A Annelique Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2019 19 1 1 Aralık 2020 Konu Sahibi Kucukbeyinannesii #41 Seymakhrmn199 .!.: Evet canım hamileyim keseyi görduk Genişletmek için tıkla... Çok sevindim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Bende var mıdır acaba , hala ağrılar giriyor durup durup 9-8 gün kaldı adete
Seymakhrmn199 .!.: Evet canım hamileyim keseyi görduk Genişletmek için tıkla... Çok sevindim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Bende var mıdır acaba , hala ağrılar giriyor durup durup 9-8 gün kaldı adete
K Kelebeginruyasi35 Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2020 448 549 33 1 Aralık 2020 Konu Sahibi Kucukbeyinannesii #42 Annelique .!.: Çok sevindim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Bende var mıdır acaba , hala ağrılar giriyor durup durup 9-8 gün kaldı adete Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekildeyim kasık ağrısı var 2 haftadan fazla oluyor sanırım yeni yeni bel ağrısı eklendi bir de akıntı birleşmeden sonra 3 gün ve 1 hafta sonrasında ilk beyaz akıntıyı gördüm devam ediyor bat 7 gün kaldı.
Annelique .!.: Çok sevindim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Bende var mıdır acaba , hala ağrılar giriyor durup durup 9-8 gün kaldı adete Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekildeyim kasık ağrısı var 2 haftadan fazla oluyor sanırım yeni yeni bel ağrısı eklendi bir de akıntı birleşmeden sonra 3 gün ve 1 hafta sonrasında ilk beyaz akıntıyı gördüm devam ediyor bat 7 gün kaldı.
K Kelebeginruyasi35 Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2020 448 549 33 1 Aralık 2020 Konu Sahibi Kucukbeyinannesii #43 Bu arada konu sahibini de tebrik ederim :) sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
K Kucukbeyinannesii Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2020 264 126 1 Aralık 2020 Konu Sahibi Kucukbeyinannesii #44 Annelique .!.: Çok sevindim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Bende var mıdır acaba , hala ağrılar giriyor durup durup 9-8 gün kaldı adete Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah. Şendere vardır inşallah canım allah gönlüne göre versin ❣
Annelique .!.: Çok sevindim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Bende var mıdır acaba , hala ağrılar giriyor durup durup 9-8 gün kaldı adete Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah. Şendere vardır inşallah canım allah gönlüne göre versin ❣
K Kucukbeyinannesii Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2020 264 126 1 Aralık 2020 Konu Sahibi Kucukbeyinannesii #45 Black93 .!.: Oyy maaşallah Gözün aydın canım Sağlıkla al kucağına inşallah Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin
Black93 .!.: Oyy maaşallah Gözün aydın canım Sağlıkla al kucağına inşallah Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin