :43:
Yok canım, ne dili ne dini ne ırkı var bu manyakların. Ama onlara kaba kuvvetle de müdahele edilmez; haklıyken haksız duruma düşer insan Allah korusun. Alman polisi ciddiye almıyor mu bu durumu, adam resmen ölümle tehdit ediyor baksana densize. Türkiye'deki durum zaten feci malum, kadın cinayetleri aldı başını gidiyor da, Avrupa'da daha bir ciddiye alınır diye beklerdim. 8 yılı bırak 8 saat dayanılır mı be :43:
Canım benim 7 ay sonra değil 8 ay sonra alırız, sağlıklı doğsunlar da. Çok yıpratıyorsun tatlım sen kendini. Bir uğraş, bir şey bulmak lazım :20: Önce beden sağlığı sonra ruh sağlığı, ki sen bunun eğitimini almışsın, daha iyi biliyorsundur. Bak bir kursa gidelim, ne bileyim yeni bir şey öğrenelim, spora başlıyalım.
Kalkıtım Türk kahvesi yaptım :52: canım istedi valla

Almanyada aynı canım benım artık eskı Almanya kalmadı...
canım ben zaten yarını bır atlatayım ılk işim evin altını üstüne getirmek deli gibi temızlık yapıcam :52::52::52: sonrada pazartesiye spora baslıyorum bakalım belkı bır kac kıtap alır okurum kalın kalın kıtaplar :)

Almanyada aynı canım benım artık eskı Almanya kalmadı...
canım ben zaten yarını bır atlatayım ılk işim evin altını üstüne getirmek deli gibi temızlık yapıcam :52::52::52: sonrada pazartesiye spora baslıyorum bakalım belkı bır kac kıtap alır okurum kalın kalın kıtaplar :)

Deli ya, temizlik diyor :52: kızım eminim şimdi bile evin bal dök yala durumundadır.
Ben de kitap kurduyumdur ama bir haftadır, okuduğumu anlayamıyorum, o duruma geldim, aynı sayfada 20 dakka geçiyor. Sevdiğin bir tür varsa, önereyim sana bir kaç kitap :37:

yok kız vallahuı şu adetım gecıktıgınden bu yana sadece toz alıyorum camasır bulasık. baska bırsey yapmıyorum dip köşe gırısmek lazım :37::37::37::37:
aslında ben Dini,Tarihi,Osmanlı bu tip kıtapları okumayı severım araştırmayı sevıyorum. ama senın tavsıye edecegın kıtaplar varsa bakarız alırım onlarıda yanı

Hoşbuldum kuzucuk ....ıyı dıyelım ıyı olalım :) hamdolsun bugünümüze ALLAH beterınden korusun. sen nasılsın canımcım ?

sıkıntılar,bazı olumsuzluklar hep var da
hani genel anlamda iyi olmana sevindim :))

ben de iyiyim tşk ederim
işteyim,mesaimi doldurmaya çalışıyorum kaldı 2 saat :)

yok kız vallahuı şu adetım gecıktıgınden bu yana sadece toz alıyorum camasır bulasık. baska bırsey yapmıyorum dip köşe gırısmek lazım :37::37::37::37:
aslında ben Dini,Tarihi,Osmanlı bu tip kıtapları okumayı severım araştırmayı sevıyorum. ama senın tavsıye edecegın kıtaplar varsa bakarız alırım onlarıda yanı

yaniii .var elbette ama elden bırsey gelmeyınce yapacak da bırsey olmuyor .
hadı sık dişini az kalmış :) nerde calısıyorsun bu arada?

Back