- 11 Ocak 2015
- 162
- 61
-
- Konu Sahibi carpe_diem__
aynen öyle.. ama herkese etraflıca olucak değişimler anlatılmalı o kadar çok mutsuz insan tanıdım ki benim gibi keşke ameliyat öncesi tanısaydım hepsiniBurnunu yapınca inan bana kimse ifadenle ilgilenmiyor burnun güzel mi güzel tamam diyorlar :) sıkma canını bence gayet güzel bende olsaydı keşke ne havalar atardım bee :)
Bende bu iyileşme sürecine,istediğine tam olarak ulaşmaya neyin kıstas olduğunu anlamadım canım inan..çok fazla paralar istediği söylenen 1-2 doktorun hastalarının sonuçlarına bakıyosun;burun şiş olacak zamanda bile şeklini belli ediyo.ne tepesinde kemik çıkıntısı var,ne ucunda şiş olsa bile bi yamukluk var.1-2haftalık burunlar,yeni operasyondan çıkmamış gibi,1 aylık burunlar üzerinden 1 sene geçmiş gibi..benimde kafam acabalarla dolu,ama bunların 'keşke' olmasını istemiyorum..aynen öyle.. ama herkese etraflıca olucak değişimler anlatılmalı o kadar çok mutsuz insan tanıdım ki benim gibi keşke ameliyat öncesi tanısaydım hepsini
bence ameliyat sonuçları ameliyat çeşidiyle birlikte değerlendirilmeli. basit bir kemer alımı sonrası insanların 1-2 haftada "mükemmel" hale gelmesi çok sorgulanmamalı, ama çok çok zor ameliyatlar geçirenler de kendi durumlarını diğerleriyle karşılaştırmamalı.Bende bu iyileşme sürecine,istediğine tam olarak ulaşmaya neyin kıstas olduğunu anlamadım canım inan..çok fazla paralar istediği söylenen 1-2 doktorun hastalarının sonuçlarına bakıyosun;burun şiş olacak zamanda bile şeklini belli ediyo.ne tepesinde kemik çıkıntısı var,ne ucunda şiş olsa bile bi yamukluk var.1-2haftalık burunlar,yeni operasyondan çıkmamış gibi,1 aylık burunlar üzerinden 1 sene geçmiş gibi..benimde kafam acabalarla dolu,ama bunların 'keşke' olmasını istemiyorum..
Haklısın aslında canım,bendede biraz kabahat var;genelde herkes doktorum burnumun şurasını böyle kırmış,burasını böyle kesmiş diye anlatıyor,ama ben gözüm kapalı güvendiğim için sormadım neresine ne yaptınız diye.sormaktanda çekindim sanki beğenmemişim gibi anlaşılacak diye.bir dahaki sefere daha detaylı konuşucam,bi de bu tümsekleşen kemer olayı için düzeltilme şansım olup olmadığınıda konuşucam.ona göre benimde kafamda bi düşünce oluşur mutlaka.bence ameliyat sonuçları ameliyat çeşidiyle birlikte değerlendirilmeli. basit bir kemer alımı sonrası insanların 1-2 haftada "mükemmel" hale gelmesi çok sorgulanmamalı, ama çok çok zor ameliyatlar geçirenler de kendi durumlarını diğerleriyle karşılaştırmamalı.
Ahaha güzelmiş valla :) inşallah canım vallahi hiç kaldıramam bendeHahaaaaayok kız,operasyonu ben finanse ettim: ) 4,5 ay kadar uçmuşluğum varda,araba istiyodum,birazcık param vardı.dedim çileyi ben çektim,o zaman parayı yine kendime harcarım harcadımda nitekim;al işte,başıma gelene bak.ohoooo eşime kalsa derdiki 'ne varmış senin burnunda,ben seni böyle sevdim',oldu bitti.şimdi ekseri hergün burnumun sağdan soldan resmini yolluyorum,anlatıyorum;mahsus yok bişey diyo;yerler mi?annem bana dediki,eşim ona niye ameliyat oldu anlamadım,hala eskisi gibi burnu demiş sinir oldum vallahi..
Hayat ona güzel tabi,burun delikleri bile o kadar minikki kulak çöpünü dahi sokamazsın.benimkide roro,yük gemisi: )
İnşallah oturur canım,yani Allah'ın sevgili kuluysak otursun! şimdi kim gidecek ona yalvaracak 2. ameliyat için...üfff
Ya evet zaten en zor kısımda o bide demiyorlarmı on gün sonra hiç bişey kalmıyor diye madem öyle bizde niye olmadı yani o süreci canlı canlı anlatan biri olaydı bu kadar yıpranmaz ve de şaşırmazdıkaynen öyle.. ama herkese etraflıca olucak değişimler anlatılmalı o kadar çok mutsuz insan tanıdım ki benim gibi keşke ameliyat öncesi tanısaydım hepsini
Canlı canlı ben ameliyat oldum,şöyleydi diyen bi arkadaşım yok;benim gibi 1-2 aylık ameliyatlı var,al birini vur ötekine durumundayızYa evet zaten en zor kısımda o bide demiyorlarmı on gün sonra hiç bişey kalmıyor diye madem öyle bizde niye olmadı yani o süreci canlı canlı anlatan biri olaydı bu kadar yıpranmaz ve de şaşırmazdık
Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun ve geçmiş olsun canım!heyecanlanma yahuukızlar pazartesi emre üregene ameliyat olucammm çok heycanlıyım
kendimi hatırladım tabiri caizse mal gibiydim inanırmısın doktora doğru düzgün ne istediğimi bile sölemedim fazla kalkık olmasın küçük olmasın o kadar dedim başka hiçbşi demedim ve o kadar pişmanınm ki sen öyle yapma ne istediğini mutlaka söle hiç çekinme dişini göster :) şimdiden geçmiş olsun canım relax ve doktorda çok iyi gördüğüm kadarıylakızlar pazartesi emre üregene ameliyat olucammm çok heycanlıyım
ben ameliyathaneye alındıktan sonra anestezi uyguladılar doktor ara ara konuşuyodu benim gözler yavaş yavaş gidiyodu en son hatırladığım -(doktor)özlem nasılsın (ben) ne bileyim ben bee sonrası asansörBenim burnum baya sorunluymuş uğraştırıcı bi ameliyat olucak dedi doktor :) size anestezi etkisiyle ameliyathaneye nasıl gittiğinizi falan Hatırlıyormusunuz
Valla ben çok saçmalamıştım hatta kardeşim videoya çekmişti beni neler neler demişim su istedim hemşireden ilk çıkınca vermemiş bende ne beddualar etmişim ona ve doktoraYaa ya saçmalarsam :) peki bi şey Dicem doktora söylemeyi unuttum ben bi kaç Yıldır 20 lik diş çıkarıyorum ve doğal olarak orası İltihaplı olabilir bu etkilemez inşallah
yok kız dök içindekileribirini görevlendiriyimde sustursun beni bari