- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
-
- Konu Sahibi Benbirlaydii
önemli bişey olduğunu sanmıyorum..Merhaba arkadaslar size danışmak istedigim ve kac zamandir kafami kurcalayan bi durum hakkinda biseyler sormak istiyorum. 25 haftalik hamileyim karnim disardan bakilinca hamile oldugum belli oluyo ama karnimin sekli beni dusunduruyor. Karnimi açıp bakinca sol tarafimda şişlik var, dokundugumda sert her zaman.kimileri bebek o tarafa gecmis arada gezer karninda diyorlar ama benim her zaman siskin sol tarafim. Bu konu cok canimi sikmaya basladi korktum acikcasi, daha kontrolume de 2 hafta var, lutfen benle ayni durumu yasayanlar ya a bilgisi olanlar cevap yazarsa cok sevinirim
Oyle mi dersin canim? Ama korktum acikcasi bugun cunku karnim sismis ama sol gogsumum biraz asagisinda siskinlik var, elimi vurdugumda cok sert sag tarafim soluma gore bombos gibi duruyoönemli bişey olduğunu sanmıyorum..
Ayy icimi rahatlattiniz, benimkide sol ust tarafta sislik olunca korktumBen 31. haftamdayim ve hala bir tarafim sisik basta hep soldu simdi bi sag bi sol yer degisiyo..önemli birsey degil, bebegin keyfine göre :)
Aynen benimkide oyle canim, sol tarafim şiş duruyo soldan bakinca yandan karnim cok cikmis duruyo, sagdan bakinca pek cikmisa benzemiyoBenimde solum da sol tarafim şiş daha disarda sag taraf daha bos . 10 gun sonra kontrole gitcem bakalim solda galiba genelde anlicaz
Aynen benimkide oyle canim, sol tarafim şiş duruyo soldan bakinca yandan karnim cok cikmis duruyo, sagdan bakinca pek cikmisa benzemiyo
Aynen canim bende elliyorum dokununca cok sert bisey geliyo elime kafasi galiba :))O tarafi seviyolar demek ki :)) elliyorum neresi diye ama anlamiyorum kafa heralde baya serrt :))
Canim senin bebisin cinsiyeti ne peki?Benimde solum da sol tarafim şiş daha disarda sag taraf daha bos . 10 gun sonra kontrole gitcem bakalim solda galiba genelde anlicaz
Canim senin bebisin cinsiyeti ne peki?
Hayirli olsun tatlm benimkide erkek ama genelde kiz sola yerlesiyor diyorlar bizimki istisna heralde :))
Hayirli olsun tatlm benimkide erkek ama genelde kiz sola yerlesiyor diyorlar bizimki istisna heralde :))
Haber ver banada canim, merak ettim :))Olabilir :)) 10 gun sonra muayne de bakicam neresi var orda bende cok merak ediyorum yamuk karinla geziyorum resmen
Hadi yaa o sislik kafasi mi diyorsun canim? Benimde sol tarafimsert ve şiş kafasi mi dersin? Ayrica korkuyorum normal bir durum mu bu acababenimde sagım şiş ve sert kızımın sırtı kızımı orda taşıyorum hatta doktor dedi sagında taşıyorsun tüm yükü die kafa asagıda sırt kısmı sagımda ayaklar solda :)
Hadi yaa o sislik kafasi mi diyorsun canim? Benimde sol tarafimsert ve şiş kafasi mi dersin? Ayrica korkuyorum normal bir durum mu bu acaba
OOyy masallah kizina yerim onu ben:)) az kalmis seninki yaa darisi basima insallah. Saglicakla yavrunu kucaklaman dilegiyle tatlmBence normal tatlim yok ben poposuna dokunuyorum mesela :)
Kizimin kafasi kasiklarimda suan.
OOyy masallah kizina yerim onu ben:)) az kalmis seninki yaa darisi basima insallah. Saglicakla yavrunu kucaklaman dilegiyle tatlm
Amin canim insallah :)):) evet canim az kaldi sukurler olsun gecirdik gunlerimizi. ALLAH razi olsun canim darisi sizlerin basina artik