• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi bakar mısınız adet olmadım

Asortie

bun@luzumvar..
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
9.319
604
448
39
kızlar ya 14 kasım da doğum yaptım sezercik oldum bu arada neyse aralık 30
unda adet oldum 4-5 gün sürdü ve 30 ocakta olmam gerekti ama olmadım hala
böyle gecikmeler olabilir mi ya da yaşayan var mı yaa bu arada eşim korunuyor ve
doktor içeri boşalma dediği için ayrıca içeri de boşalmıyor bana yardımcı olacak biri var mı
yani normal mi ya tekrar hamile kaldıysamsenağlama

ben bir kere oldum bir daha olmadım ama sorunda orada zaten hiç olmasam neyse

canım annem söylemişti 40 başı diye birşey varmış
40ı çıkınca adet gibi olurmuşsun sonra yine süt korursa korurmuş
ben 6 ay hiç olmadım ama sana öyle olmuş olabilir, bir de düzensizlikler olması normalmiş
2. adetimdde 15 gün gecikmişti benim de

ya test yapmaya korkuyorum yaa inşallah dediğini zgibidir

doğumdan sonra 6 aya kadar hiç adet görmeme ya da ilk ay adet görüp sonra tekrara 5-6 ay adet görmeme normalmiş benim doktorum böyle söylemişti. yalnız süt korur diye yaygın bir inanış varki çpk yanlış arkadaşlar. süt korumuyor, korunmasız ilişkiye giripte hamile kalmayan varsa olsa olsa allah korumuştur :)

öncelikle meleğini Allah bağışlasın...maşallah çok tatlı annesi....
Asorticim doğumdan sonra,bazı bayanlar hemen adet olabiliyor,bazıları da birkaç ay
olmuyor,hatta sütü koruyor diye bir tabir var...
sen hiç endişelenme canım,ama için rahat edecekse
hiç tereddüt etmeden test yaptır ki,rahatla..
çıkan sonuca göre hareket edersin en azından...
sevgiler...

hazıR konu warrr ben 15 yaşındayım 1.5 ay oLdu haLa oLmuyorum yhaaa annem bi kaç gün daha beKlıyeLım oLmazsa doktora götürücem dedi bişeym yoktur dmi yaa senağlama

hayatım henüz çok gençsin, gecikmeler çok normal. yeni adet görmeye başladın muhtemelen, ve bu düzensizlik uzun sürebilir. korkulacak hiç bir şey yok. yine de içini rahatlatmak için git doktora. ama eminim ki aynılarını söyler :)

Back