- 14 Aralık 2019
- 20
- 7
- 34
-
- Konu Sahibi Icimeataatasistim
Sevgilisiyle her türlü halti yiyorlar eve gelince afra tafra için almıyor seni lafları. Evde bir hizmetçi dışarda heyecan tutku sevgili. Oh ne mutlu rezillere!!Evet muhtemelen sizi aldattığı biri var. Ay biri bunu bi temiz dövse keşke. Ağız burun dümdüz. Zeynep'in konusuna sinirlendim bu konu da cabası oldu şimdi. Evden kov .ittirsin gitsin. Alma eve. Siz gitmeyin bi yere. Bu rahatlıkla neden pişman olsun ki? Yemeği önüne geliyor, kirli donları yıkanıyor, o donla da sizin evden çıkıp sevgilisinin koynuna giriyor. Adam(!) niye değişsin ki?
Dünyanın sonuna doğmuşuzO kadar çok aldatma konusu var ki bu aralar bir de kendim de aldatildim diyorum ki aldatilmayan var mı pes
Yok alttan alta aılesı etkiledi bence,kadın var demeyin demek ıstemıs.Siz ailenize 1 hafta kalmaya gittiniz kvler sizde 1 ay kaldı, bu esnada eşiniz de sizi mi aldattı ben anlayamadım
Benim iş yerimde yemin ederim eşini aldatmayan erkek yok. Ikinci hatları ikinci tlf ları var. Acil iş çıktı aşkım gece geç gelirim lanet olsun bu ise mesleğe bir akşam da karımla olamayacak miyim diyerek karısını arayan ve kapatınca kahkahalar atarak sevgilisine gidenler var. Istanbulda denetlemedeyken bir hastanenin acilinde eşini görüntülü arayıp zehirlendik aşkım bu akşam hastanede kalacağım önlem için deyip karı kız peşine düşenler var.Dünyanın sonuna doğmuşuzNe nefret edilesi değil mi?
Ayyyy okurken çok kötü hissettim.Benim iş yerimde yemin ederim eşini aldatmayan erkek yok. Ikinci hatları ikinci tlf ları var. Acil iş çıktı aşkım gece geç gelirim lanet olsun bu ise mesleğe bir akşam da karımla olamayacak miyim diyerek karısını arayan ve kapatınca kahkahalar atarak sevgilisine gidenler var. Istanbulda denetlemedeyken bir hastanenin acilinde eşini görüntülü arayıp zehirlendik aşkım bu akşam hastanede kalacağım önlem için deyip karı kız peşine düşenler var.
Şeref kalmamış yaBenim iş yerimde yemin ederim eşini aldatmayan erkek yok. Ikinci hatları ikinci tlf ları var. Acil iş çıktı aşkım gece geç gelirim lanet olsun bu ise mesleğe bir akşam da karımla olamayacak miyim diyerek karısını arayan ve kapatınca kahkahalar atarak sevgilisine gidenler var. Istanbulda denetlemedeyken bir hastanenin acilinde eşini görüntülü arayıp zehirlendik aşkım bu akşam hastanede kalacağım önlem için deyip karı kız peşine düşenler var.