Gebeliğe Hazırlık Kızlar bi bakarmısnız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gurbetteelde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
16
3
1
Bat 5 6 gün var dayanamayp test yaptım bugün bi yarım saat bi saat sora belli belirsiz çizgiyi gördüm sizce Ümit var mı

Eklentiler

• DA55420A-959C-4BAF-AD9B-DDAA92CAA64D.jpeg
    113,8 KB · Görüntüleme: 67
Testte 10 dakikadan sonra cikan sonuclar gecersizdir yazar atmadiysaniz kutuyu filan bi okuyun. Regl gecikirse test yapin o zaman silik bile olsa gebelik oluyor genelde.

Yarın sabah ilk idrarınla tekrarla canım, bi tık daha koyulaştıysa bence kesinlikle var canım. Hayırlısı olsun inşallah...

Bat 5 6 gün var dayanamayp test yaptım bugün bi yarım saat bi saat sora belli belirsiz çizgiyi gördüm sizce Ümit var mı
benimde 20 dk sonra falan böyleydi canım sonucum pozitifti
ama sen yinede elinde varsa tekrarla inşallah vardır

Aslında 10 15 dk beklemedim başta tek çizgi çıktı sora bıraktım bi kenara aradan bi saat falan geçti tekrar bi baktım ikinci çizgiyi gördüm

Bence çizginiz çok belirgin. 2 gün sonra tekrar yapın yine böyle ve ya daha koyu çıkarsa kan verin

Benm de böyle olmuştu regl geçince yaptım hatta hemen çıkmadı bıraktım bende 1 saat sonra bakınca pembe net çizgi vardı o gun de gittim kan verdim 0.5 çıktı negatif ertesi gün regl oldum kuruma çizgisi o varsa anında çıkar sonradan çıkan çizgilere pek aldanmayın benmde 5 gun var regl bekliyorum bende

Hakkımızda hayırlısı işalla Allah gönlünüzü göre versin

Testi tekrarlayın yarin..
Kuruma çizgisisin bu kadar belli olduğunu hic görmedim..

ikinizinde var gibi kan testi yapitirabilirsiniz hayirli olsun :) darisi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…