• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu kızlar bi bakarmısınız?

gizzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
731
335
103
kızlar genelde buzdolapları mutfakta tezgahın sonunda olur ya ben öyle olmasını ıstemıyorum uzun dar bı mutfagım var ve ben camın yanına kombımı koydurcam onu komple yere kadar dolap ıcıne aldırcam onun hemen yanınada buz dolabımı koymak ıstiyorum sizce kötü durur mu? inş anlatabilmisimdir?

Kötü durmaz bana kalırsa, ancak kombiyi dolap içine almak tehlikeli olur mu, olmaz mı onu bilemiyorum. Bu konuyu araştırdınız mı acaba?

canım bende yeni mutfak dolabı yaptırdım hatta yaptırıyorum henüz bitmedi :10:
benimde aklımda bir kaç model vardı böyle düşünmektense yaptırmayı düşündüğün mobilyacıdan istediğin şekilde çizmesini iste dolaplarını o şekilde daha kolay karar verebilirsin kötü durur yada durmaz diye

Kötü durmaz bana kalırsa, ancak kombiyi dolap içine almak tehlikeli olur mu, olmaz mı onu bilemiyorum. Bu konuyu araştırdınız mı acaba?

arastırmadım ama bazı balkonlarda falan dolap icine koyuyorlar ya ondan zararı olmaz gibime geldı ama aslında bunu düsünmemıstım haklısınız arastırmam lazım tehlıkelı durum olmaması ıcın..

canım bende yeni mutfak dolabı yaptırdım hatta yaptırıyorum henüz bitmedi :10:
benimde aklımda bir kaç model vardı böyle düşünmektense yaptırmayı düşündüğün mobilyacıdan istediğin şekilde çizmesini iste dolaplarını o şekilde daha kolay karar verebilirsin kötü durur yada durmaz diye

henuz dolap yaptırmaya sıra gelmedı su anda yenı ev yaptırıyoruz henuz ınsaat yanı:) daha cok var ama ben fıkır edınmek ıstıyorum kafamda yerlestırmıyınce rahat edemıyorum..

Back
X