kızlar bi bakarmısınız

Burnunu yapınca inan bana kimse ifadenle ilgilenmiyor burnun güzel mi güzel tamam diyorlar :) sıkma canını bence gayet güzel bende olsaydı keşke ne havalar atardım bee :)
aynen öyle.. ama herkese etraflıca olucak değişimler anlatılmalı o kadar çok mutsuz insan tanıdım ki benim gibi keşke ameliyat öncesi tanısaydım hepsini

aynen öyle.. ama herkese etraflıca olucak değişimler anlatılmalı o kadar çok mutsuz insan tanıdım ki benim gibi keşke ameliyat öncesi tanısaydım hepsini
Bende bu iyileşme sürecine,istediğine tam olarak ulaşmaya neyin kıstas olduğunu anlamadım canım inan..çok fazla paralar istediği söylenen 1-2 doktorun hastalarının sonuçlarına bakıyosun;burun şiş olacak zamanda bile şeklini belli ediyo.ne tepesinde kemik çıkıntısı var,ne ucunda şiş olsa bile bi yamukluk var.1-2haftalık burunlar,yeni operasyondan çıkmamış gibi,1 aylık burunlar üzerinden 1 sene geçmiş gibi..benimde kafam acabalarla dolu,ama bunların 'keşke' olmasını istemiyorum..

bence ameliyat sonuçları ameliyat çeşidiyle birlikte değerlendirilmeli. basit bir kemer alımı sonrası insanların 1-2 haftada "mükemmel" hale gelmesi çok sorgulanmamalı, ama çok çok zor ameliyatlar geçirenler de kendi durumlarını diğerleriyle karşılaştırmamalı.

Haklısın aslında canım,bendede biraz kabahat var;genelde herkes doktorum burnumun şurasını böyle kırmış,burasını böyle kesmiş diye anlatıyor,ama ben gözüm kapalı güvendiğim için sormadım neresine ne yaptınız diye.sormaktanda çekindim sanki beğenmemişim gibi anlaşılacak diye.bir dahaki sefere daha detaylı konuşucam,bi de bu tümsekleşen kemer olayı için düzeltilme şansım olup olmadığınıda konuşucam.ona göre benimde kafamda bi düşünce oluşur mutlaka.

Ahaha güzelmiş valla :) inşallah canım vallahi hiç kaldıramam bende

Ya evet zaten en zor kısımda o bide demiyorlarmı on gün sonra hiç bişey kalmıyor diye madem öyle bizde niye olmadı yani o süreci canlı canlı anlatan biri olaydı bu kadar yıpranmaz ve de şaşırmazdık

Canlı canlı ben ameliyat oldum,şöyleydi diyen bi arkadaşım yok;benim gibi 1-2 aylık ameliyatlı var,al birini vur ötekine durumundayız ama ben uçarken bi arkadaş vardı,kızın burnunda bişey vardı farklı olan,belliydi ama değilde gibiydi.sonra bir gün uçmadan önce odadayken birisi dediki 'yaa sen burnuna estetik mi yaptırdın??',o da 'evet ama daha 4 ay oldu,hala şiş' dedi sıkkın bi ifadeyle;sadece bunu hatırlıyorum kızlar.
Bide ablası,kardeşi,arkadaşı olup bu sürece yakından şahit olanlar diyorki 'ohoo 6 aya anca şekli oturur,1 seneyede şişlik falan kalmıyo,çok güzel oluyo burun'.ama yakın zamanda ameliyat olan biriyle tanışırsam,hemen etiydi kemiğiydi şişliğiydi sorucam valla: )

kızlar pazartesi emre üregene ameliyat olucammm çok heycanlıyım
Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun ve geçmiş olsun canım!heyecanlanma yahuu serinkanlı ol,bide son dakikaya kadar nasıl bi burun istiyorsan söyle istersen..bolbol buz koy,bolbol ıstırahat et,pazar günüde 12 ye kadar canın ne istiyorsa ye;ameliyattan sonra sadece su,akşamda çorba,komposto veriyolar.sütlaç,sütlü tatlılar yiyebiliyorsun,ama sadece ağzından nefes aldığın için ağzın,dilin,dudakların kuruyo,en çok su içmek istiyosun.dudaklar için nemlendirici lipsticklerden götür yanında,çok faydasını görürsün.

kızlar pazartesi emre üregene ameliyat olucammm çok heycanlıyım
kendimi hatırladım tabiri caizse mal gibiydim inanırmısın doktora doğru düzgün ne istediğimi bile sölemedim fazla kalkık olmasın küçük olmasın o kadar dedim başka hiçbşi demedim ve o kadar pişmanınm ki sen öyle yapma ne istediğini mutlaka söle hiç çekinme dişini göster :) şimdiden geçmiş olsun canım relax ve doktorda çok iyi gördüğüm kadarıyla

