- 14 Aralık 2019
- 20
- 7
- 34
-
- Konu Sahibi Icimeataatasistim
Ailesi ben yokken benim evimde kaldi ne olduysa o zaman oldu zaten ne yaptilar BlmiyorumYok alttan alta aılesı etkiledi bence,kadın var demeyin demek ıstemıs.
Pskolog bana sakin kal esin ile bende konustum aldatma oldugununu düşünmüyorum adam hayattan bezmis soyutlamis kendini dedigi icin susmaya devam ettim açıkçasıO zamana kadar birşey yoktu şimdi bir haltlar çeviriyor demek ki.
Birde üste çıkıyorlar hayret.
O mesajdan sonra nasıl izin veriyorsunuz hem suçlu hem güçlü davrvanasına?
HaklısınMuhtelemelne aldatıyor.ciddi ilişki değildir düzeni bozulmasın die gitme diyor. Ama aldatıyor evden gitme onu at resti çek. Eğer sineye çekersen böyle gider değmez inan. Evlat acısı na insan alışıyor bu dünyada Bi herifin yokluğumu koyacak. Koy kapıya gitsin net
Polise nasil verdi? Polis savcililiga yonlendirir bu tarz seylerle ilgilenmez diye biliyorum.Savciliga basvurmasi gerekir. Birlikte mi gittiniz polise? Birlikte gitmediyseniz uzgunum ama yalan soylemis gibi duruyor.Meaaj atan kisinin elinde bir delil yok sadece israrla bana gel isyerine diyor oraya gidip rezillik cikarmami istiyor hatta desim ki savciliga verdm kim oldugu bulucam sonrasini sen düşün iapatlarsan sikayetci olmam vazgecerim ama iftira ise davalik olucak dedim oyle diyince kapatti hesabi birdaha da sesi cikmadi
Hıcbısey yapmadılar?Ailesi ben yokken benim evimde kaldi ne olduysa o zaman oldu zaten ne yaptilar Blmiyorum
Sevgili kardeşim lütfen beni yanlış anlama; senin evliliğini sürdürmen ya da bitirmenin bana bir faydası yok.Pskolog bana sakin kal esin ile bende konustum aldatma oldugununu düşünmüyorum adam hayattan bezmis soyutlamis kendini dedigi icin susmaya devam ettim açıkçası
Psikolog aldatma oldugunu dusunuyorum /dusunmuyorum demez.Pskolog bana sakin kal esin ile bende konustum aldatma oldugununu düşünmüyorum adam hayattan bezmis soyutlamis kendini dedigi icin susmaya devam ettim açıkçası
Eşinizin hayatında biri olduğunu anlamanız için psikolog onayına ihtiyacınız yok ki.Pskolog bana sakin kal esin ile bende konustum aldatma oldugununu düşünmüyorum adam hayattan bezmis soyutlamis kendini dedigi icin susmaya devam ettim açıkçası
Polis akrabam telefonla ulastik oda dediki savcılıktan dava actirin ben siberden takip edicem dava dosyasi acilmadan bakamayiz yasak dediPolise nasil verdi? Polis savcililiga yonlendirir bu tarz seylerle ilgilenmez diye biliyorum.Savciliga basvurmasi gerekir. Birlikte mi gittiniz polise? Birlikte gitmediyseniz uzgunum ama yalan soylemis gibi duruyor.
Ama dedi gittigimi adam pskolog degilmiydi ondan dami şüphe etmeliyimPsikolog aldatma oldugunu dusunuyorum /dusunmuyorum demez.
