Kızlar bi el atın

Canım karaca'nın çinden geldiğini aylar önce bir arkadaşımız burda yazmıştı.Bence hisarı tercih et yada kütahya porseleni onunda kare takımları mutlaka vardır.Almışken kaliteli olsun birdaha kolay kolay alınmıyor...:kahve:

aaa çindenmiii :uhm: hisar ve kütahya porselende bakarımda ya babam emekli artı yine çalışıyor sırf benim için ve ben çok açılmak istemiyorum senağlama​

canım çok üzüldüm geçmiş olsun.. emek emek yapılır kız çeyizi bilirim.. karaca çelik tam setini almıştım 5 yıllık evliyim ve çok memnunum .. bilmiyorum ama hiç gözüm arkada kalmadan tavsiye ederim bide bulabilirsen aksu al teflon setini hiç birine benzemiyor. nasıl güzel nasıl kullanışlı memnun alırsın öyle toplu setlerin çok kaliteli olduğunu sanmıyorum sonuçta onlarda içlerinde kalite kalite dimi... çok öptüm geçmiş olsun tekrarda canıma.s.

alkisalkisalkisa.s ama yemek takımları sanırım kare değil bunun :uhm:

bu arada çok teşekkür ederim, alanın iki yakası bir araya gelmesin İNŞALLAHH:Saruboceq:

galiba değil ama değiştirme imkanın olabilir heralde sorarsın yarın tatlım
bu arada karacanın çinden geldiğinide şimdi duydum benimde beğendiğim birşey vardı kaldım şimdi muallakta araştırmam lazım hemen

evet tatlım yaa telaş yeniden başladıa.s ben diğer çeyiz takımlarım alınırken babamla annemi yanında değildim yani babamlar ablama alırken banada aynılarından almışlarki birdaha masraf olmasın belinayınkide köşede hazırda dursun istemişler işte buyüzden şimdi ben yaşıyorum bu telaşları (babam anenle gi tbeğen istediklerini hesaplat ve bunlar de başlayalım taksidine dedi sağolsun) yaa canım kare kaseler çıkmıyormuymuş makinada :uhm: ilk kez duydum yaa

kız yoksam sen begendıgını alamadın dıye ah ettınde mı gıttı senın ceyızler :) canım benım ksımet ıste bu heyecanları senınde yasamn gerekıyomus olsun heyecan sonucta zor ama guzeldır kendın begenıp alıcaksın sonucta bırde canım oyle sunumda olsun falan deyıp cok abartma ıstersen sonra bır koseye kaldırılıyo acıyosun doktugun paralara ..kare yemektakımı ıcın o koselerı ıste tam temızlenmıyomus oyle duydum benım kuzende evlenıyoda oda ondan almıs onada yengem demıs makıne tam cıkartmıyo bırde ben de cok begendım o karelerı ama ılk aklıma gelen koseler sıvrı ya cabuk zarar gorurmu dıye dusundum yınede bı arastır sonra aklın kalmasın tatlım

hmm şimdi okudum fabrikası çindeymiş ama paketlemesi burda yapılıyomuş
ama baya bi eski sen bilirsin canım yarın bakarsın iyce en çok hangi markanın ürünü hoşuna kaçarsa ordan alırsın

2dj121g.jpg

canem buda hisarın çeyiz seti 1.317.000 fiyatı ama yemek takımı yok içinde

canım çok üzüldüm geçmiş olsun.. emek emek yapılır kız çeyizi bilirim.. karaca çelik tam setini almıştım 5 yıllık evliyim ve çok memnunum .. bilmiyorum ama hiç gözüm arkada kalmadan tavsiye ederim bide bulabilirsen aksu al teflon setini hiç birine benzemiyor. nasıl güzel nasıl kullanışlı memnun alırsın öyle toplu setlerin çok kaliteli olduğunu sanmıyorum sonuçta onlarda içlerinde kalite kalite dimi... çok öptüm geçmiş olsun tekrarda canıma.s.
çok teşekkür ederimmmmmmm​
galiba değil ama değiştirme imkanın olabilir heralde sorarsın yarın tatlım
bu arada karacanın çinden geldiğinide şimdi duydum benimde beğendiğim birşey vardı kaldım şimdi muallakta araştırmam lazım hemen
bi sorim yarın ben en iyisi bunu satan kişiye​
kız yoksam sen begendıgını alamadın dıye ah ettınde mı gıttı senın ceyızler :) canım benım ksımet ıste bu heyecanları senınde yasamn gerekıyomus olsun heyecan sonucta zor ama guzeldır kendın begenıp alıcaksın sonucta bırde canım oyle sunumda olsun falan deyıp cok abartma ıstersen sonra bır koseye kaldırılıyo acıyosun doktugun paralara ..kare yemektakımı ıcın o koselerı ıste tam temızlenmıyomus oyle duydum benım kuzende evlenıyoda oda ondan almıs onada yengem demıs makıne tam cıkartmıyo bırde ben de cok begendım o karelerı ama ılk aklıma gelen koseler sıvrı ya cabuk zarar gorurmu dıye dusundum yınede bı arastır sonra aklın kalmasın tatlım
yok kız aksine onlarda çok güzellerdii :)):)ama dediğin gibi sanırım yaşamam gerekiyomuş bunuda,off akılama takıldı şu köşe mevzusu yaa​
hmm şimdi okudum fabrikası çindeymiş ama paketlemesi burda yapılıyomuş
ama baya bi eski sen bilirsin canım yarın bakarsın iyce en çok hangi markanın ürünü hoşuna kaçarsa ordan alırsın

