Kizlar beta hgc oranimi bugun ogrendim 48.8 ve sancilarim var

Evet ve ilk denemede olan bir gebelik bende şaşırıyorum aynı zamanda mutluyum düşünmüyordum aslında daha yeni evliyim 4 buçuk aylık eşim çok istiyor diye denedik ve oldu gibi görünüyor tabiki değerler nasıl gidişat göstericek ona bakacağız
Maşallah canım zaten bir sağlık sorunun olmadıktan sorma hamile kalman da bir sakınca yok ki

Kizlar merhaba 3 gündür yaklaşık olarak kasık agrilarım var biri cimcikliyor gibi bıçak batıyor gibi sağ sol olarak düzenli bir şekilde batıyor bazen sağ sol değilde tam ortadan batıyor. Beta hgc mi ise bugün öğrendim 48.8 ve bu gece agrım diğer 2 güne göre daha fazla bu durumla karşılaşan varmıydı veya sebep ne olabilir korkuyorum
Canım bu kasıklarda batmayı bazı arkadaşlarımız hamileliğin başlarında yaşamış.. Yani vücudun bebek için yaptığı hazırlıktan dolayı rahiminde de birtakım değişikler sonucu o ağrı batmaları hissediyor olabilirsin.. Ben hiç yaşamadım böyle birşey ama mesela sen anlayabilirsin bunu.. Adet olmadan olan kasıklardaki o his mi bu yoksa olağan dışı birşey mi?? Adetine de kaç gün var bilmiyorum ama bazen erken öğrenildiğinde adet olabiliyoruz vücut gebelikten vazgeçip hazırlıkları durduruyor ve adet olunuyor bebek falan oluşmadan beta değeri böylece düşüyor.. Çoğu kadının bundan haberi bile olmuyormuş aslında ama şimdi sabırsız bizler hemen kan testi yapıyoruz 5 6 gün öncesinden öğreniyoruz.. Allah kalbine göre versin canım..

Canım bu kasıklarda batmayı bazı arkadaşlarımız hamileliğin başlarında yaşamış.. Yani vücudun bebek için yaptığı hazırlıktan dolayı rahiminde de birtakım değişikler sonucu o ağrı batmaları hissediyor olabilirsin.. Ben hiç yaşamadım böyle birşey ama mesela sen anlayabilirsin bunu.. Adet olmadan olan kasıklardaki o his mi bu yoksa olağan dışı birşey mi?? Adetine de kaç gün var bilmiyorum ama bazen erken öğrenildiğinde adet olabiliyoruz vücut gebelikten vazgeçip hazırlıkları durduruyor ve adet olunuyor bebek falan oluşmadan beta değeri böylece düşüyor.. Çoğu kadının bundan haberi bile olmuyormuş aslında ama şimdi sabırsız bizler hemen kan testi yapıyoruz 5 6 gün öncesinden öğreniyoruz.. Allah kalbine göre versin canım..
Evet canım hemşire dedi ben hormon yukselmediginde ne olucak dediğim de o da boş gebelik demişti. Bende bundan korkuyorum canım ben adetime 9 gün varken idrar testinde öğrendim bu çok garip ve ilişki tarihim de ondan 1 hafta önce falan di gerçekten kafam o kadar karışık ki

Evet canım hemşire dedi ben hormon yukselmediginde ne olucak dediğim de o da boş gebelik demişti. Bende bundan korkuyorum canım ben adetime 9 gün varken idrar testinde öğrendim bu çok garip ve ilişki tarihim de ondan 1 hafta önce falan di gerçekten kafam o kadar karışık ki
Şuan adetine ne kadar var?? Böyle konuştuğuna göre var daha 5 6 gün.. Ayrıca boş gebelik çok farklı birşey.. Değerin yükselmezse dediğim gibi gebelik bile yok demektir.. Yani düşük yapmış falan gibi olmayacaksın.. Gebelik oluşmadan bitmiş olacak.. 9 gün kala idrar testinde de nasıl çıktı çok enteresan gerçekten.. Kanda çıkabilir ama idrarda zor yani.. Belki de test bozuktu ama hamileydiniz kan verip öğrendiniz 😊Ama vardır Rabbimin bir bildiği.. Bekleyin bakalım ne olacak..

Merhaba, bir sey sorabilir miyim?
Bugün adet günüm ama sağlam bir şeffaf akıntı ile birlikte, gün içinde beyaz akıntım geldi. Dün ve bugün akıntım var hep. Bu bir belirti sayılabilir mi?
olabilir de olmayabilir de akıntı tek başına belirti sayılmaz ama adet gününüz gelmiş zaten test yapsanız çıkar muhtemelen

Canım bende tüp bebek transferi oldum bugun 10. Günüm ve kasıklarım da benım de ağrı var ağlamamak için zor tutuyorum kendimi adet olacakmışım gibi hissediyorum 🥺
Bende tüp bebek yaptım cumartesi günü kan verdim değerim 65,95 çıktı hamilesin dedi doktor. Bnde biraz endişeliyim değerim düşük diye . Ama daha çok erkenmis adetim geçmeden yaptım testi evdede yaptım silik çıktı . Eğer ağrın olmazsa üzül canım embriyo tutanmaya çalıştığı için ağrı yapiyo bndede bel ağrısı çok vardı ama çok şükür oldu senin sonucunda öğrenmek istiyorum inşallah güzel haberler alirsin

Şuan adetine ne kadar var?? Böyle konuştuğuna göre var daha 5 6 gün.. Ayrıca boş gebelik çok farklı birşey.. Değerin yükselmezse dediğim gibi gebelik bile yok demektir.. Yani düşük yapmış falan gibi olmayacaksın.. Gebelik oluşmadan bitmiş olacak.. 9 gün kala idrar testinde de nasıl çıktı çok enteresan gerçekten.. Kanda çıkabilir ama idrarda zor yani.. Belki de test bozuktu ama hamileydiniz kan verip öğrendiniz 😊Ama vardır Rabbimin bir bildiği.. Bekleyin bakalım ne olacak..
Gözüküyormuş canım doktor dedi normal diye . Hamileyim keseyi görduk dün 🤗

X