- 17 Kasım 2020
- 264
- 126
-
- Konu Sahibi Kucukbeyinannesii
Canım kanamam yok ve adetime daha var zaten 5 gün kadar ben erken öğrendim o yüzüden de endişeliyim ağrılar ile birlikte akıntı geliyorBebek yerleştiği için ağrılar normal. Kanama olmadığı sürece korkmayın. Değer 2 günde 2 kat artmalı düzenli artış varsa değer 2000i geçince kontrole gidersiniz. Artış düzenli değilse beklemeden gidersiniz. Hayırlı olsun
Bebek yeni yerleşiyor rahim hazırlanıyor akıntılarda ağrılarda çok normal. Yavaş yavaş azalacak endişe etme lütfenCanım kanamam yok ve adetime daha var zaten 5 gün kadar ben erken öğrendim o yüzüden de endişeliyim ağrılar ile birlikte akıntı geliyor
Endişem maalesef adet günün daha geçmemesi kaynaklıBebek yeni yerleşiyor rahim hazırlanıyor akıntılarda ağrılarda çok normal. Yavaş yavaş azalacak endişe etme lütfen
Endişe etmeyin siz değerleri takip edin adet günü geldiğinde küçük bi lekelenme olabilir kırmızı kan gelmedikten sonra gönlünüzü ferah olsunEndişem maalesef adet günün daha geçmemesi kaynaklı
Değerlere göre 2 3 haftalık gebelik dendi değerim çünkü 48.8 ve yumrutlamama dönemimi biliyorumBaska bir konuda 2 haftalik hamileyim demistiniz bu bilgiyi size kim verdi? 2 haftalik hamilelik diye bir sey mumkun degil de.
2 haftalil gebelik diye bir sey olamaz. Son adet gününe gore hesaplanır.Değerlere göre 2 3 haftalık gebelik dendi değerim çünkü 48.8 ve yumrutlamama dönemimi biliyorum
Bana zaten 3 haftalık dendi 4 gireceğim söyleşi adet tarihime göre ama ben özel yaşantımı bildiğim için 2 bucuk 3 haftalık olarak düşünüyorum2 haftalil gebelik diye bir sey olamaz. Son adet gününe gore hesaplanır.
Zaten beni şaşırtan da bu eğer özel yaşantıma göre 2 haftalık hamileysem nasıl oluyor da ben bundan 5 gün önce pozitif olarak görüyorum. Muallâktayım geçen ay 7 gün gecikmem oldu 28 ekimde regl gördüm kan testi verdim birşey çıkmadı. Üstüne 4 5 gün sonra gebelik tesi de yaptım birşey çıkmadı. Eğer gecem aydan hamile olsam değerim daha da yuksek çıkar diye düşünüyorum kafamda birçok soru var canım.2 haftalil gebelik diye bir sey olamaz. Son adet gününe gore hesaplanır.
Aynı bende günüm geçmediği için de korkuyorumCanım bende tüp bebek transferi oldum bugun 10. Günüm ve kasıklarım da benım de ağrı var ağlamamak için zor tutuyorum kendimi adet olacakmışım gibi hissediyorum
Merhaba, bir sey sorabilir miyim?Endişe etmeyin siz değerleri takip edin adet günü geldiğinde küçük bi lekelenme olabilir kırmızı kan gelmedikten sonra gönlünüzü ferah olsun
Oyle yapacağım canım teşekkür ederimEndişe etmeyin siz değerleri takip edin adet günü geldiğinde küçük bi lekelenme olabilir kırmızı kan gelmedikten sonra gönlünüzü ferah olsun
Bence sen korkma günün geçmemesine rağmen kan sonucun iyi daha yükselir oAynı bende günüm geçmediği için de korkuyorum
Ya inşallah canım şu an bile çok agrım var duramıyorumBence sen korkma günün geçmemesine rağmen kan sonucun iyi daha yükselir o
2 sonra tekrar kan vermen lazım canımYa inşallah canım şu an bile çok agrım var duramıyorum
Hemşire de aynen öyle dedi gidip vericem 200 lere ulaşması gerek dedi2 sonra tekrar kan vermen lazım canım