Kızlar bi fikir verin lütfen.. Kafam çok karışık =(

Biraz önce gitti benim kız da, temizledi elleri dert görmesin, valla hafiflemiş hissettim kendimi
Pek o tür kitapları bilmiyorum tatlım, şimdi hemen kütüphaneye koştum acaba ne önerebilirim sana diye. Ben genelde fantastik kurgu, dünya klasikleri ya da bir kaç yazar vardır Paul Auster gibi, onları okuyorum. Ama bir kaç kitap ayırdım mesela, Jane Austen'ın Emma, Victor Hugo- Bir İdam Mahkumunun Son Günü, Oscar Wilde- Lord Arthur Savile'in Suçu (bu son ikisi zaten çok ince kitaplar, 2 saatte biter yani). Emile Zola'nın bütün kitaplarını çok severim. Hatta bir ara kızım olursa adını Zola mı koysam diyordum
Bir de Olasılıksız diye bir kitap vardı, yazarı kimdi hatırlayamadım ama baya çerez, kolay okunan, kada dağıtan bir kitaptır. Irvin Yalom-Divan olabilir. Trevanian'ın da zamanında bütün kitaplarını okumuştum, Şibumi baya iyi bir kitaptır.
Biraz uzun sürdü cevap yazmam ama anca toparladım

tavsıyelerıne uyuyacam bulabılırsem okurum bende. gercı ben ne okursam okuyayım kafam hep bır yerde. hanı yazmışsın ya bır sayfada 20 dakıka dıye. bende oyleyım canım yaaa. ne olcak boyle bılmıyorum bu kasık agrımda benı delırtecek nıye agrıyor bır anlasam bır bılsem keşke evlere USG alınabılse dıme, her dakıka artık bakar bakar dururuduk

Acaba sökülemiyor da o mu ağrı yapıyor canım :26: Benim aklıma ilk bu geliyor. Ya da enfeksiyonal bir durum mu var :26: Tatlım yarın şu sonucunu al, hemen bir doktora uğra, böyle acabalar çok feci yapıyor bizi. Hemen aynı gün randevu verir mi doktor acaba? :44:
USG'yi falan değil de, keşke 6 sene tıp mı okusaydık

belkı de ondandır belkıde baska nedenler inşallah yarın öğrenıcem. sabahtan randevuyu alırım ben özel tıp merkezı var hemen bana cok yakın yuruyerek 5 dakıka suruyor oraya gıdıcem ordakı k.d. uzamanı cok ıyı . ogleye dogru sonucu alırsam hemen gecerım o tarafa. hayırlısı olur inşallah senın ve benım için.
buarada sen yay burcumusun?

İnşallah canım yarın ikimiz de iyi haberler alırız, en azından kötü haberler almayız :18: Burda benim yakında bir yer var ama oraya hiç güvenmiyorum, biraz ciddiyetsiz geliyor orası. Diğer hastanelere gitmek için de ya taksi ya araba lazım. Bende ehliyet var ama acayip de korku var, kullanamıyorum İstanbul trafiğinde, eşime bağlı kalıyorum mecburen Sabahtan biraz geç gider işe naapayım...
Yok canım yay değilim, kimse benim burcumu tahmin edemez çünkü hiç bir bariz karakter özelliğini taşımam, akrep doğmuşum ama öyle kıskançlık falan yoktur içimde

hmm anladım canım ben yay burcuyum .ıkı ay sonra Doğum günümdıye yazmıssın ya dedım belkı yaydır .
İnşallah canım ya İnşallah kötü bırseyle karsılamayız cok korkuyorum .ılk defa boyleyım ne bıleyım hanı bır yanım dıyor ıyı haberler alacaksın bır yanımda yok Hilal hıc umutlanma .... offf Cuma mübarek gündür ALLAHIM görr bizide ne olur.
Ben bugun abdest alıp bıraz okuyayım hem senin için hem kendim hemde tüm isteyenlere ..... Dua butun kapıları açarmış.

