kızlar bi bakarmısınız

Ohooo 3 tane doğum yaptıysan bu senin için sivrisinek ısırığı gibi bişey Eslihan:oops:sancı mancı çekmeden giriyosun çıkıyosun.bende normal doğum için 9 saat her türlü aşamayı yaşayıp,spinalle sezeryanla doğum yaptım,ama ayakta tirinom tirinom geziyodum,lohusayım deyipte yattığım olmadı.
Ama bu başka bişeymiş.gözün korkmasında trafik kazası geçirmiş gibi oluyosun ameliyattan sonra.hem narkoz,hem ilaçlar kafanı sersem gibi yapıyo.buz buz buz boyuna buzluyolar seni şişmeyesin diye ama şişeceğin varsa yumuk yumuk şişiyosun.nereden baksan 1 hafta dinlenmen gerekiyo,yine buzlana buzlana.bu arada çocuklar küçük mü bilmiyorum ama,ameliyattan sonra onlarla birebir temasta çok dikkatli olman gerekiyo burnuna çarpmamaları vurmamaları için.bi duvara toslamış gibi oluyosun ama,geçiyo gidiyo.sonrada bizim gibi şişinle ödeminle uğraşmaya başlıyosun:-)
Evet 3 dogum Ama Cok kolay Gecti Bende son dogumum Hata 40 dak sürdü.ve lohusalikta yasamadim..cocuklarim büyük Yani kizim 12 oglum 9 kizimda 7..artik Dikat ederim..benim korkum herhalde daha Cok sonuc.burnum büyük ve kücüken düsüp kirmisim,Yani yamuk.yaparlarmi,Veya bunu nasil kücütürler.bunlar daha Cok benim kafamda geciyor.ve tabiki sonrasi agrilar iste...

Evet bende yeni gördüm yok doktorum masaja ihtiyaç yok dedi yapmamamı söyledi sen yapıyormusun peki?
Benim doktorumda masaja gerek yok dedi : ) yoksa senin doktorun benim doktorum mu: ) hatta istersen git 1 ay sonra denize gir yüz hiçbi şey olmaz dedi.benim o kadar cesaretim yokta,yılların tecrübesinden dolayı sanırım o yaptığı işin sonuçlarına çok güveniyo bence.

Benim doktorumda masaja gerek yok dedi : ) yoksa senin doktorun benim doktorum mu: ) hatta istersen git 1 ay sonra denize gir yüz hiçbi şey olmaz dedi.benim o kadar cesaretim yokta,yılların tecrübesinden dolayı sanırım o yaptığı işin sonuçlarına çok güveniyo bence.
Valla bana da ye iç gez toz bağır çağır dedi ama ben yinede daha tedbirli davranıyorum :)

Ayrıca sağ tarafım halen sızlıyor burnumdan elmacık kemiğime doğru sende de sızlama oluyor mu ve burnumun sağ tarafı burun ucu gibi sert hissetmiyorum normal mi bu
burundaki kemikler,kıkırdak vesaire artık canım oturmaya,kaynamaya çalışıyor yavaş yavaş bence.ben o sızlamayı ona veriyorum.benim yine mi kemer diyeceksin ama,hani diyorum ya burnumun eskiden kemer olan yerinde bi çıkıntı şişlik var,bende zaman zaman oranın sızladığını hissediyorum,hatta bazen derim geriliyomuş gibi hissediyorum.o gerilme muhtemelen ödemden ama,sızlamanın sebebi doktor o bölgeye hem işlem uyguladığı,hemde onölgedw

Hemde burun iyileşmeye çalıştığı için olabilir.
İnsan vücudu enteresan bi şekilde çalışıyo işte:KK48:şişiyo,iniyo,geriliyo,heleki deri o kadar kesilmeye,yaralanmaya,şişmeye,gerilmeye rağmen sürekli kendini yeniliyo..

göz şekli konusunda üzülerek söylemek istiyorum eski çekikliği olmayacak ben 4. ayımdayım ödem mödem kalmadı benimde gözlerim badem şeklindeydi bildiğin yuvarlak oldu kemer kısmındaki deri kemer gidince gevşediği için ister istemez gözleri aşağıya çekiyor.Gülüşte doğal olarak burun ucu yükseldiği için eskisi gibi olmuyor bence 6.ay sadece artık yeni ifadeye daha alışıldığı için sanki düzelmiş gibi hissetmekten ibaret..ben açıkçası eski ifademi kaybettiğim için inanılmaz üzgünüm hatta sırf bu yüzden eski ifademe yakın bir ifade kazanmak için burun ucumu düşürmek ve burun sırtımı yükselttirmek istiyorum burun ne kadar küçülürse ifade o kadar farklılaşıyor bilginiz olsun