Benim burnum baya sorunluymuş uğraştırıcı bi ameliyat olucak dedi doktor :) size anestezi etkisiyle ameliyathaneye nasıl gittiğinizi falan Hatırlıyormusunuz

Benim burnum baya sorunluymuş uğraştırıcı bi ameliyat olucak dedi doktor :) size anestezi etkisiyle ameliyathaneye nasıl gittiğinizi falan Hatırlıyormusunuz
ben ameliyathaneye alındıktan sonra anestezi uyguladılar doktor ara ara konuşuyodu benim gözler yavaş yavaş gidiyodu en son hatırladığım -(doktor)özlem nasılsın (ben) ne bileyim ben bee sonrası asansör

Yaa ya saçmalarsam :) peki bi şey Dicem doktora söylemeyi unuttum ben bi kaç Yıldır 20 lik diş çıkarıyorum ve doğal olarak orası İltihaplı olabilir bu etkilemez inşallah

Yaa ya saçmalarsam :) peki bi şey Dicem doktora söylemeyi unuttum ben bi kaç Yıldır 20 lik diş çıkarıyorum ve doğal olarak orası İltihaplı olabilir bu etkilemez inşallah
Valla ben çok saçmalamıştım hatta kardeşim videoya çekmişti beni neler neler demişim su istedim hemşireden ilk çıkınca vermemiş bende ne beddualar etmişim ona ve doktora yok canım bence olmaması lazım

Önlüğünü giyiyorsun.Damar yolu açılıyor.Tahliller için kan alınıyor.Sooracığıma anestezici gelip bi dizi soru yapmuruna tutuyor seni.Doktorun uğruyor o ara.Dişini söyle bu arada.Bende reglydim.
Neyseee: )
Soora hadi bakalım gidiyoruz diyolar kafana geçiriyolar boneyi.'iyiydim ben böyle yaa gitmesek az daha kalsak' diyosun kendi kendine.
Sedyeyle kapıdan çıktık,bende tabii bir merak.en son 1,5 yaşındayken almışım narkozu.geri kalanlar hep lokal anestezi.ben ameliyattan değilde bayılmaktan korkuyodum ya bi daha uyanamazsam diye..
Kapının önündeyken hemşire dediki,elinde içi sıvı bişey dolu bi enjektör,'şimdi bu sizi biraz rahatlatıcak',gülümsedik karşılıklı.Artık nasıl rahatladıysam gerisini hatırlamıyorum

Gerisinş hatırlamadığım için acaba ilkten uyanıkmıydım,acaba bana bişey sordukar mı,saçmaladım mı...hiç ama hiç bişey hatırlamıyorum.
Soora bulanık bulanık oluyo her şey,hayal gibi.Beni odaya getirdiler;bi harala gürele odanın içinde,hemen oksijen maskesini takın dediklerini duydum.her şeyi hissediyorum ama gözlerimi açamıyorum.Burnum tamamen kapalı ya;oksijen maskesi bile yetmiyo sanki o an.Üstümü örtmüşler örtmüşler;ama ben donuyorum sanki..Sanki karların üstünde yatmışım gibi içim tir tir titriyo.Yine kopuk kopuk her şey.Doktorum odadaydı,konuşuyordu,tek duyduğum şey 'kahve içmesin' di.
Gözlerine iki eldiven bağlanmış bi buz kütlesimi diyim artık,onu koyuyolar.Açlığın gelmiyo aklına.Sadece çok susuyosun.
Bide gelir gelmez maske ağzımdan çıkınca 'ağrı kesici yok mu?' diye sordum.onlar ameliyatta vurmuşlar.Ağrım sızım olmadı zaten.
Eşim gelmişti kızımla.Kızım korkmuş,çok küçük daha konuşamıyo,babam bi ara ona 'anne uf oldu kızım,anne uf korkma' diyordu.Eşim dudaklarımı ya onun biberonuyla ya da pamukla ıslatıyordu.
Sonra onlarda gittiler.
İlk gece biraz işkence gibi geçiyo.Burnun tamamen kapalı,buzun biri gidiyo biri geliyo,burnunun ucundaki gazlı bezin arada değişmesi gerekiyo.Hemşireleri ihtiyaç duydukça çağırmayı ihmal etme.
Zaten uyuyamıyosun.Sabah aynada yüzünü gözünü biraz daha fazla şişmiş görürsen şaşırma.evdede buzlanmaya devam et.özellikle sabahları kalkınca gözlerin şişlikten kapanıyo ama buz ya da soğuk bişeylerle kompres çok iyi geliyo.öyle öyle geçecek işte.Dikişin bol olur problem çoksa,kaşınacaklar.Pek ellememeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…