Şeniz

2dj121g.jpg

canem buda hisarın çeyiz seti 1.317.000 fiyatı ama yemek takımı yok içinde

iştee yemek takımıda olsaymışş süper olucakmışş, brde şunu sorim hani tencere setlerinin yanlarında gül desenler çiçek desenleri oluyor yaa, işte onlar makineye girince çıkarmı desenleri?

eternetyleri diyosun
yok canım çıkmıyo annemde var atıyo makinaya

ohh iyi bari, geçen gün annemle çıktığımızda bi mağzanın vitrininde gördük anne bak bu tencere takımları çok güzel dedim, desenli yanları kızım makinaya atınca çıkabilir demişti

hırsızda işini bılıyo
yahu senın ceyısı nasıl caldı hala anlamş deılım :uhm:

neyse
yemek takımını kutahya al ucuz ve kalıtelı
tencere setını korkmaz al ucz ve kalıtelı
teflon setı hısar al
o fatolıne eklemışya bende mavısı var 400 tl aldım
catal kasık karaca al
yatak örtusu alcaksan TAÇta kampanya var 3al 2 ode
100 tl cok harıka spoer yatak örtulerı var yanınada bı pıke bı nevresım al ıstersen resmlı sekılde ne alcanı sana gösterım

ben pek anlamam bu ıslerden ama umarım tez zamandaaa hayırlarla tekrar duzersın ceyızınııı :)

mv-3.jpg

al bu korkmaz taş catlasın 400 tl hatta daha uucz ben 380 tl falan almıştım
hersey var ustelık tost mak ve duduklu bıle

ben pek anlamam bu ıslerden ama umarım tez zamandaaa hayırlarla tekrar duzersın ceyızınııı :)
amiinn gülşahımmm çok teşşekkürlerrr​
neyse
yemek takımını kutahya al ucuz ve kalıtelı
tencere setını korkmaz al ucz ve kalıtelı
teflon setı hısar al
o fatolıne eklemışya bende mavısı var 400 tl aldım
catal kasık karaca al
yatak örtusu alcaksan TAÇta kampanya var 3al 2 ode
100 tl cok harıka spoer yatak örtulerı var yanınada bı pıke bı nevresım al ıstersen resmlı sekılde ne alcanı sana gösterım

uleyn böcük taksit taksit bölük pörçük almak istemiyorum ben hepsi bi çeyiz setinin içinde olsun istiyorum ve karacanın şuanki kampanyası cazip gelio bana. bu arada yatak örtüsü tül falan onları düşünmüyorum çünkü dayım perdeci olduğu için onlar sorun değil, hatta cibinlik bile yaptırıcam bn yatak odam için yatağımın tepesine :asigim:

karaca alda gör gununu:nazar:
san atavsıyede bulunanda suc hııhh
gıdıyom sakın arkamdan gelme:roflol:
karaca ıyı deıl cnm tencere setı falan ama sen bılın ben önerdım

karaca alda gör gununu:nazar:
san atavsıyede bulunanda suc hııhh
gıdıyom sakın arkamdan gelme:roflol:
karaca ıyı deıl cnm tencere setı falan ama sen bılın ben önerdım

kızım gelirim peşindenkiii :eek: bilmiinmii sen beiii.. uyuzz hiç çeyizi kullanmadım almadım olanlarıd babam almıştı sağolsun hırsız bey amcalar götürdü, ilk kez alıcam nebilim karacanın çok süksesi oldu kampanyası falan reklamları çok duyuldu bende ondan şey ettiydim.

yok yok karaca ı deıl bak pişman olursn gercekten dıyorm
karacanın bı catal bıcakı ıyıdır benden demesı

böcüğümmm tabikidee denileni yaparım ben çünkü elbette bi bildiğiniz vardır ozaman karacan vazgeçiyorum

X