kızlar bi bakınn

pessimist

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
807
3
yazın ameliyat olmak sakıncalımı?
ameliyat olduktan sonra güneşe çıkmamak gerek die biliyorumm bu ne kadar sürüyo
temmuzda ağustosta falan ameliyat olanlar warmı aranızda kızlarr

Sakincali degil ama eziyetli bence... Ibrahim Ozkus diye bir estetik cerraha gitmistim on gorusmeye, yoo hicbir sakinasi yok demisti.. Yine de yaptiran kisiler daha iyi bilirler.. Pessimist herkes oldu bi biz olamadik ameliyat farkinda misin :sinifsinif:

yazın olmak sakıncalı değil de denize girmek istersin kafanı suya sokamazsın iki ay falan. oyle demişti doktor su basınç yapıyormuş. ve o alçıyla sıcakta dolaşmak baya eziyetli olur. alçı genişler içerden terler değişmesi gerekir alçının vs. zor yani.. bence yazın yaptırmamalısın

Ayy bende yazın yaptırmadım iykide yaptırmamışım ağlardım o atel alçı bantt gerçekten fenalık bastırıyo insana ben aralıkta oldum ona rağmennn sıkılmıştım kızlar beklemişsiniz bence şu kavurucu sıcaklar geçsn öyle olun derimm

Sakincali degil ama eziyetli bence... Ibrahim Ozkus diye bir estetik cerraha gitmistim on gorusmeye, yoo hicbir sakinasi yok demisti.. Yine de yaptiran kisiler daha iyi bilirler.. Pessimist herkes oldu bi biz olamadik ameliyat farkinda misin :sinifsinif:

ewt tatlım ya bi biz kaldıkk

cnmm sadece çokkkk rahatsız olursun sıcaktan..bi yan etkisi olmas ama çok bunlalırsın okdr..yoksa amlytın yazı kışı diye bi ayrımı yok:)ollmasda zaten saçma olur:)

canım ben 10 gün oldu ameliyatı olalı ve antalyadayım bayagı sıcak burada hava .doktor sadece zorluk çekecegim ksımın bu yaz güneş gözlüğü takamayacagım ve güneşte saatlerce güneşlenemeyecegim oldugunu söyledi .başkada bir sakıncasından bahsetmedi .ve ben evde okadar cok sıkıldımki 2 gündür bantlarımla dışarı çıktım dolaştım beni zorlayan bir durum olmadı .en kötü ihtimal klimalı bir odada oturursun okadar .

saolun kızlar ilgilenip cewapladığınız için alçılar alınıncaya kadar sıkıntı olur dimi sonraası rahat olurr

walla kızlar yaa hadi ama sıra sizde nazlanmayın bukadar :)) ben dun sordum bi dr'a her hafta kıbrıstayım bide iş yüzünden deli gibi güneşli napıcam dedim burun cevrene koruyucu krem surersin güneş lekesi kalmasın diye dedi ama yuzmek cok faydalı oluyomuş sadece suya atlama ama bol bol yuz dediler

cnm sakincali degil ama sicak olmasi dezavantaj
günese cikmak yasak
sicaktan sislikler cabuk inmez
rahat edemezsin fln filan ama mecbur kalinca yapcak bisey yok
bende yazin yaptircam burnumu ama elimde imkan olsa kisin yaptirirdim

cnm sakincali degil ama sicak olmasi dezavantaj
günese cikmak yasak
sicaktan sislikler cabuk inmez
rahat edemezsin fln filan ama mecbur kalinca yapcak bisey yok
bende yazin yaptircam burnumu ama elimde imkan olsa kisin yaptirirdim

cnmm güneşe çıkmak ne kadar süre yasakk pakii

bence insan aklına birşeyi koydummu o an yapıp kurtulmalı kışında farklı zorluklar var yazında . hayatı ertelememek lazım yapılması gerekiyorsa yaptır kurtul .en fazla bu yaz sereserpe yatıp güneşlenemezsin yada takarsın bi şapka çıkarsın dışarı bu kadar kasma kendini ama mutlaka doktorunada sor tabiki ..

50 faktorlu krem gunes zararini onler bence.. Ben bu ara yaptirabilirim (insallah) bu ara, gunese cikmak zorunda kalicam isim icabi.. Renk farki olmaz insallah

bence insan aklına birşeyi koydummu o an yapıp kurtulmalı kışında farklı zorluklar var yazında . hayatı ertelememek lazım yapılması gerekiyorsa yaptır kurtul .en fazla bu yaz sereserpe yatıp güneşlenemezsin yada takarsın bi şapka çıkarsın dışarı bu kadar kasma kendini ama mutlaka doktorunada sor tabiki ..

ewtt haklısın cnmmm

X