böcük ben senin karacayı önerdiğini hatırlıyorum çeyizler bölümünde ? ablanda kullanıyordu felan? acaba ben mi yanlış hatırlıyorum ?
herneyse belinay canım ben hepsini karacadan aldım ama kampanya ürünlerinden almadım.ayrı ayrı setlerden aldım.belki kampanyalı ürünlerde problem olur diye. ve sonuçta bir tencere seti 800 lira bence o kadar da basit değildir. ve incelediğimde de gözüm memnun kaldı açıkcası.karacadan için çinde üretilip tr de satıldığını söylediler ama jumbo da öyle. ve çinde üretilen malların kalitesiz olacağına dair bir kanun yok.ve sonuçta çok tutulan bir marka kötü olsaydı yıllardır var olmazdı diye düşünüyorum. yemek takımlarında hangi markayı alırsan al kalın olanını alma.büyük ihtimalle içerisine kemik tozu katmış oluyorlar.ince olanını al. karacanın çatal bıcak takımını aldım bahsettiğin gibi sapları plastik tarzında değiller.hatta ben bayıldım zaten misafir için aldım. birde borcam-fincan tarzı şeylerini şimdi alma.çünkü büyük ihtimalle o tarz şeyler düğünde hediye olarak gelecektir.... kahvaltı takımlarımı da karacadan aldım. kare yemek takımlarına gelince makina da felan yıkamasının sıkıntılı olduğunu köşelerinin çabuk ufalandığını söylediler.
pikelerine gelince ben çeyizlerimiz bölümüne pikelerimi ekledim.onlara bakıp fikir edinebilirsin. ben hazır almadım diktirdim. işlemeler vardı onlardan yaptı kadın. saklama kaplarını eksik etme derim. konulacak bir sürü şey olacaktır çünkü.
buarada çok geçmiş olsun canım. yapan kişi kasıtlı mı yaptı bu adiliği kolilerini bırakıp içlerini götürmüş? demek ki sizin eve uzun süre gelmeyeceğinizi bildiği için sakince yapmış işini :S