- 15 Ekim 2016
- 22.630
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.831
- 598
- Konu Sahibi Pa-NickYok
-
Canım üşür ama sonra sıcak bir banyo yaptırırsın. Çok mu fazla yapışmış?Deminden beri dosya yuklensin diye bekliyorum resim atcaktım size olmadı.
Saçları zaten kazınmış halde, çok kısa yani kesilcek durumda dil.
Buz sürsem üşür iyice..
Jiletle enseyi alsam busefer cok cirkin olcak ya.
Hala resim atmayı deniyorum
yağ sür,sonrada sıkı dişli tarakla tara ama zeytinyağı kullanıyorlar genelde.Saç yokki yavrumm :)
Çok fazla değil, buzla çıkar bu. Benim dayımın saçına yapışmıştı bundan çok daha kötüydü buzla çıkardı annem.Eki Görüntüle 1918176 ahada böyle..
Zaten yavrumun saçı çok acayip sık ve konakları bi türlü gitmedi, surekli kaşınıyo rahatsız oluyor diye kazımıştım..
Resimden bakinca kesilir gibi duruyoda oyle makasa gelcek kadar bi saç yokki ya..O cok degilmis ki hemde tam ense kismi.
Biraz buz torbasi tutup hemen tarayin.
Olmazsa orasini keseceksiniz yapacak ve korkacak bir sey yok
Uzamasında dilim geç uzasada olurda, hani dedim kesmek kazimak dışında bi bilgisi olan varmı..Şimdi gördüm resmi, o kısmı düzgünce kazısan ? Hemen uzar zaten
Fistik ezmesi sürüp neyle ovalicam orasini anlamadim ?Fıstık ezmesi ile çıkıyor, fıstık ezmesi son onunla surtun saçı ovalayın çözülüyor sonra. Kesmeyin boşuna.
Sağol canım, ben kıyamamda babaya yaptırırım :)Çok fazla değil, buzla çıkar bu. Benim dayımın saçına yapışmıştı bundan çok daha kötüydü buzla çıkardı annem.
Elinizle ovalicaksiniz, bende gecen bir bayanın tavsiyesinde gördüm kızının sacıni o şekilde kurtardı. Elinizle saça sürüp ovalicaksiniz. Zeytinyağı elinizin altında zaten vardır ilk onu deneyin o da mantıklı bence.Fistik ezmesi sürüp neyle ovalicam orasini anlamadim ?
Zeytinyağı diyende olmuş,ikiside mantıklı aslında
Sıcak banyo yaptırsanız yumuşamaz mı?
Yok yumuşasada tam çıkmaz sakız çok pis bişeySıcak banyo yaptırsanız yumuşamaz mı?
2 buçukKaç yaşında?
Saçlar iki numara traşlı,yani kesilecek saç yok.
Saçlar iki numara traşlı,yani kesilecek saç yok.
Eğer olsaydı zaten konu bile açmazdım nereye yapıştıysa ucundan tutar orayı keserdim :)
Hem saça hem deriye yapışması kötü oldu..
Neyseki şimdi uyuttum, uyanınca düşüncezz bakalım
Canım çok sağol, şuan zeytinyağında iyice yoğunlaştım..ay üzüldüm ya kötü olmuş.
internetten araştırtm birinin blogunda bir yazı buldum bunu aşağıda kopyalıp yapıştırıcam uyanınca denersin.
Blogu inceledim bir kaç kişi denemiş ve olmuş.
Şimdi saçımıza yapışan sakızdan zeytin yağ ile kurtulma yöntemini anlatacağım. Sakız yapışan bölgeye zeytin yağımızı sürmemiz gerekiyor , bu işlem için sakızlı kısımın altına bir peçete veya buna benzer bir bez koyunuzki zeytin yağımız etrafı pisletmesin. Zeytin yağı saçlarımıza yapışan sakızdan yavaş yavaş çözecektir. Bu arada bizde saçlarımızı küçük küçük teller halinde bir birinden ayırmaya başlıyoruz. Elimiz ile veya bir peçeteden faydalanarak sıyırarak çekmeye başlıyoruz. Ne kadar küçük küçük yaparsanız sizin için daha kolay olacaktır.
Sıyırma işlemin ardından saçlarımızdaki sakızların bir çoğunun çıktığını göreceksiniz. Şimdi sıra eski kullanmadığımız diş fırçamız ile saçımızı tarıyoruz. Diş fırçamız saçımızda kalan sakız parçacıklarınıda temizleyecektir. Saçımızdaki sakızdan kurtulana kadar bu işleme devam ediyoruz.
Zeytin yağlı kalan saçımızın o bölgesini 15 – 20 dakika boyunca yıkayalımki zeytin yağın etkisede saçlarımızdan gitsin. İşlem basit olduğu kadar etkili bir yöntem olduğunu düşünüyorum.
http://www.ipuclarim.com/saca-yapisan-sakizi-cikarmak-saca-yapisan-sakiz-nasil-cikarilir/
Canım çok sağol, şuan zeytinyağında iyice yoğunlaştım..
Didim'de yol'da bi zeytinliğin önünde durup aldığım Zeytinyağı geldi aklıma, teyze satarken her derde deva derken bunu'damı kasdetmişti acaba :))
Neyse bişi daha öğrenmiş olduk.
Zaman ayırıp araştırdığın için tşk ederim, öptüm seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?