Hıcbıseyden suphe etmiyorsun ki psikologtan edesin.Ama dedi gittigimi adam pskolog degilmiydi ondan dami şüphe etmeliyim
Eşiniz ne cevap verdi?Şüphe etmiyor degilim yanlış ifade ettim galiba süphe hat safada fakat acaba yaniliyormuyim ihti.ali de var icimde biryerde biraz önce konustu. Esimle sen benin icin sadece oglumu babasisin yrn esyalarini topla ve git bu evden dedim daha fazla seni kendi gözümde aklamaya calismiyicam sana güvenmiyorum inanmıyorum bu evlilik bitti benim icin dedim en kisa zamanda da davayi acicam sakin eve gelmeye kalkma rezillik cikmasin cocugun önünde seni daha fazla görmek istemiyorum git hayatimdan dedim
Bu kadar kolay mi dedi evet cok kokay dedim daha fazla sana tahammülüm kalmadi git evimden istemiyorum seni hayatımda birbirimize olan gram saygimiz varsa git dedim ben bitsin istemiyorum ben seni seviyorum sen kafanda kuruyorsun dedi bende kuruyosam kuruyorum buyutuyorsam büyütüyorum artik seni ilgilendirmez sende beni ilgilendirmiyosun bosuna çeneni yorma dedim sen gitmezsen ben gidicem bütün düzeni bozulacak çocuğun sen git sonrasinda uygun bir dille anlatırız ona durumu dedim sessiz kaldi oglani uyutmaya odasina gittiEşiniz ne cevap verdi?
Bunları gerçekten öyle düşünüyorsanız soyleseydiniz, gözdağı için, kendine çeki düzen versin diye değil.
Öyle yaparsanız dediklerinizin bir kıymeti kalmaz.
Canım benim. Kuşlar gibi çırpınıyorsun. Sen eşine şunları söylemiş ol, ben adımı değiştiririm. Lütfen kendine daha fazla acı çektirme, lütfen. Ne olacaksa senin için kolaylıkla, güzellikle, hayırla olsun..Bu kadar kolay mi dedi evet cok kokay dedim daha fazla sana tahammülüm kalmadi git evimden istemiyorum seni hayatımda birbirimize olan gram saygimiz varsa git dedim ben bitsin istemiyorum ben seni seviyorum sen kafanda kuruyorsun dedi bende kuruyosam kuruyorum buyutuyorsam büyütüyorum artik seni ilgilendirmez sende beni ilgilendirmiyosun bosuna çeneni yorma dedim sen gitmezsen ben gidicem bütün düzeni bozulacak çocuğun sen git sonrasinda uygun bir dille anlatırız ona durumu dedim sessiz kaldi oglani uyutmaya odasina gitti
Neden söyledigime inanmadığınizi anlamadim açıkçası sizlerden destek beklerken yalancılıkla suclamaniz çok enteresan geldi teşekkürler yine deCanım benim. Kuşlar gibi çırpınıyorsun. Sen eşine şunları söylemiş ol, ben adımı değiştiririm. Lütfen kendine daha fazla acı çektirme, lütfen. Ne olacaksa senin için kolaylıkla, güzellikle, hayırla olsun..
Önümüzdeki yıl bu zamanlar sen de okusan yazdıklarına sen de inanmazsın. İnsanlar birine bir şey söylerken kendi zekasını baz alıyor; söylediği kendisini ikna ediyorsa karşısındakinin de inandığını sanıyor. Tıpkı küçükken “ elektrikler kesikti ödevimi yapamadım” dediğimizde öğretmenin inandığını sanmamız gibi. Yine de umarım her şey istediğin gibi olur.Neden söyledigime inanmadığınizi anlamadim açıkçası sizlerden destek beklerken yalancılıkla suclamaniz çok enteresan geldi teşekkürler yine de
Kafanızda kuruyorsunuz tabi. Hala sizi suçluyor.Bu kadar kolay mi dedi evet cok kokay dedim daha fazla sana tahammülüm kalmadi git evimden istemiyorum seni hayatımda birbirimize olan gram saygimiz varsa git dedim ben bitsin istemiyorum ben seni seviyorum sen kafanda kuruyorsun dedi bende kuruyosam kuruyorum buyutuyorsam büyütüyorum artik seni ilgilendirmez sende beni ilgilendirmiyosun bosuna çeneni yorma dedim sen gitmezsen ben gidicem bütün düzeni bozulacak çocuğun sen git sonrasinda uygun bir dille anlatırız ona durumu dedim sessiz kaldi oglani uyutmaya odasina gitti
Saf olmayin lutfen yaKizlar mesaj sosyal medyada sahte bir hesapdan geldi esim hesabi pokise verdi bende vwrdim savciliga da gidelim dedi bu iftira ortaya çıksin sende bende rahatlayalim dedi basvurularimizi yaptık korkacak biseyi olsa bunu yaparmiydi