kızlar bi bakarmısınız

En çokta 1 haftada,10 günde,1 ayda burnu kavisli kavisli havalı havalı başkalarının resimlerini görünce gün falan saymaktan vazgeçiyorum:63: benim kaşlarımın arası şiş,burnumun yanları şiş,burnumun üstü ameliyat olmamışım gibi,o kemik orda şişmese olmazdı sanki,burnumun ucu şiş.şişoğluşiş:mad: hiç ohh estetikte oldum çokta güzelim pekte şekerim diyebilecek havamda değilim. Kötü olan tarafı,Allah göstermesinde bir seneye kadar burun sırtım inmezse tekrar törpületmeye verecek paramda yok:KK42:çalışırken biriktirdiğim bütün param gitti.
Aynen yemin ederim hiç benim de estetikli bi burna benzemiyor bu şişlikler varya beni hayattan soğuttu :)) hele bazen varya şöyle bitane vurasım geliyor burnuma :)) canım inş bugünleri atlatırızda güle güle hatırlarız :KK66: o kemiğide dert etme o kadar kendine geçecek inş

Aynısının küçüğümü peki burun ucundaki şişlikler gittikçe burnun çokmu kavislendi yani tam olarak burnuna ne oldu :))
yani burun şekli çok fazla değişmiyor şiş gördüğün burnun şişleri inmiş halini görüyorsun, elin şişince şekli bozuluyormu mesela hayır aynen bu da onun gibi.. tabi burun sırtı indikçe eğer kavisli bir tasarımın varsa kavis daha belirginleşir ama doktorun zaten sana bir kavis yapmamışsa yapacak birşey yok:)

yani burun şekli çok fazla değişmiyor şiş gördüğün burnun şişleri inmiş halini görüyorsun, elin şişince şekli bozuluyormu mesela hayır aynen bu da onun gibi.. tabi burun sırtı indikçe eğer kavisli bir tasarımın varsa kavis daha belirginleşir ama doktorun zaten sana bir kavis yapmamışsa yapacak birşey yok:)
Hadi ya :) gerçi doğru evet ama ne bilem burun çok değişiyor diyo ilk şekliyle sonra ki şekli arasında çok fark var diyo

Valla çok iyi olur :) teşekkür ederim canım
Vilien resmi görebileceğimiz bi yere yükler misin?? Şimdi burun şekli konusu şöyle;eğer alçı çıktığında görüpte kendime hayran kaldığım buruna geri dönecekse burnum,bu süper!hatta bantlıyken ve bantlar ilk çıktığında bile şimdiki haline göre 10 numaraydı.ama şimdiki girintili çıkıntılı haliyle şişler inip şekli yine böyle yer elması gibi yamru yumru kalacaksa evet carpediem sen hazırla çekici,ben burnumun tam üstündeki o noktaya vuracam bi tane:KK11:

Vilien resmi görebileceğimiz bi yere yükler misin?? Şimdi burun şekli konusu şöyle;eğer alçı çıktığında görüpte kendime hayran kaldığım buruna geri dönecekse burnum,bu süper!hatta bantlıyken ve bantlar ilk çıktığında bile şimdiki haline göre 10 numaraydı.ama şimdiki girintili çıkıntılı haliyle şişler inip şekli yine böyle yer elması gibi yamru yumru kalacaksa evet carpediem sen hazırla çekici,ben burnumun tam üstündeki o noktaya vuracam bi tane:KK11:
Bende işte o halini çok beğenmiştim şimdi varya burun dışında herşeye benziyor bana göre :KK43:

Ben alçıdan çıktığından beri beğenmiyorum eğer siz beğendiyseniz tabiki eski haline döner sıkıntı yapmayın.

Canım yükledin mi fotoğraf? Peki çevrendekiler burnunu beğendiler mi yada beğenmediğin noktalar neresi burnunda
daha önce açtığım bir konu var ordan bakabilirsiniz resimlerime, birde şişliklerin değişimiyle ilgili daha sonra bir fotoğraf hazırlıycam olmazsa bu başlıkta paylaşırım.Kendisini komple beğenmiyorum çünkü çok küçük

daha önce açtığım bir konu var ordan bakabilirsiniz resimlerime, birde şişliklerin değişimiyle ilgili daha sonra bir fotoğraf hazırlıycam olmazsa bu başlıkta paylaşırım.Kendisini komple beğenmiyorum çünkü çok küçük
Ya millet burnunu küçültmek için neler yapıyor bence güzeldirde sen daha alışamadın demek senin sayfandamı fotoğraflar? Valla canım aynen paylaşırsan çok mutlu oluruz :)

Bu kaçıncı ay canım ayrıca hiçte küçük çok güzel tam kıvamında ben doğal olsun dedim ama keşke küçültseydim ucunu kaldırtsaydım neyse buna da şükür :)
burun ne kadar küçülürse ifadenizde o kadar bozuluyor yatın kalkın dua edin bence büyüklüğü konusunda orda 2 aylık falan ve ona rağmen çok küçüktü günden günede küçülüyor:KK43:

Ben hatırladım seni villien,tamam yaa:oops: o resmi görünce hatta Allah Allah kızın burnunda ne varki demiştim kendi kendime:KK64:o_O çünki önceden nasıldı bilemiyorumda valla ama burnun hiçte fena değil villien,pabuç gibi burun istiyosan bizimkileri sana verelim,hatta ameliyattan önce dahada kocaman bi burnum vardı.
Acaba burnunla dudağın arasındaki mesafe fln öncekine göre daha farklı olduğu için mi yadırgadınki??ilk başta banada çok açık gibi gelmişti ama sonra burun ucum azıcık daha inince hoşuma bile gitmeye başladı.küçülmeside zamanla normal tabii,şişler indikçe burnun dahada küçülüyo,ama inanki kötü değil,ben böyle kibar,küçük burunları severim.e tepsi gibi kocaman bi yüzünde yokki,daha büyüğünü napıcaksın..

Yandan resminide gördüm,arkadaşım,canım valla burnun şahane olmuş:KK9:
2 ayda kavisi mavisi o kadar güzelse..ben kendimi apartmanın çatısından atmaya gidiyorum:KK70: benimkide ne hikmettense şişiyoda şişiyo,helede sabah uyanınca avatar gibiydim diyolar ya,aynen avatara benziyorum Allah affetsin:KK48: burun sırt çizgisi demişisinde benimki çizgi değil bildiğin kapkalın,odun gibi diyecem ayıp olucak.sana imrendim valla,keşke benimkide öyle olsaydıda bi yerlerine kusur bulmaya çalışsaydım.

image.jpg image.jpg image.jpg
Alçıdan çıkıp ilk bantlar takıldığında ortadaki fotoğraftaki,boynumda siyah atkı olan bantlı 3. gün.ben kavisli falan diye hep öyle kalıcak sandım.diğer burnumun üstü batikonlu olanda,bantları çıkardığım gün.çok şişti ama,şekil şemal olarak yine güzeldi.

X