- Konu Sahibi prenses_0610
-
Titiz arkadaşım benimgelsın gelsın .soz verıyorum evın temızlıgını hııııccc yapmıcak haftada bır yaparım . umrumda bıle olmaz . ama yapcak bırsey yok
babam bana çöp balığı dıyorhalıyı ılk once sılıyorum sonra supurge tutarım sonrada gözlerımle boylee saatlerce tuy kıl bırsey ararım bulursamda cökuyorum yere cımbızlar gıbı temızlıyooom
yok yok panik olmadım, hatta diyorum "olsam da rahatlasam" aklımda soru kalmaz en azından, testlerimi tekrarlatırım. Ama nerdeyse emin gibiyim bu ay da kırmızı kartı yedim ben Güçlü kadınlarız biz, hemen öyle yelkenleri suya indirmek olmaz.
Izmir'e yıllardır gelemedim canım, biliyorsun babam izmir'li benim de, çok akrabam var orda; ama bir benim yolum düşmüyor. Zaten ev yaşamı, eşimin işi gücü derken 1 hafta tatil yaptığımızda kendimizi şanslı görüyoruz. Ama elbet gelirsem haber vermez miyim ya, ben de istanbul'a gelir de haberim olmazsa küserim bak
Ben de anlatayım kızlaaaarEn kocamışınız benim Kasım'da 32 yaşımı doldurucam, eşim de eylül'de 36'sını bitirecek. Yaklaşık 3,5 sene oldu evliliğimiz. Bir ölüm ve kürtajla biten gebeliğim oldu ilk aylarımızda, sonra ben korktum biraz ve korunmaya başladık. Yaklaşık 4-5 aydır sıkı çalışmalar, ovulasyon testleriyle falan bebek sahibi olmayı deniyoruz Henüz kısmet olmadı ama bakalım artık, herşeyin hayırlısını diliyorum.
Inşallah, tüm kalbimle diliyorum, hepimizin sağlıkla mutlu haberlerle buraya gelip, sağlıkla yavrularınızı kucaklarımıza almamızın nasip olmasını.
Bittercim sen de testlerini yaptır, ihmal etme, en azından her şeyin yolunda olduğunu bilmek rahatlatır insani :))
yasmenn merakla bekliyorum canım senin de haberlerini, inşallah ilk hamilemiz sen olursun, ayağın uğurlu gelir hepimize
mutltuyum mutlu olmasın ama ıste azaltmaya calısıyorum yavas yavas cunkı ben 3 sene önce teyzemın evınde (köy evi) çatıdan aşağıya uçtum salça yaparken :) kıcımın ustune o yuzden kuyruk sokumum kırık benım yanı Doktorlara göre 1 kg dahı agrı kaldırmamam lazım benım ama nerdeeeeee.... dınlemıyorum sonra boyle gunlerceeee yatıyorum ıkı buklum :) buaralar cok ıyıyım ama ....
canımcım ben cıkıyorum malum akşam saatı yaklasıyor yemek yapmaya başlasam fena olmaz dıyorum ....sende ne var bugun ?
dur tahmın edıyoruuuuummm :) domates soslu makrnaşakaaaaaaaaa ne pişircen kız
Kaybettiğin bebeğin için çok üzüldümsen koçamışsan ben ölmüşüm o zaman . 37 yaşındayım 5,5 yaşında kızım var. Bende gecen sene kızımın kardeşi olması için çalışmalar başladım ve hemen 3.ayda hamile kaldım yaşımdan dolayı down sendromu riski çıktı karnımdan sıvı aldırdım fakat 1 ay sonraki kontrolumde 5,5 aylık hamileyken bebeğimin aşırı su kaybından öldüğünü söylediler doktorlar. Sonuçum temiz çıktı ama bebeğimi kaybettim. Bilmiyorum ama belkide sıvı aldırdım diye bebeğim öldü . Neyse şimdi 5 ay oldu bebeğimi kaybedeli ve ben 2 aydır tekrar çalışmalara başladım . Bilmiyorum tekrar hamile kalırmıyım. Bilmiiyorum hamile kalırsam aynı şeyleri yaşarmıyım bilimiyorum sadece allahıma dualar ediyorum aynı şeyleri yaşamayım diye. Lütfen sizlerin yaşları çok genç üzülmeyin biz ne yapalım.
