kızlar bi bakarmısınız

Bi de kızlar,tiryaki değilimde,ameliyattan sonra 20 gün dayanabildim sigarasızlığa,bırakırım bu bahaneyle dedim..yok arkadaş,olmuyo,yine başladım malesef:KK17: sabah kahvenin yanında alışkanlık olmuş kahretsinki,bi de akşam.günde bazen 1 bazen 2 ince sigara..
Doktor bişey olmaz demişti,zaten yaralarım,dikişlerim çoktan geçtide,ödemi de etkiler mi acaba?bi bilginiz var mı??
Bu arada benim burnum ne zamanki alçıdan çıktı ben o gün sinirden sigaraya başladım herhangi bir geç iyileşme yaşamadım umarım sizlerde de süreç aynı şekilde yürür.

Bu arada benim burnum ne zamanki alçıdan çıktı ben o gün sinirden sigaraya başladım herhangi bir geç iyileşme yaşamadım umarım sizlerde de süreç aynı şekilde yürür.
Keşke başlamasaydın villien:KK61:kötü olmuş.evet,burnundaki şişler inmiş,sigara etkilememiş.alçım çıktığında burnum hep öyle kalsaydı,bunalıp bende yeniden başlamazdım;ama başlardımda belki,çünki hep bırakıp bırakıp yine içtim.
Komşunun tavuğunun komşuya kaz gözükmesi misali,keşke kavisim seninki gibi erken erken ben burdayım deseydi..ama seninde istediğin burun sırtının yüksek olması..
Doktorun nasıl revizyonu kabul etmezmiş??şimdi erken diyecekte,eninde sonunda ya 6 ay ya da 1 sene dolunca düzeltecek illaki.söyle sende bize anlattığın gibi;ben bu burna alışamadım,psikolojim bozuldu,hatta psikoloğa gidiyorum sırf bunun yüzünden de;sigaraya başladım,kendimi çok kötü hissediyorum,insan içine çıkamıyorum;dersen doktorunda anlayacaktır durumu.düşünsene,kuaför saçımızı bile biraz fazla kesse,istediğimiz renge değil başka bi renge boyasa,oturup ağlıyoruz;beni çok kötü etkiliyo.kimse seni hayır yapamam alış bu hale artık ömür boyu böyle yaşayacaksın deyip cezalandıramaz.

Keşke başlamasaydın villien:KK61:kötü olmuş.evet,burnundaki şişler inmiş,sigara etkilememiş.alçım çıktığında burnum hep öyle kalsaydı,bunalıp bende yeniden başlamazdım;ama başlardımda belki,çünki hep bırakıp bırakıp yine içtim.
Komşunun tavuğunun komşuya kaz gözükmesi misali,keşke kavisim seninki gibi erken erken ben burdayım deseydi..ama seninde istediğin burun sırtının yüksek olması..
Doktorun nasıl revizyonu kabul etmezmiş??şimdi erken diyecekte,eninde sonunda ya 6 ay ya da 1 sene dolunca düzeltecek illaki.söyle sende bize anlattığın gibi;ben bu burna alışamadım,psikolojim bozuldu,hatta psikoloğa gidiyorum sırf bunun yüzünden de;sigaraya başladım,kendimi çok kötü hissediyorum,insan içine çıkamıyorum;dersen doktorunda anlayacaktır durumu.düşünsene,kuaför saçımızı bile biraz fazla kesse,istediğimiz renge değil başka bi renge boyasa,oturup ağlıyoruz;beni çok kötü etkiliyo.kimse seni hayır yapamam alış bu hale artık ömür boyu böyle yaşayacaksın deyip cezalandıramaz.
sölediklerinin hepsinde haklısın işin özeti şekli ne olursa olsun kişinin kendisinin beğenmesinin önemine varıyor..hayırlısı bakalım şu bir yılım dolsun o zaman hersey daha netleşecek , şişliklerin değişimi ile ilgili çalışmayı yapıcağım haftasonu aklımda:KK66:
bu konu başlığında paylaşırım.

iki ay önce burun estetiği oldum burnum kemerli uzun hem yamuk hem kırık hemde burun içi eti vardı her iki tarafta herkes burnumu beğenmesine rağmen ben halen beğenemedim özellikle gözlerim çekikken şimdi yuvarlak oldu ifadem gülüşüm değişti bu düzelir mi yoksa böyle mi kalacak ayrıca sağ ve sol profilim birbirinden farklı gibi duruyo ve sağ tarafım şiş sürekli gözlerimden elmacık kemiğime doğru hep bi sızlama var bu normal mi mahfoldum kimse de ağrı sızı yokken bende niye oluyor bilmiyorum sanki çok çirkin bişey oldum o kadar pişmanım ki iki aydır hiç dışarı çıkmadım hayatım karardı tamam önce ki burnum çirkindi ama mutluydum gözlerim güzel bakardı daha güzel bi gülüşüm vardı şimdi ise maymuna benzetiyorum kendimi lütfen biri yardım etsin :KK43:
b

burun sırtındaki şişliklere ilişkin değişim ilk resim 18 günlük ikinci resim 4 aylık

