kızlar bi bakarmısınız

carpe_diem__

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
133
17
36
iki ay önce burun estetiği oldum burnum kemerli uzun hem yamuk hem kırık hemde burun içi eti vardı her iki tarafta herkes burnumu beğenmesine rağmen ben halen beğenemedim özellikle gözlerim çekikken şimdi yuvarlak oldu ifadem gülüşüm değişti bu düzelir mi yoksa böyle mi kalacak ayrıca sağ ve sol profilim birbirinden farklı gibi duruyo ve sağ tarafım şiş sürekli gözlerimden elmacık kemiğime doğru hep bi sızlama var bu normal mi mahfoldum kimse de ağrı sızı yokken bende niye oluyor bilmiyorum sanki çok çirkin bişey oldum o kadar pişmanım ki iki aydır hiç dışarı çıkmadım hayatım karardı tamam önce ki burnum çirkindi ama mutluydum gözlerim güzel bakardı daha güzel bi gülüşüm vardı şimdi ise maymuna benzetiyorum kendimi lütfen biri yardım etsin

çok normal canım zmanla duzelır 1 sene ıcınde çokça degısecek zaten
hangı doktora ameliyat oldun

1 seneye yakın bir süre bekleyeceksın canım benım de 10. ayım. gecmıs olsun tekrardan
Düzeleceğini bilsem hiç mühim değil ama sanki böyle kalacakmış gibi geliyo çok teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun ne güzel 10. Ayına girmişsin çok sevindim nasıl ağrın sızın oldu mu peki

yani tabi zaman zaman oldu ama 3.ayda sonra hıcbısey kalmamıstı. merak etme canım kalmaz zaten aylar gectıkce anlayacaksın. sadece dıkkat et darbe alma.

Benim 1ay oldu yüzümde hiç şişlik kalmadı gayet güzel görünüo benimde yüz ifadem değişti ama ben çok beyendim açıkçası 2ay olduysa artık şişlik olmaması gerekio

Benim 1ay oldu yüzümde hiç şişlik kalmadı gayet güzel görünüo benimde yüz ifadem değişti ama ben çok beyendim açıkçası 2ay olduysa artık şişlik olmaması gerekio
Bence de olmaması gerekiyor sorun da bu özellikle sağ tarafım elmacık kemiğime doğru şişlik oluyor yani anlamıyorum niye

Bence bi doktoruna sormalısın cnm bşiy diyemiyorum bende.umarım bi sorun çıkmaz iyi doktor seçimi önemli her doktorun tekniği farklı çünkü şişlik ve morluklar onada bağlı

Bence bi doktoruna sormalısın cnm bşiy diyemiyorum bende.umarım bi sorun çıkmaz iyi doktor seçimi önemli her doktorun tekniği farklı çünkü şişlik ve morluklar onada bağlı
Sormuştum zaten normal diyo ama bana hiç normal gelmiyo öyle ciddi anlamda bi morluğum şişliğim olmadı zaten de ama sağ tarafım sinirimi bozuyor

Bende sağdan ve soldan farklıyım,kemerliydi burnum,sağ taraftan bakınca o kemerin olduğu yerde bi çıkıntı kabak gibi gözüküyo,ödemden kemer çıkıntısından kavis mavis kalmadı,üstünü örttü kavisin.sol burun kanadımda ödem yok,çok sevdim kendisi,sağ burun kanadıma bi ödem çöreklenmiş,burnumun sağını aşağıda gösteriyo.Ben çareyi günde 50 defa aynaya bakmamakta buldum,farkettimki baktıkça kusur buluyorum,ama senin dediğin gibi dışardan görenler beğeniyolar.ödemler benimde şu burun yanlarından yanaklarıma yayılıyo,burnum patates gibi olacağına yanağım şişsin boşver diyorum napiyim..ama 1 ay,2 ay çok erkenmiş burun hakkında kesin yargılara varmak için,benim doktorumda burnun çok güzel oldu,daha yeni ameliyat oldun,dur bi 6 ay geçsin üzerinden diyor.çareyi birazda gün içinde makyajlı dolaşmakta buldum,böylece burunumu kafama takmıyorum.

Canım aynen öyle valla benimde durum bundan ibaret sen ne kadar oldu ameliyat olalı inş burnun istediğin gibi olur evet daha çok erken ama işte onu kendine dinletemiyorsun ki peki seninde ifaden de değişiklik oldumu gözler gülüş felan? Ayrıca doktorun şişlik için bişey söyledi mi? Geçmiş olsun bu arada tez zamanda iyileşiriz inş bugünleri unuturuz :)

Benimde 26. günüm bugün carpediemcim.gözlerim değilde gözaltlarım morardı,krem kullanmaya başladım.baktım olacak gibi değil.
İfadem kesinlikle değişti,gülüş konusunda sana katılıyorum,burnum eskisi gibi kıpırdayıp oynayamadığı için,şiş olduğundan burun yanlarım yanaklarıma kadar gerildiği için,bide burnum eskisine göre daha kalkık olduğu için alt dudağım serbest hareket edebiliyoda gülünce üst taraf daha farklı oluyo,anca böyle tarif edebildim,beni görmen lazım gözlerinin durumu ödemden,şişlikten kaynaklanıyodur bence.doktorum zaten şişliklerin normal olduğunu söyledi,daha çok yeni,beklemen lazım,6 ayda geçer şişlikler,1 senede burnunun şekli oturur dedi.bide şu kemer meselesi çok canımı sıkıyo,onun içinde kemik orda potluk yapmış geçecek geçecek merak etme dedi.e hadi inşallah bakalım,görücez geçecek mi nolucak..sanada geçmiş olsun canım!geçecek inşallah,seninde yeni benim gibi heralde,gelişmelerden haberdar ederiz birbirimizi

Canım teşekkür ederim benim iki ay oldu hemen hemen sorma sihirli altı bi gelse senin daha çok çok yeni ilk zamanlarım daha kötüydü tabi daha iyi toparladım şimdi inş sende toparlarsın valla işte benimde sorunum şu sağ tarafım rabbim yardımcımız olsun geçecek inş ciddi anlamda bu süreçte moral o kadar önemli ki çevredekilerin can sıkıcı yorumları şöyle bir yıl yok olmak istiyorum :)) evet canım mutlaka haber verelim birbirimize inş herşey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…