Tek çocukluktan mı bilmiyorumama hep okudum ben, baya da zor okullardı. Ha şimdi gel gör ne oldu, ev hanımı oldum o ayrı. Eşim de aslında iki sebepten yardım ediyor bana; şimdi ben pek yağa falan dokunamıyorum, hele donmuş salçalı yağlı bir şeye dokundum mu çok afedersiniz öğürme geliyor, bir yandan da eşimin de ev işlerine yardım etmesini istiyorum, sonuçta burası ikimizin evi, ben de biraz sorumluluk almasını istiyorum. Allah dağına göre kışını verirmiş, bizimki o durum
eşlerin birbirine yardımcısı olması çok önemli
benimkisi saolsun evde olduğu zamanlar illa bişiler yapar,ikidir o siliyor camları
süpürge yapılcaksa yapar,toz alıncaksa alır vs
çok şanslıyım o yönden
ben de çalışıyorum gerçi,yardıma ihtiyacım oluyor.
o ev işlerine yardımcı ben de mali bütçeye
kaybettiğin bebeğin için çok üzüldüm(, hem başın sağolsun, hem allah sabır versin. Evladını eşini sana bağışlasın. Umarım tekrar böyle bir acı yaşamazsın.
Umuyorum ki en kısa zamanda tekrar sağlıkla hamile kalırsın. Hele ki daha önce hamilelik yaşamış kadınlar için doktorlar hep daha pozitif konuşuyorlar :)
zannedersem biz kadınlar, ya yapımızdan ya hormonlarımızdan, oldukça gelgitli duygular yaşıyoruz. Henüz ilk bebeğimiz mevzu olduğu için de kendi kendimize yarattığımız tedirginlikler bir de mahalle baskısı diyebileceğimiz başka dış faktörlerle birleşince hislerimizin dibe vurduğu da tavan yaptığı da oluyorBu konuda haklısın. Kendi adıma konuşmam gerekirse, dertleşebildiğim zaman da bir arkadaşımın derdine merhem olabilrsem de kendimi daha rahatlamış hissediyorum. Malum konu hassas bir konu ve çevremdeki, benimle aynı şeyleri yaşamamış ya da yaşamayan arkadaşlarıma dertlerimi duygularımı anlatmam ve burda paylaşımda bulunduğum kişilerle yaratılabilen empatiyi yakalamam mümkün değil. Neyse kafanı şişirdim
Konu dönüp dolaşıp morali yüksek tutmaya, kafayı boşaltıp rahatlamaya geliyor
evet ya hilal ne oldu sonuçlar?
bu arada ben daha kırmızıları görmedim ama dün akşam ve bu sabah az az kahverengi leke gördüm tuvalet kağıdımda
ve adet olacakmışım gibi de bir ağrım var hafiften.sanırım bende dananın kuyruğu bugun kopacak:) hayırlısı ya offff napayım yani.
Nazar değmesin, güzel bir denge yakalamışsınız.
Ben çalışsaydın halimiz ne olurdu tahmin bile edemiyorumYa eve paçaları sıvayıp girmemiz gerekirdi ya da eve uyumaktan uyumaya girerdik herhalde
teşekkürler :)
güldürdün beni
herkese günaydın
kaybettiğin bebeğin için çok üzüldüm(, hem başın sağolsun, hem allah sabır versin. Evladını eşini sana bağışlasın. Umarım tekrar böyle bir acı yaşamazsın.
Umuyorum ki en kısa zamanda tekrar sağlıkla hamile kalırsın. Hele ki daha önce hamilelik yaşamış kadınlar için doktorlar hep daha pozitif konuşuyorlar :)
zannedersem biz kadınlar, ya yapımızdan ya hormonlarımızdan, oldukça gelgitli duygular yaşıyoruz. Henüz ilk bebeğimiz mevzu olduğu için de kendi kendimize yarattığımız tedirginlikler bir de mahalle baskısı diyebileceğimiz başka dış faktörlerle birleşince hislerimizin dibe vurduğu da tavan yaptığı da oluyorBu konuda haklısın. Kendi adıma konuşmam gerekirse, dertleşebildiğim zaman da bir arkadaşımın derdine merhem olabilrsem de kendimi daha rahatlamış hissediyorum. Malum konu hassas bir konu ve çevremdeki, benimle aynı şeyleri yaşamamış ya da yaşamayan arkadaşlarıma dertlerimi duygularımı anlatmam ve burda paylaşımda bulunduğum kişilerle yaratılabilen empatiyi yakalamam mümkün değil. Neyse kafanı şişirdim
Konu dönüp dolaşıp morali yüksek tutmaya, kafayı boşaltıp rahatlamaya geliyor
Aklım sürekli Hilal'de, online oldu mu diye bakıp duruyorum.:18
Benim de dün çok lekelenmem oldu Yıldız, günlük pedimi baya kirletti çok afedersin. Akşama kesildi, bugün yine bekliyorum ama gelen giden bir şey yok. Yarın sabahtan gidip kan vermeyi ciddi ciddi düşünüyorum artık
İnşallah hepimizden iyi haberler gelir. Bir yandan negatif sonuç alıcam diye korkuyorum, sonra zaten gebe değilimdir de neden gecikti bu kadar diye düşünmeye başlıyorum. Neyse, öyle ya da böyle hakkımızda hayırlısı olsun
Günaydın canım sana da
Senin durumlar nasıl?
Ben hep şunu diyorum artık, "sabah kahvaltı niyetine, umutlarımı ekmek arası yapıp yiyorum". İnşallah eltinin bebeği de sağlıklı gelir ama 40'dan sonra riskler matematiksel olarak pek lehte olmuyor. Tabi Allah bilir, yine de her türlü testi yaptırmak da fayda var.hayır tabiiki kafamı şişrmedin . Kesinlikle rahat olmayla alakalı ama bende olamıyorum. 41 yaşımda eltim ben çoçuğumu kaybettikten sonra menopaza girdim diye doktora gitti ve hamile kaldığını öğreniyor. şuan 4 aylık oldu hiçbir problemi yok olmasında. Ben üstüne titredim neler yaptım ama olmadı. Yani şunu söylemek istiyorum .son ana kadar umudumuzu yitirmiycez. Menopaza girene kadar deniycez. Pardon sen kaç yaşındaydın . Yaşınız gençse stres yapmayın ama sürekli sorunu bulmaya çalışın. Allah dua etmekten başka ve sürekli denemekten başka çaremiz yok.
Aaaaa gecikme mi,inşallah gebesindir :)
insan taktı mı takıyor
gecikince gebe miyim,değilsem niye gecikti sorular bitmiyor
ben de sular durgun şu durumda
sabah ateşimi ölçtüm 35.9,takip edeceğim bakalım bundan sonra
bu ay böyle karambole gidecek sanırım
ama ben koltuk altımdan ölçtüm,çünkü evde bir tane vardı onu da kullanmıştık mecburen dilime koymıyim dedim
illa dil altından veya vajinadan mı olması gerekiyor
Aaaaa gecikme mi,ne gecikmesi, ben ovulasyondan sonra acabalara başlıyorum Şimdi ovulasyonun üzerinde 21 gün geçti, artık sen hesapla benim durumumu, aklımdan geçen düşüncelerin hızını
Koltuk altından ateş alınıyor mu pek emin değilim canım, ben eczaneden bir dijital ateş ölçer almıştım; şimdi onu kullanıyorum.
Benim adet öncesi 36,0'nın altında seyreder, ovulasyondan sonra 36,3-36,4 civarına çıkar. Kimi kadının ise yumurtlamadan önce ateşi 35,5 oluyor. Yani en az bir ay ölçüp senin "normal" derecelerini görmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?