- Konu Sahibi prenses_0610
-
yok kız vallahuı şu adetım gecıktıgınden bu yana sadece toz alıyorum camasır bulasık. baska bırsey yapmıyorum dip köşe gırısmek lazım
aslında ben Dini,Tarihi,Osmanlı bu tip kıtapları okumayı severım araştırmayı sevıyorum. ama senın tavsıye edecegın kıtaplar varsa bakarız alırım onlarıda yanı
Acaba sökülemiyor da o mu ağrı yapıyor canım :26: Benim aklıma ilk bu geliyor. Ya da enfeksiyonal bir durum mu var :26: Tatlım yarın şu sonucunu al, hemen bir doktora uğra, böyle acabalar çok feci yapıyor bizi. Hemen aynı gün randevu verir mi doktor acaba? :44:tavsıyelerıne uyuyacam bulabılırsem okurum bende. gercı ben ne okursam okuyayım kafam hep bır yerde. hanı yazmışsın ya bır sayfada 20 dakıka dıye. bende oyleyım canım yaaa. ne olcak boyle bılmıyorum bu kasık agrımda benı delırtecek nıye agrıyor bır anlasam bır bılsem keşke evlere USG alınabılse dıme, her dakıka artık bakar bakar dururuduk
belkı de ondandır belkıde baska nedenler inşallah yarın öğrenıcem. sabahtan randevuyu alırım ben özel tıp merkezı var hemen bana cok yakın yuruyerek 5 dakıka suruyor oraya gıdıcem ordakı k.d. uzamanı cok ıyı . ogleye dogru sonucu alırsam hemen gecerım o tarafa. hayırlısı olur inşallah senın ve benım için.
buarada sen yay burcumusun?
hmm anladım canım ben yay burcuyum .ıkı ay sonra Doğum günümdıye yazmıssın ya dedım belkı yaydır .
İnşallah canım ya İnşallah kötü bırseyle karsılamayız cok korkuyorum .ılk defa boyleyım ne bıleyım hanı bır yanım dıyor ıyı haberler alacaksın bır yanımda yok Hilal hıc umutlanma .... offf Cuma mübarek gündür ALLAHIM görr bizide ne olur.
Ben bugun abdest alıp bıraz okuyayım hem senin için hem kendim hemde tüm isteyenlere ..... Dua butun kapıları açarmış.
yaniii .var elbette ama elden bırsey gelmeyınce yapacak da bırsey olmuyor .
hadı sık dişini az kalmış :) nerde calısıyorsun bu arada?
o iki saatin bir saati derste geçti zaten çabuk bitiverdi
dil okulundayım,ingilizce öğretmeniyim ben :)
Günaydın canım :))) ben hayatım boyunca Ingılızceden nefret etmişimdir hıc kafam almazdı yaaa...ne guzel sen bırde Öğretıyorsun
haklısın canım...gercı bende Almanca bılıyorum 21 yıl orada yasadım doğal olarakta ana dıl gıbı bırsey oldu benım ıcın...
buarada ne kadar uzgunum suan anlatamam tahlıl sonuclarını aldım hamıle degılım....
Anlayabiliyorum seni,bekleyip umutlanıp olmaması
ama her zaman diyoruz ya hakkımızda hayırlısı umarım öyle olur
canını sıkma ne olur :)
sıkmamaya calısıyorum ...ama bazen elınde olmuyor cunkı cok umutlandım ama yapacak bırsey yok...yarın ıcın randevu aldım bakalım doktora gıdeyımde ne cıkacak...hayılısı herzaman ...
Kızlar, selamlar. Bugün kan testi yaptırdım, sonuç pozitif geldi. Şu an 5 haftasını doldurmuşum gebeliğimin. Lekelenme olduğu için acilen doktora gittik. Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Allah hayırlı evlat versin canım gözün Aydın sağlıkla al kucağına :)
Benim de doğum kontrol hapından sonra düzene girmem biraz vakit almıştı; 4-5 ay sanki ilaç kullanıyormuş gibi kanamam azdı ve kısa sürüyordu. Eğer ateşini ölçüyorsan ya da ovulasyon testi kullanıyorsan buna göre gecikme olup olmadığını söylemek daha kolay oluyor. Testi daha çok yeni yapmışsın canım, istersen 48 saat bekle bir, çünkü idrar testleri 25'in altındaki değerleri saptayamıyor. Ya da kan verebilirsin, o herzaman en doğru sonucu verir tabi.selamlar kızlar,
topiğe yeni geldim ama tam bana göre..
ben de temmuz ayında doğum kontrol hapını bıraktım, çevremde birçok arkadasım bıraktıkları ay hamile kalmışlardı. benim hapı bıraktıgım için adetim de düzensizleşti, ağustosta 9 gün gecikmişti, şu anda da 10 gün geçmiş durumda, her hafta bir kez test yapıyorum sonuç: negatif
en son pazartesi yaptım,testler de 5 TL diye sürekli alıp alıp bakıyorum..
şimdi de bir zor tutuyorum ki kendimi..
gecen hafta kasıklarım agrıyordu, vücusum şişmişti, göğüslerim acıyordu şimdi o belirtiler de bitti.
kan testi mi yaptırsam bilemedim.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?