Hemde burun iyileşmeye çalıştığı için olabilir.
İnsan vücudu enteresan bi şekilde çalışıyo işte:KK48:şişiyo,iniyo,geriliyo,heleki deri o kadar kesilmeye,yaralanmaya,şişmeye,gerilmeye rağmen sürekli kendini yeniliyo..
Öyledir elbet ama işte insan hep kötüsünü düşünüyor :KK66: of zaman su gibi akıp geçse keşke :))

göz şekli konusunda üzülerek söylemek istiyorum eski çekikliği olmayacak ben 4. ayımdayım ödem mödem kalmadı benimde gözlerim badem şeklindeydi bildiğin yuvarlak oldu kemer kısmındaki deri kemer gidince gevşediği için ister istemez gözleri aşağıya çekiyor.Gülüşte doğal olarak burun ucu yükseldiği için eskisi gibi olmuyor bence 6.ay sadece artık yeni ifadeye daha alışıldığı için sanki düzelmiş gibi hissetmekten ibaret..ben açıkçası eski ifademi kaybettiğim için inanılmaz üzgünüm hatta sırf bu yüzden eski ifademe yakın bir ifade kazanmak için burun ucumu düşürmek ve burun sırtımı yükselttirmek istiyorum burun ne kadar küçülürse ifade o kadar farklılaşıyor bilginiz olsun
Evet benim de burnum çok kötüydü hem kemerli hem uzun öyle ki gülüşüm kapanıyordu kanatlarım genişti hemde çok ayrıca yamuk bi burnum vardı evet benim de ifadem değişti ama alışmaktan başka çare de yok bence hiç böyle şeyler düşünme eğerki burnun güzelse hiç sıkıntı yapma insanlar neler yapıyo burunları güzel olsun diye bizde işte böyle kusurlar buluyoruz inş herşey güzel olacak

Evet benim de burnum çok kötüydü hem kemerli hem uzun öyle ki gülüşüm kapanıyordu kanatlarım genişti hemde çok ayrıca yamuk bi burnum vardı evet benim de ifadem değişti ama alışmaktan başka çare de yok bence hiç böyle şeyler düşünme eğerki burnun güzelse hiç sıkıntı yapma insanlar neler yapıyo burunları güzel olsun diye bizde işte böyle kusurlar buluyoruz inş herşey güzel olacak
Benim burnum önceden çok kötü olmadığı için belki ben bu kadar hayal kırıklığına uğradım bilmiyorum ama umarım sen alışır ve mutlu olursun

Yaa beni
9 aymı benim daha iki ay aynen o u gibi çıkıyo mesela bende konuşurken zorlanıyorum ve halen şu ruj sürerken ki ruju emdirme hareketini yapamıyorum :KK43:
benim konusmam hala ayni yaa degismedi bazi harfleri tuhaf cikariyorum offf :KK43:
Bu arada kunduz esprisi superdi bende ayni sizin gibiydim kendimi benzetmedigim hayvan yoktu ren geyiği falan :KK70:

Son düzenleme:
Yaa beni

benim konusmam hala ayni yaa degismedi bazi harfleri tuhaf cikariyorum offf :KK43:
bende 20 gün önce oldum benimde kemerliydi burnum suan iyiyim şişliklerim yok denecek kadar az cunku ince deriye sahibim doktorum bile şaşırdı beyaz tenlı olmama ragmen 0 morarma benimde ilk günler bazı keleimeri söyleyemiyordum ama şimdi iyim tabi fazla mimiklerimi kullanmıyorum aşırı gülmüyorum ağzımı fazla açmıyorum yatarken ellerimisırtımın altında uyyorum bu dönemde dikkat edilmesi gerekiyo 1 sene sonra burun oturuyor canım

Benim burnum önceden çok kötü olmadığı için belki ben bu kadar hayal kırıklığına uğradım bilmiyorum ama umarım sen alışır ve mutlu olursun
Bende alıştım denemez tabi evet burnum çok kötüydü herkes şimdi ki halimi çok beğenmelerine rağmen ben halen acabalardayım ne kadar zaman sonra bende tam anlamıyla alışırım mutlu olurum bilmiyorum çevremde o kadar çok insan burnunu yaptı ki hiç taktıkları yok ben ise aklım fikrim burnumda bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum inş en kısa zamanda alışır ve mutlu oluruz

Bende alıştım denemez tabi evet burnum çok kötüydü herkes şimdi ki halimi çok beğenmelerine rağmen ben halen acabalardayım ne kadar zaman sonra bende tam anlamıyla alışırım mutlu olurum bilmiyorum çevremde o kadar çok insan burnunu yaptı ki hiç taktıkları yok ben ise aklım fikrim burnumda bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum inş en kısa zamanda alışır ve mutlu oluruz
Canim insallah mutlu olursun begenmeleri de cok guzel senin cok yeni oldugu icin alismaman normal ben 4aydir begenmiyorum o yuzden benim su saaten sonra zor..

En çokta 1 haftada,10 günde,1 ayda burnu kavisli kavisli havalı havalı başkalarının resimlerini görünce gün falan saymaktan vazgeçiyorum:63: benim kaşlarımın arası şiş,burnumun yanları şiş,burnumun üstü ameliyat olmamışım gibi,o kemik orda şişmese olmazdı sanki,burnumun ucu şiş.şişoğluşiş:mad: hiç ohh estetikte oldum çokta güzelim pekte şekerim diyebilecek havamda değilim. Kötü olan tarafı,Allah göstermesinde bir seneye kadar burun sırtım inmezse tekrar törpületmeye verecek paramda yok:KK42:çalışırken biriktirdiğim bütün param gitti.

Villien 4. Ayda ödemler indi demişsin ya,burun kavisin ortaya çıktı mı,burun sırtında normale döndü mü yani??

X