Kizlar bi bakin yaa

Canım anladığım kadarı ile yaşadığın durum çok normal bence. O haftalarda oğlum hep sağımdaydı , göbeğimin sağı sert ve şişti. Özellikle sabahları oluyordu, doktora sormustum rahim sağına toplanıyor demekki demişti. Artık yerimiz daraldı baş aşağıda, sırt ve popo solda ayaklar sağda doğumu bekliyoruz :) oyüzden şimdi okdar çok yeri varki bırak gezsin annesi :)

canım benimki de kız ve hep sol tarafta duruyor hatta büyüdükçe mideme doğru baskı yapıyor midem sürekli dolu gibi. karnım da dediğin gibi yamuk :KK70: dün akşam sağ tarafıma doğru döndüğünü hissettim şimdi de karnım o tarafa doğru yamuk, yani anlayacağın bebişlerin keyfine göre şekil alıyoruz :KK39:

canım benimki de kız ve hep sol tarafta duruyor hatta büyüdükçe mideme doğru baskı yapıyor midem sürekli dolu gibi. karnım da dediğin gibi yamuk :KK70: dün akşam sağ tarafıma doğru döndüğünü hissettim şimdi de karnım o tarafa doğru yamuk, yani anlayacağın bebişlerin keyfine göre şekil alıyoruz :KK39:
Benimde sol tarafta canim ya, dedigin gi i hic durmuyo.. Karnimiz sekilden sekle giriyo.

Aynen canim benimde hafif yamuk gibi duruyo ve işin tuhafi benim bebis erkek genelde kiz sola yerlesir diyorlar ya benimki cok tuhaf yaa :KK70:

Canım anladığım kadarı ile yaşadığın durum çok normal bence. O haftalarda oğlum hep sağımdaydı , göbeğimin sağı sert ve şişti. Özellikle sabahları oluyordu, doktora sormustum rahim sağına toplanıyor demekki demişti. Artık yerimiz daraldı baş aşağıda, sırt ve popo solda ayaklar sağda doğumu bekliyoruz :) oyüzden şimdi okdar çok yeri varki bırak gezsin annesi :)
Ayy canim ne güzel sen neresinin nerde oldugunu biliyon, ben onu bile bilemiyorum yaa

Olur mu olur valla :KK70:daha gecen cuma kontrolum vardi ozellikle yine sordum doktora benim bebis solda emin misiniz erkek olduguna eminim diyo bunun sagla solla ilgisi yok diyo. Ama insan supheye dusuyo ister istemez yaa solda olunca
ben de doktora cinsiyeti değişmez dimi demiştim o da kızmıştı ama duyuyoruz böyle seyler dediğimde o binde bir olur ben daha hiç şimdiye kadar yanılmadım demişti :KK70:doktorlara da bişey denmiyo canım :KK64:

X