Eklentiler

• aaaasa.jpg
    aaaasa.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 149
Ben gercekten cok begendm..
sadece burun gördüğün için tüm ifade de çok farklılık var.. burnunuz sizi sosyal hayatınızdan alıkoyacak kadar etkilemiyorsa olmayın, bir de sunu söylemek istiyorum burun ameliyatı var olan doğal birşeyin bozulup daha hasas bir hale getirilmesi.. bundan sonraki hayatınızda aman burnuma çarpıcaklar aman yüz üstü uyumiyim aman kalabalıklarda biri değecek diye korkarak geçiriyorsunuz ve çok ileri dönemlerde kıkırdaklarla oynandığı için çökmeler olabiliyor..şimdi mutluysanız mutluluğunuzdan olmayın derim ben.. Bunlar tabi benim fikirlerim herkes aynı düşüncede olmayabilir saygı duyarım.

Bayıldım harika gerçekten çok güzel nesini beğenmedin anlamadım? Maşallah ya

Bencede çok güzel:nazar:
Ama villien yüzüne oturmadığını düşünüyor:eek:
Kavisi,hafif kalkık oluşu o kadar hoşki..
Valla eski haline göre çok güzel,doktor doğal görünen bi burun yapmış.Eski hali yüzüne göre çok öne çıkık gözüküyo.Belkide villiene göre 18 günlük daha kavissiz daha düz ve biraz daha büyük haliyle kalsa,burnunu daha az yadırgayacaktı.
Güzel bi kızda belliki : )

Son düzenleme:
Benim bir ayım ayın 2 sinde bitti,kaşlarımın arasındaki ve burun yanlarımdaki ödemler yok denecek kadar azaldı.Burun ucuna lafım yok,ondan hem şikayetçi değilim,hemde en son oranın şişinin ineceğini biliyorum artık.Helede gün içinde şişlikler indikçe,burun sırtındaki tümsek gibi çıkıntı o kadar bariz belli oluyorki:cry:sinirlerim zıp zıp zıplıyo gördükçe.o varken tabi kavisli bi görüntüde imkansız.kontrolüm mayısın başında,yani 2 ayım bittiğinde.O zamana kadar nasıl sabredicem bilmiyorum.

Ve carpe diem farkettimki o tuhaf koku bendede var, ilk zamanlar bilmediğim için kendimden geldiğini sanıyodum:KK70:
Sonra baktım parfümde sıksam,üstmü başımıda değiştirsem,banyoda yapsam değişen bişey yok.meğer koku burnumun içinden geliyomuş:-)

Ve carpe diem farkettimki o tuhaf koku bendede var, ilk zamanlar bilmediğim için kendimden geldiğini sanıyodum:KK70:
Sonra baktım parfümde sıksam,üstmü başımıda değiştirsem,banyoda yapsam değişen bişey yok.meğer koku burnumun içinden geliyomuş:-)
Canım bugün bi arkadaşımla konuştum o da 7 ay önce ameliyat olmuş halen burun kanatlarında şişlikler varmış bu arada senin o dediğin tümsek yada çıkıntı tam olarak nerde vardı

Valla ben villienin burnuna bayıldım en azından burna benziyor benim sanki emanet bigün gelip alacaklarmış gibi yemin ediyorum of ne eziyetmiş yaf :) ayrıca sol gözümün kenarında bi kemik var oraya o kemiği ne maksatla koymuşlar anlamadım

iki ay önce burun estetiği oldum burnum kemerli uzun hem yamuk hem kırık hemde burun içi eti vardı her iki tarafta herkes burnumu beğenmesine rağmen ben halen beğenemedim özellikle gözlerim çekikken şimdi yuvarlak oldu ifadem gülüşüm değişti bu düzelir mi yoksa böyle mi kalacak ayrıca sağ ve sol profilim birbirinden farklı gibi duruyo ve sağ tarafım şiş sürekli gözlerimden elmacık kemiğime doğru hep bi sızlama var bu normal mi mahfoldum kimse de ağrı sızı yokken bende niye oluyor bilmiyorum sanki çok çirkin bişey oldum o kadar pişmanım ki iki aydır hiç dışarı çıkmadım hayatım karardı tamam önce ki burnum çirkindi ama mutluydum gözlerim güzel bakardı daha güzel bi gülüşüm vardı şimdi ise maymuna benzetiyorum kendimi lütfen biri yardım etsin :KK43:
aynen canım senin ifade ettiğin herşey bendede mevcut özellikle göz ve gülüş ün değişmesi çok kötü :KK43:

X