Kızlar bi fikir verin lütfen.. Kafam çok karışık =(

Titiz arkadaşım benim Kıyamam sana ya, baya kendini yeme noktasına gelmişsin Ama biliyorum huy değişmez, sen kendini nasıl rahat hissediyorsun, nasıl mutlusun öyle davran; yeter ki sağlığın yerinde olsun. Yeter ki evimizin huzuru, ağzımızın tadı yerinde olsun
Aslında benim de vardır takıntılarım, mesela mutfak tezgahı temiz olacak, mutfak lavabosunda su lekesi olmayacak, yatak ötüsü illa temiz, örtülmüş olacak ki yatağa toz elenmesin. Ama galiba ondan gayrısını saldım çayıra mevlam kayıra yapıyorum, bunu da utanarak itiraf ediyorum

mutltuyum mutlu olmasın ama ıste azaltmaya calısıyorum yavas yavas cunkı ben 3 sene önce teyzemın evınde (köy evi) çatıdan aşağıya uçtum salça yaparken :) kıcımın ustune o yuzden kuyruk sokumum kırık benım yanı Doktorlara göre 1 kg dahı agrı kaldırmamam lazım benım ama nerdeeeeee.... dınlemıyorum sonra boyle gunlerceeee yatıyorum ıkı buklum :) buaralar cok ıyıyım ama ....
canımcım ben cıkıyorum malum akşam saatı yaklasıyor yemek yapmaya başlasam fena olmaz dıyorum ....sende ne var bugun ?
dur tahmın edıyoruuuuummm :) domates soslu makrna şakaaaaaaaaa ne pişircen kız

sen koçamışsan ben ölmüşüm o zaman . 37 yaşındayım 5,5 yaşında kızım var. Bende gecen sene kızımın kardeşi olması için çalışmalar başladım ve hemen 3.ayda hamile kaldım yaşımdan dolayı down sendromu riski çıktı karnımdan sıvı aldırdım fakat 1 ay sonraki kontrolumde 5,5 aylık hamileyken bebeğimin aşırı su kaybından öldüğünü söylediler doktorlar. Sonuçum temiz çıktı ama bebeğimi kaybettim. Bilmiyorum ama belkide sıvı aldırdım diye bebeğim öldü . Neyse şimdi 5 ay oldu bebeğimi kaybedeli ve ben 2 aydır tekrar çalışmalara başladım . Bilmiyorum tekrar hamile kalırmıyım. Bilmiiyorum hamile kalırsam aynı şeyleri yaşarmıyım bilimiyorum sadece allahıma dualar ediyorum aynı şeyleri yaşamayım diye. Lütfen sizlerin yaşları çok genç üzülmeyin biz ne yapalım.

Aman diyim dikkat et canım kendine kalça kırığı şakaya gelmez, Allah korumuş.
Yok yok bugün makarnaya talim ettirmiycem. Etli bamya ve pilav yapıcam. Dondurucuda temizlenmiş, bamya vardı, etin buzunun çözülmesini bekliyorum şimdi
Hadi öptüm seni canım, kolay gelsin, yorma kendini olur mu

tamam canım afıyet bal şeker olsun.... yarın görüşürüz artık. bende kuru köfte patates kızartması falan karısık bırseyler yaparım .
ALLAHA emanet ol canım benım :)

Kaybettiğin bebeğin için çok üzüldüm (, hem başın sağolsun, hem Allah sabır versin. Evladını eşini sana bağışlasın. Umarım tekrar böyle bir acı yaşamazsın.
Umuyorum ki en kısa zamanda tekrar sağlıkla hamile kalırsın. Hele ki daha önce hamilelik yaşamış kadınlar için doktorlar hep daha pozitif konuşuyorlar :)
Zannedersem biz kadınlar, ya yapımızdan ya hormonlarımızdan, oldukça gelgitli duygular yaşıyoruz. henüz ilk bebeğimiz mevzu olduğu için de kendi kendimize yarattığımız tedirginlikler bir de mahalle baskısı diyebileceğimiz başka dış faktörlerle birleşince hislerimizin dibe vurduğu da tavan yaptığı da oluyor bu konuda haklısın. Kendi adıma konuşmam gerekirse, dertleşebildiğim zaman da bir arkadaşımın derdine merhem olabilrsem de kendimi daha rahatlamış hissediyorum. Malum konu hassas bir konu ve çevremdeki, benimle aynı şeyleri yaşamamış ya da yaşamayan arkadaşlarıma dertlerimi duygularımı anlatmam ve burda paylaşımda bulunduğum kişilerle yaratılabilen empatiyi yakalamam mümkün değil. Neyse kafanı şişirdim
Konu dönüp dolaşıp morali yüksek tutmaya, kafayı boşaltıp rahatlamaya geliyor

eşlerin birbirine yardımcısı olması çok önemli
benimkisi saolsun evde olduğu zamanlar illa bişiler yapar,ikidir o siliyor camları
süpürge yapılcaksa yapar,toz alıncaksa alır vs
çok şanslıyım o yönden
ben de çalışıyorum gerçi,yardıma ihtiyacım oluyor.
o ev işlerine yardımcı ben de mali bütçeye

Nazar değmesin, güzel bir denge yakalamışsınız.
Ben çalışsaydın halimiz ne olurdu tahmin bile edemiyorum Ya eve paçaları sıvayıp girmemiz gerekirdi ya da eve uyumaktan uyumaya girerdik herhalde

evet haklısın insanın morelini yüksek tutması ve allah isterse verir istemezse vermez diye düşünüp hayırlısı için dua etmekten başka çaremiz yok arkadaşlar. Allah büyük

evet ya hilal ne oldu sonuçlar?
bu arada ben daha kırmızıları görmedim ama dün akşam ve bu sabah az az kahverengi leke gördüm tuvalet kağıdımda
ve adet olacakmışım gibi de bir ağrım var hafiften.sanırım bende dananın kuyruğu bugun kopacak:) hayırlısı ya offff napayım yani.

Aklım sürekli Hilal'de, online oldu mu diye bakıp duruyorum.:18
Benim de dün çok lekelenmem oldu Yıldız, günlük pedimi baya kirletti çok afedersin. Akşama kesildi, bugün yine bekliyorum ama gelen giden bir şey yok. Yarın sabahtan gidip kan vermeyi ciddi ciddi düşünüyorum artık
İnşallah hepimizden iyi haberler gelir. Bir yandan negatif sonuç alıcam diye korkuyorum, sonra zaten gebe değilimdir de neden gecikti bu kadar diye düşünmeye başlıyorum. Neyse, öyle ya da böyle hakkımızda hayırlısı olsun

hayır tabiiki kafamı şişrmedin . Kesinlikle rahat olmayla alakalı ama bende olamıyorum. 41 yaşımda eltim ben çoçuğumu kaybettikten sonra menopaza girdim diye doktora gitti ve hamile kaldığını öğreniyor. şuan 4 aylık oldu hiçbir problemi yok olmasında. Ben üstüne titredim neler yaptım ama olmadı. Yani şunu söylemek istiyorum .son ana kadar umudumuzu yitirmiycez. Menopaza girene kadar deniycez. Pardon sen kaç yaşındaydın . Yaşınız gençse stres yapmayın ama sürekli sorunu bulmaya çalışın. Allah dua etmekten başka ve sürekli denemekten başka çaremiz yok.

inşallah gebesindir :)
insan taktı mı takıyor
gecikince gebe miyim,değilsem niye gecikti sorular bitmiyor

Günaydın canım sana da
Senin durumlar nasıl?

ben de sular durgun şu durumda

sabah ateşimi ölçtüm 35.9,takip edeceğim bakalım bundan sonra
bu ay böyle karambole gidecek sanırım
ama ben koltuk altımdan ölçtüm,çünkü evde bir tane vardı onu da kullanmıştık mecburen dilime koymıyim dedim
illa dil altından veya vajinadan mı olması gerekiyor

Ben hep şunu diyorum artık, "sabah kahvaltı niyetine, umutlarımı ekmek arası yapıp yiyorum". İnşallah eltinin bebeği de sağlıklı gelir ama 40'dan sonra riskler matematiksel olarak pek lehte olmuyor. Tabi Allah bilir, yine de her türlü testi yaptırmak da fayda var.
Sorunu bilmek lazım, bir de doktor "sorun yok" dedikten sonra hala evde "öyle midir, böyle midir" diye kendi kendime doktorculuk oynamam var ki, kendimi biliyorum, beni en yıpratan şey bu.
2 ay sonra 32 yaşımı doldurucam ben de. Henüz ilk bebeğimiz için uğraşıyoruz.
inşallah gebesindir :)
insan taktı mı takıyor
gecikince gebe miyim,değilsem niye gecikti sorular bitmiyor
Aaaaa gecikme mi, ne gecikmesi, ben ovulasyondan sonra acabalara başlıyorum Şimdi ovulasyonun üzerinde 21 gün geçti, artık sen hesapla benim durumumu, aklımdan geçen düşüncelerin hızını

Koltuk altından ateş alınıyor mu pek emin değilim canım, ben eczaneden bir dijital ateş ölçer almıştım; şimdi onu kullanıyorum.
Benim adet öncesi 36,0'nın altında seyreder, ovulasyondan sonra 36,3-36,4 civarına çıkar. Kimi kadının ise yumurtlamadan önce ateşi 35,5 oluyor. Yani en az bir ay ölçüp senin "normal" derecelerini görmek lazım

Aaaaa gecikme mi, ne gecikmesi, ben ovulasyondan sonra acabalara başlıyorum Şimdi ovulasyonun üzerinde 21 gün geçti, artık sen hesapla benim durumumu, aklımdan geçen düşüncelerin hızını

ben biraz pimpirikliyimdir
kendimi gördüm sanki

dijital bendeki de
olmadı bir tane daha alayım duruma göre
işte ben en son ağustos 28de adet oldum.
ve ilginçtir ki normalde hep belirti yapar,kahverengi lekenlenme,göğüslerde acıma fln.bu sefer hiç bişi olmadan şıp diye kırmızı geliverdi.ki zaten oldukça gecikmişti.
ben doktora adetlerim çok gecikiyor,bu durumda ben yumurtlamıyor olabilir miyim diye sormuştum.o da şu anki duruma bakarsam sen yumurtluyorsun dedi,çünkü normal görünüyorlarmış yumoşlar sayı olarak da falan.
bakalım daha çok tecrübesizim Allah ne göstericek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…