3 kasım doğum tarihim, senin ne zaman?
İnşallah canım, Cuma'nın yüzü suyu hürmetine Allah kabul etsin dualarımızı. Vardır Allah'ın bildiği bir şey, biz anlamıyoruz. Temiz kalple, can-ı gönülden yapılan dualarla ayakta duruyoruz. Çok incesin canım ya, o temiz kalbinden benim için de güzel temenniler geçiriyorsun ya, Allah ne dilersen versin
Ben de kaçayım tatlım, akşam eşim dışarı çıkalım diyip duruyordu ne zamandır, hiç içimden gelmiyordu. Bugün de onun istediği gibi olsun, kalkayım hazırlanayım en iyisi. Çooook çooooook öpüyorum seni, iyi haberlerle döneriz inşallah yarın buraya

16 aralıkda benım Dogum tarıhım.... oh oh cık tabı yaa dagıt kafanı. sana ıyı gezmeler ...Dualarım hep senınle canım arkadaşım. yarın hayırlı haberlerle görüşmek uzere. cooooooook optum bende

Günaydın canım :))) ben hayatım boyunca Ingılızceden nefret etmişimdir hıc kafam almazdı yaaa...ne guzel sen bırde Öğretıyorsun

Günaydın :)

herkesin ilgisi farklı işte.benim de kafam matematiği almıyor
başka milletten bir insanın ne dediğini anlamak çok güzel bir şey
seviyorum bu işi özellikle yetişkinlerle çalışmak daha iyi geliyor bana

haklısın canım...gercı bende Almanca bılıyorum 21 yıl orada yasadım doğal olarakta ana dıl gıbı bırsey oldu benım ıcın...
buarada ne kadar uzgunum suan anlatamam tahlıl sonuclarını aldım hamıle degılım....

Anlayabiliyorum seni,bekleyip umutlanıp olmaması
ama her zaman diyoruz ya hakkımızda hayırlısı umarım öyle olur
canını sıkma ne olur :)

Anlayabiliyorum seni,bekleyip umutlanıp olmaması
ama her zaman diyoruz ya hakkımızda hayırlısı umarım öyle olur
canını sıkma ne olur :)

sıkmamaya calısıyorum ...ama bazen elınde olmuyor cunkı cok umutlandım ama yapacak bırsey yok...yarın ıcın randevu aldım bakalım doktora gıdeyımde ne cıkacak...hayılısı herzaman ...

Kızlar, selamlar. Bugün kan testi yaptırdım, sonuç pozitif geldi. Şu an 5 haftasını doldurmuşum gebeliğimin. Lekelenme olduğu için acilen doktora gittik. Allahım isteyen herkese nasip etsin.

selamlar kızlar,
topiğe yeni geldim ama tam bana göre..
ben de temmuz ayında doğum kontrol hapını bıraktım, çevremde birçok arkadasım bıraktıkları ay hamile kalmışlardı. benim hapı bıraktıgım için adetim de düzensizleşti, ağustosta 9 gün gecikmişti, şu anda da 10 gün geçmiş durumda, her hafta bir kez test yapıyorum sonuç: negatif
en son pazartesi yaptım,testler de 5 TL diye sürekli alıp alıp bakıyorum..
şimdi de bir zor tutuyorum ki kendimi..
gecen hafta kasıklarım agrıyordu, vücusum şişmişti, göğüslerim acıyordu şimdi o belirtiler de bitti.

kan testi mi yaptırsam bilemedim.:26:

Benim de doğum kontrol hapından sonra düzene girmem biraz vakit almıştı; 4-5 ay sanki ilaç kullanıyormuş gibi kanamam azdı ve kısa sürüyordu. Eğer ateşini ölçüyorsan ya da ovulasyon testi kullanıyorsan buna göre gecikme olup olmadığını söylemek daha kolay oluyor. Testi daha çok yeni yapmışsın canım, istersen 48 saat bekle bir, çünkü idrar testleri 25'in altındaki değerleri saptayamıyor. Ya da kan verebilirsin, o herzaman en doğru sonucu verir tabi.
Ben nerdeyse hiç bir belirti hissetmeden hamile kalmışım, hatta burdaki arkadaşlara da söylemiştim, "hiçbir belirti olmadan insan gebe mi kalırmış" diye. Fark ettiğim tek belirgin şey, adetimden bir kaç gün önce afedersin göğüs başlarımın renginin koyulaşması ve büyümesiydi.
İnşallah iyi haberler alırsın canım, başka yardım edebileceğim bir şey olursa sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…