- 24 Mayıs 2015
- 584
- 238
- 103
- Konu Sahibi Feyzaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var ben görüyorum
Tsk ederim canim cvp verdiyin icinVar ben görüyorum
Insallah canim bi kac gun sonra yine tekrarlicam cvp verdiyin icin tsk edrimProdictor ise test yaniltabilir ucuz marka test ile 5 gün kala öğrendim sizce bence ucuz test alıp ilk idrarla deneyin umarım vardır :)
Insallah canim yaa cok istiyoruzYa ben gordugume eminim ama sonrasında değişir bilemedim:)
Kaç gun var canimIns canim ben test yapsammi karasizim adetime daha cok var ama belirtilerim cok fazla
Bu arada fazla belirtilere kanma cunku ben cok belirti yasadimIns canim ben test yapsammi karasizim adetime daha cok var ama belirtilerim cok fazla
benim adetimde farklı olur daha once bi dusuk yaşadım o yüzden hamilelik belirtileeiyle adet belirtilerini ayırıyorum yada oyle düşünüyorum belkide piskolojiktirBu arada fazla belirtilere kanma cunku ben cok belirti yasadim
Insallah bebisin seninledir canimbenim adetimde farklı olur daha once bi dusuk yaşadım o yüzden hamilelik belirtileeiyle adet belirtilerini ayırıyorum yada oyle düşünüyorum belkide piskolojiktir
Insallah tatlim yaaçok silik bir çizgi var koyulaşması ümidiyle duamdasın canım :) benimde 8 gün var adetime test yapmak için beklemedeyim
Benimlesin ozaman :) ya yapmamak icin kendimi zor tutuyorumçok silik bir çizgi var koyulaşması ümidiyle duamdasın canım :) benimde 8 gün var adetime test yapmak için beklemedeyim
sorma canım artık kendimi dinlemekten yoruldum ya kasık ağrısı bel ağrısı beyaz akıntı üşüme falan hep araştırıyorum birde hamileyim gibi hissediyorum beklemek çok zorBenimlesin ozaman :) ya yapmamak icin kendimi zor tutuyorum