- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Kizlar baska kimse yok mu yaa bu durumda olan??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin cinsiyet belli oldumu :)Canim senin bebisin cinsiyeti ne peki?
Canim benim cinsiyet 11.ci haftadan beri belli kiz, kismetse oglum olacak :))Senin cinsiyet belli oldumu :)
Hayurlisi olsun canim, benimde kizim olcak allah izin verirse senin ilk bebiş mi?Canim benim cinsiyet 11.ci haftadan beri belli kiz, kismetse oglum olacak :))
Masallah canim Rabbim kucagimiza saglicakla almayi nasip etsin. Evet ilk olacak tatlm imsallah, senin peki?Hayurlisi olsun canim, benimde kizim olcak allah izin verirse senin ilk bebiş mi?
Benimde ilk olcak cnm.. Kizim RavzaMasallah canim Rabbim kucagimiza saglicakla almayi nasip etsin. Evet ilk olacak tatlm imsallah, senin peki?
Ismi de pek guzelmis :)) Rabbim kucagina almayi saglicakla nasip etsinBenimde ilk olcak cnm.. Kizim Ravza
Amin canim.. Sen dusundun mu isim.Ismi de pek guzelmis :)) Rabbim kucagina almayi saglicakla nasip etsin
Benimde sol tarafta canim ya, dedigin gi i hic durmuyo.. Karnimiz sekilden sekle giriyo.canım benimki de kız ve hep sol tarafta duruyor hatta büyüdükçe mideme doğru baskı yapıyor midem sürekli dolu gibi. karnım da dediğin gibi yamuk dün akşam sağ tarafıma doğru döndüğünü hissettim şimdi de karnım o tarafa doğru yamuk, yani anlayacağın bebişlerin keyfine göre şekil alıyoruz
Canim bende isim olarak Muhammed Kayra dusunuyorum :))Amin canim.. Sen dusundun mu isim.
Aynen canim benimde hafif yamuk gibi duruyo ve işin tuhafi benim bebis erkek genelde kiz sola yerlesir diyorlar ya benimki cok tuhaf yaacanım benimki de kız ve hep sol tarafta duruyor hatta büyüdükçe mideme doğru baskı yapıyor midem sürekli dolu gibi. karnım da dediğin gibi yamuk dün akşam sağ tarafıma doğru döndüğünü hissettim şimdi de karnım o tarafa doğru yamuk, yani anlayacağın bebişlerin keyfine göre şekil alıyoruz
Ayy canim ne güzel sen neresinin nerde oldugunu biliyon, ben onu bile bilemiyorum yaaCanım anladığım kadarı ile yaşadığın durum çok normal bence. O haftalarda oğlum hep sağımdaydı , göbeğimin sağı sert ve şişti. Özellikle sabahları oluyordu, doktora sormustum rahim sağına toplanıyor demekki demişti. Artık yerimiz daraldı baş aşağıda, sırt ve popo solda ayaklar sağda doğumu bekliyoruz :) oyüzden şimdi okdar çok yeri varki bırak gezsin annesi :)
aman hareket etsin de nerde durursa dursun geçenlerde çok hareketliydi kızım acıdı ama dedim iki gün hareket etmedi laftan da anlıyor da küsüyor bir deBenimde sol tarafta canim ya, dedigin gi i hic durmuyo.. Karnimiz sekilden sekle giriyo.
sen erkek beklerken kız çıkıp gelmesin deAynen canim benimde hafif yamuk gibi duruyo ve işin tuhafi benim bebis erkek genelde kiz sola yerlesir diyorlar ya benimki cok tuhaf yaa
Olur mu olur valla daha gecen cuma kontrolum vardi ozellikle yine sordum doktora benim bebis solda emin misiniz erkek olduguna eminim diyo bunun sagla solla ilgisi yok diyo. Ama insan supheye dusuyo ister istemez yaa solda oluncasen erkek beklerken kız çıkıp gelmesin de
ben de doktora cinsiyeti değişmez dimi demiştim o da kızmıştı ama duyuyoruz böyle seyler dediğimde o binde bir olur ben daha hiç şimdiye kadar yanılmadım demişti doktorlara da bişey denmiyo canımOlur mu olur valla daha gecen cuma kontrolum vardi ozellikle yine sordum doktora benim bebis solda emin misiniz erkek olduguna eminim diyo bunun sagla solla ilgisi yok diyo. Ama insan supheye dusuyo ister istemez yaa solda olunca
Aynen canim :))ben de doktora cinsiyeti değişmez dimi demiştim o da kızmıştı ama duyuyoruz böyle seyler dediğimde o binde bir olur ben daha hiç şimdiye kadar yanılmadım demişti doktorlara da bişey denmiyo canım
Ayy canim ne güzel sen neresinin nerde oldugunu biliyon, ben onu bile bilemiyorum yaa