kızlar bi bakarmısınızz

azra33

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
509
4
296
42
İstanbul
merhaba öncelikle ya bn tekin acardan geçen ay chanel allure die bi koku aldım edp sini.. heryerde kalıcı olduğu yazıor ama ben de hiç kalıcı olmuo 2 saat sonra kokusu uçup gidiyor.. sahte olabilirmi sizce yada neden kalıcı değil

arkadaşım bnende bu sorunu bir kaç parfümde yaşadım, ben türkiyeden almadım ama büyük umutlarla kokusunu bildiğim parfümlerdiüstelik bir önceki alışlarımda pey mutluydum.

CK Euphoria de yaşadım en son bunu, ben bir iki saat sürmeye devam etseükredeceğim ama anında gidiyor, sıktığım an hoş ardından kısa süre sonra birşey kalmıyor. Bende bunu düşündüm, belki yanlış şişelenip paketlendi. Belki parfümlerin içindeki konsantreyi düşürdüler krizden ötürü bilemiyorum ki.. Geçen günlerde de issey miyake kokladım eskiden bayılırdım şimdi hiç koku bile alamadım. Belki aldığımız parfümlerin raf ömrü geçmiştir, aklıma tek gelen mantıklı açıklama bu. Yoksa sahte olcağını sanmıyorum, bende amazon.de den aldım, bunun yanında bir kaç parfümericiden alıyorum, ve bazen benzer olumsuz sonuçla karşılaşıyorum :teselli:

arkadaşım bu forumda tekin acardan parfüm alıp, sahte olduğunu iddia eden bir kaç arkadaşımın yazısına şahit oldum

arkadaşım bu forumda tekin acardan parfüm alıp, sahte olduğunu iddia eden bir kaç arkadaşımın yazısına şahit oldum

evet canım ya,o arkadaşlardan biri benim malesef...erkek arkadaşımla kokusunu bildiğimiz 2 tane parfüm vardı ve tekin acar'dan alacaktık.Kokuları tekrar denedik ve biz şokkk:1shok: 2 si de erkek ark. kullandığıyla alakası olmayan parfümlerdi.Parfüm alacaksan eğer netten alışveriş yapıyorsan strawberrynet i öneririm,fiyatları gerçekten çok uygun,1 haftada da geliyor ya da sevilden al derimkaydirigubbakcemile5

aynı dertten muzdarip biriyim,
onca para bayıl,sonuç hüsran,
ben de bir dahakine sevil den ya da altuğ dan alacağım,
enteresan yani ben de kendime kabahat veriyordum,
üzerimde koku durmuyor diye,ama kıyafetlerde kalması gerekiyor o da yok,
gitti paracıklarımmafoldumben

Arkadaşlar denedinizmi bilmiyorum..avon'un parfümleri hem uygun fiat konusunda hemde kalıcı..

tende olmasa bile giysilerde kesinlikle kalıcı..

Arkadaşlar denedinizmi bilmiyorum..avon'un parfümleri hem uygun fiat konusunda hemde kalıcı..

tende olmasa bile giysilerde kesinlikle kalıcı..

ya kalıcı demişsin ama bi satış işini yapmıs birisi olarak bencee hic kalıcı degil her parfüm gibi sadece ilk sıkıldıgında güzell gerisii fısss :S

cnm alure kokusu hafiftir.yani çok kalıcı degil ama çok güzel kokar.fazla sıka.s

arkadaşlar bi kaç kere denk geldim istanbulda olanlar için sölüyorum bostancı pazarında bi kız war ve tester satıo orjinal şişeeri sadece bazılarının kapakları yok ve gerçekten de orjinal hiç gidipte okadar paralar harcamayın yolunuz düşerse bi deneyin derim bide kadıköyde bi adam war boğa nın yukarsındaki kentucky nin orda dışarda satıo freeshoptan getirtiyomuş ange ou demon aldım givenchy nin gerçektende tester orjinal yolunuz buralara düşerse kesin gidip alın derim ben ange ou demon u 100 lük aldım 45 tl ye ama 2-3 ay oldu belki biraz artmıştır bilmiorum ama parfümler orjinal haberiniz olsun .....:teytey: gidipte tekin acara boşuna para saçmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…