• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar bi bakarmısınız 🙄

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ecemsuhasanahmet35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
2.733
3.931
133
33
Günaydın kızlar 7 ekimde adet oldum 7 kasımda adet olmam gerekiyor dün akşam test yaptım cıkmadı normaldi test ama gece olmam lazımdı olmadım adet belirtm hiç yokk acaba ihtimal varmı öle cıkmayan kanda cıkan varmı yarın Dr gıdecem zaten ama merak ettim

durun bi saatli işçi değilsiniz ya gece olmanız gerekiyordu olmamışsınız falan. stresten, mevsim geçişlerinden, hatta sebepsiz bile 1-2 gün geçebilir adetiniz. kan vermek istiyorsanız verin :)
Hyr kendı mı bildiğim için söyledim bende mevsim gecişlerinde kist oldugu zaman bile olmazdı günü gününe hatta saatı bile sasmaz eşim dalga gecer herzman saat kaçta olcan diye bende derim gece olcam gece gercten olurum adet belirtm hiç yokk normalde 1 haftadır başlardım benm sadece merakım su teste cıkmayanilirmi

durun bi saatli işçi değilsiniz ya gece olmanız gerekiyordu olmamışsınız falan. stresten, mevsim geçişlerinden, hatta sebepsiz bile 1-2 gün geçebilir adetiniz. kan vermek istiyorsanız verin :)
Test için erken negatif cıkma olasılığı var ve bu seni hayal kırıklığına uğratır stese girersin 1 kaç gün daha bekle hayırlısıyla inşallah olur beklemek bizler için zor olsada yapabilecek bir şey yok bende beklemedeyim 🤭🤭🤭

Test için erken negatif cıkma olasılığı var ve bu seni hayal kırıklığına uğratır stese girersin 1 kaç gün daha bekle hayırlısıyla inşallah olur beklemek bizler için zor olsada yapabilecek bir şey yok bende beklemedeyim 🤭🤭🤭
Yarın doktrumda randevum var bakalım sters yok yapmam olursa olur olmazsa olmaz aglasamda sızlasamda olmayacak sonucu degişmeyecek

Yarın doktrumda randevum var bakalım sters yok yapmam olursa olur olmazsa olmaz aglasamda sızlasamda olmayacak sonucu degişmeyecek
Merhaba cnm benmde bat gunu 8 kasim 6 kasim aksami bende yaptim normal test negatifti cok erken davraniyoruz.
Herhangi bir belirtin var mi ben bu sabah gogus acisiyla uyandim insallah vardir ;)

Merhaba cnm benmde bat gunu 8 kasim 6 kasim aksami bende yaptim normal test negatifti cok erken davraniyoruz.
Herhangi bir belirtin var mi ben bu sabah gogus acisiyla uyandim insallah vardir :KK66:
Belirti olarak adet zamanı yaklasmadsn 1 hafta önce derdim eşime oramı ov buramı ov ama dememişim dedi agrım var diye gögüsme degınce farketim cok acıyor agrıyor ama kıyafetımın üstünden acıyor içinden çiplak eleyınce yok bşey midem bulanıyor ama hafıf hafıf Hıc takmıyorum gece Pet bile taktım ama yok bekliyorum bugun

Belirti olarak adet zamanı yaklasmadsn 1 hafta önce derdim eşime oramı ov buramı ov ama dememişim dedi agrım var diye gögüsme degınce farketim cok acıyor agrıyor ama kıyafetımın üstünden acıyor içinden çiplak eleyınce yok bşey midem bulanıyor ama hafıf hafıf Hıc takmıyorum gece Pet bile taktım ama yok bekliyorum bugun
Yarin doktora gidecekmissin zaten varsa yarin belli olur stres yapma cnm bende eger pazartesiye kadar olmazsam test yapacagm. Insallah bizimledir bebisler :)

Yarin doktora gidecekmissin zaten varsa yarin belli olur stres yapma cnm bende eger pazartesiye kadar olmazsam test yapacagm. Insallah bizimledir bebisler :)
İnsallah inşallah kuzum ya sters yok taktığım için belırtıler cıkar dıye takmamaya çalisıyorum ama midem bulanıyor mu yoksa takıyotmuyum anlamadım ama bulantı ve wc gidiyorum sadece agrı belımın agrısı göğsüme degınce agrıyor psikolojik olarak görüyorum ne zamandır istiyorsun

İnsallah inşallah kuzum ya sters yok taktığım için belırtıler cıkar dıye takmamaya çalisıyorum ama midem bulanıyor mu yoksa takıyotmuyum anlamadım ama bulantı ve wc gidiyorum sadece agrı belımın agrısı göğsüme degınce agrıyor psikolojik olarak görüyorum ne zamandır istiyorsun
15 nisan 2019 dan beri cnm ;) ben 2 yil yazz24 kullandm 6 aydir vucudum kendine gelmekte. Mide bulantisi bende her zaman var ama her sabah otobusle ise gittigimden. Mide bulantisi icin cok erken 6 haftada bsliyormus sanirim. Sen ne zamandir dusunuyorsun

15 nisan 2019 dan beri cnm :KK66: ben 2 yil yazz24 kullandm 6 aydir vucudum kendine gelmekte. Mide bulantisi bende her zaman var ama her sabah otobusle ise gittigimden. Mide bulantisi icin cok erken 6 haftada bsliyormus sanirim. Sen ne zamandir dusunuyorsun
7 senedir cnm herşeyin hayırlısı

Günaydın kızlar 7 ekimde adet oldum 7 kasımda adet olmam gerekiyor dün akşam test yaptım cıkmadı normaldi test ama gece olmam lazımdı olmadım adet belirtm hiç yokk acaba ihtimal varmı öle cıkmayan kanda cıkan varmı yarın Dr gıdecem zaten ama merak ettim
Hayılı sabahlar canım. Benim de bat 29 ekimdi normalde hep bir kaç gün erken olurum . 1 gün gecikmeyle adet oldum stres yaptım ben ondan gecikti adet belirtilerimde vardı. İnşallah sen aynı durumu yaşamazsın belirti yokmuş sen de güzel haberler ver bize ☺️

Hayılı sabahlar canım. Benim de bat 29 ekimdi normalde hep bir kaç gün erken olurum . 1 gün gecikmeyle adet oldum stres yaptım ben ondan gecikti adet belirtilerimde vardı. İnşallah sen aynı durumu yaşamazsın belirti yokmuş sen de güzel haberler ver bize ☺
İnsallah sters yok cnm ya gelirse gelsin önemli değil 🤭

Back