Gebeliğe Hazırlık Kızlar bi bakarmısınız canim çok sıkkın :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canan_mehtap

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
836
478
18
34
İyi akşamlar arkadaşlar adetime 6 gün var gebelik testi yaptım çıkmadı kimilerine cıkıyomuş ilerleyen günlerde pozitife döner mi :((( çokmu erken davrandım canim aşırı sıkkın

İyi akşamlar arkadaşlar adetime 6 gün var gebelik testi yaptım çıkmadı kimilerine cıkıyomuş ilerleyen günlerde pozitife döner mi :KK43:(( çokmu erken davrandım canim aşırı sıkkın
6 gün çok erken

Ben 2 kez erken gebelik testi kullandım 6 gun once gösteren
2sinde de negatif sonuc aldım ve doğruydu

İyi akşamlar arkadaşlar adetime 6 gün var gebelik testi yaptım çıkmadı kimilerine cıkıyomuş ilerleyen günlerde pozitife döner mi :KK43:(( çokmu erken davrandım canim aşırı sıkkın
5 gebelik yaşadım en erken çıkan adete bir gün kala çıktı ilk kızımda adetim 3 gün geçtiğinde bile negatifti kan testi 0.1 di 6 gün çok erken

Evet cnm adetlerin duzenliyse adete 5 gün kala bile çıkıyor. Hemde eczanede ki 4 TL. Olan testlerde bile

Bi arkadaşın 6 gün kala silik cıkmış sonra kan testi vermiş hamile çıkmış acaba bendede öyle olurmu demiştim :KK43:((
Regl öncesi test yapmak doğru değil bence. Hem stres hem Allah korusun kimyasal var o yüzden regl gecikmeden test yapmayın 😌😌

Hiç canını sıkma cnm 6 gün çok erken ben adete 1 gün varken kanda baktırmak için hastaneye gittiğimde oradaki hemşire boşuna baktırma en az 3 gün geçmesi lazım kanda çıkması için demişti

Benim adetim 10 gün oldu gecikeli bi 7.günde birde 9.günde test yaptım sonuçlar negatif ama ben yine de umudumu senin kadar yitirmedim daha çok erken senin icin kan tahlili için biraz daha beklemek istiyorum her ay bu heyecanı yaşamak bile nasip olmuyor azıcık tadını çıkarayım 😂
Evet bende heray öyle düşünüyorum ama hiç gecikmiyor🤣

Kimisine çıkıyor o yüzden :KK43:(
Canım benim de 5 gün kala çıkmıştı hatta her odanın ışığında o idrarli çubuğa baktım yetmedi her iki tarafda olan balkonlarda baktım 😂😂😂 çünkü o kadar zayıf cılız sadece gönül gözü açık olanların görebileceği bi çizgiydi . Rabbim o harika anı isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻 aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin 🙏🏻

Back