Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakincali degil ama eziyetli bence... Ibrahim Ozkus diye bir estetik cerraha gitmistim on gorusmeye, yoo hicbir sakinasi yok demisti.. Yine de yaptiran kisiler daha iyi bilirler.. Pessimist herkes oldu bi biz olamadik ameliyat farkinda misin :sinifsinif:
Sakincali degil ama eziyetli bence... Ibrahim Ozkus diye bir estetik cerraha gitmistim on gorusmeye, yoo hicbir sakinasi yok demisti.. Yine de yaptiran kisiler daha iyi bilirler.. Pessimist herkes oldu bi biz olamadik ameliyat farkinda misin :sinifsinif:
cnm sakincali degil ama sicak olmasi dezavantaj
günese cikmak yasak
sicaktan sislikler cabuk inmez
rahat edemezsin fln filan ama mecbur kalinca yapcak bisey yok
bende yazin yaptircam burnumu ama elimde imkan olsa kisin yaptirirdim
bence insan aklına birşeyi koydummu o an yapıp kurtulmalı kışında farklı zorluklar var yazında . hayatı ertelememek lazım yapılması gerekiyorsa yaptır kurtul .en fazla bu yaz sereserpe yatıp güneşlenemezsin yada takarsın bi şapka çıkarsın dışarı bu kadar kasma kendini ama mutlaka doktorunada sor tabiki ..
50 faktorlu krem gunes zararini onler bence.. Ben bu ara yaptirabilirim (insallah) bu ara, gunese cikmak zorunda kalicam isim icabi.. Renk farki olmaz insallah
cnmm güneşe çıkmak ne kadar süre yasakk pakii