• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bı bakarmısınız

sorma canım artık kendimi dinlemekten yoruldum ya kasık ağrısı bel ağrısı beyaz akıntı üşüme falan hep araştırıyorum birde hamileyim gibi hissediyorum beklemek çok zor
Aynen :( ama kendini iyi tanıyan biri hataya düşmez diye düşünüyorum :( gecen ayda çalışıyordum ama hic biR belirtim yoktu :) hatta yumurtladigimi bile hissetmedim bu ay herseyi yakından takip ettim :) bakalım neler olacak beklemek gerçekten zor bide esim beni umutlandırdı dusuk yaptığımda bana ilişki anında birşey degiyo duvar gibi demişti sonrasında hamile olduğumu öğrendim hamileykende aynısını diyordu ama sonrasında hic demedi bi kacgun öncesine kadar yine ayni sey oldu neden oluyor dedi bnde umutlandim:(

Aynen :KK43: ama kendini iyi tanıyan biri hataya düşmez diye düşünüyorum :KK43: gecen ayda çalışıyordum ama hic biR belirtim yoktu :) hatta yumurtladigimi bile hissetmedim bu ay herseyi yakından takip ettim :) bakalım neler olacak beklemek gerçekten zor bide esim beni umutlandırdı dusuk yaptığımda bana ilişki anında birşey degiyo duvar gibi demişti sonrasında hamile olduğumu öğrendim hamileykende aynısını diyordu ama sonrasında hic demedi bi kacgun öncesine kadar yine ayni sey oldu neden oluyor dedi bnde umutlandim:KK43:

kıyamam umutların boşu çıkmaz inşallah canım benim Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder :) bende bu ay baya bir umutluyum 2. hamileliğimdede hissetmiştim eşime sölemiştim bu seferde söyledim hamile olabilirim hissediyorum diye inşallah yanılmıyorumdur bende :)

kıyamam umutların boşu çıkmaz inşallah canım benim Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder :) bende bu ay baya bir umutluyum 2. hamileliğimdede hissetmiştim eşime sölemiştim bu seferde söyledim hamile olabilirim hissediyorum diye inşallah yanılmıyorumdur bende :)
Ayy canim Ins yAA ben inanıyorum hissettiğinde oluyor inanıyorum hamileyizzz

Canim bugun bnde yaptım aynen icini açınca bolre hayalet bi çizgi var ama guvenemdim simdi ya acaba bu çizgi hepmi var ayrıca bi 5tllikle yaptim çıktı 3tl likle yaptım hic yok :) Ayy sanırım deliriyorumm
Bende bunu sorucaktim galiba bende deliricem ayrica benim adetime 18 gun var yapma sebebim ustune gorme oldunu dusunuyorum bi test daha aldim yarin yada 2 gun sonra mi yapim bide mide bulantim vardi hala devam ediyo damar felanda cikmis gogusde ve bi cok belirtim daha var devam ediyo bu ay gecikmelide oldum napicam bilmiyorum kafayi yicem

Bu da bugun yaptim test :110::KK57::KK31::cry:

Eklentiler

• IMG-20151101-WA0005.jpeg
    IMG-20151101-WA0005.jpeg
    74,5 KB · Görüntüleme: 67
Canim benim bence sen bekle bu testler doğru degil egerki ustune olsaydı bu testlerin koyu olması lazımdı bide bi hafta bekle sonra tekraryap bbakalım koyulasiyormu

Back