Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1500 e yakın olması gerekiyorKızlar merhabalar. Doktor randevusu alicam ama hem acele ediyorum hem de gidip keseyi goremezsem moralim bozulur diye almak istemiyorum. Beta hcg niz kac iken karından ultrasonla gördünüz acaba
3000 civarıyken karından kese göründü bende..Kızlar merhabalar. Doktor randevusu alicam ama hem acele ediyorum hem de gidip keseyi goremezsem moralim bozulur diye almak istemiyorum. Beta hcg niz kac iken karından ultrasonla gördünüz acaba
Tesekkur ederim cevabınız için3000 civarıyken karından kese göründü bende..
Rica ederim.. en son değeriniz kaçtı nezman bakıldı yani ?Tesekkur ederim cevabınız için
Dundu canim 500 du her iki günde bir 2 ye ya da 3 e katlıyor 6 betadan beri sıkı takipteyim. Bu durumda cuma ya da cumartesi günü 3000 lwre ulaşır Allah izin verirse. C.tesi gunune randevu almayi düşünüyorum insaAllahRica ederim.. en son değeriniz kaçtı nezman bakıldı yani ?
Canım 5000 e yakındu benim ama öncesinde gitmedim belki önce de görünürdüKızlar merhabalar. Doktor randevusu alicam ama hem acele ediyorum hem de gidip keseyi goremezsem moralim bozulur diye almak istemiyorum. Beta hcg niz kac iken karından ultrasonla gördünüz acaba
Evet cuma cumartesi uygun buyuk ihtimal kese gorunur cnmDundu canim 500 du her iki günde bir 2 ye ya da 3 e katlıyor 6 betadan beri sıkı takipteyim. Bu durumda cuma ya da cumartesi günü 3000 lwre ulaşır Allah izin verirse. C.tesi gunune randevu almayi düşünüyorum insaAllah
Merhaba betanız kaç iken göründü karından kesenizKızlar merhabalar. Doktor randevusu alicam ama hem acele ediyorum hem de gidip keseyi goremezsem moralim bozulur diye almak istemiyorum. Beta hcg niz kac iken karından ultrasonla gördünüz acaba
2 gun öncesinde 1350 idi canim 2 gunde bir benimki 3 e katladı hep yani 4000 civaridie diye düşünüyorum canimMerhaba betanız kaç iken göründü karından keseniz
Teşekkür ederim cevapladığınız için2 gun öncesinde 1350 idi canim 2 gunde bir benimki 3 e katladı hep yani 4000 civaridie diye düşünüyorum canim
Ne zaman gittiniz peki randevuya ne zaman gördünüz keseyi değeriniz kaçtı? Bende aynı şeyi merak ediyorumda yardımcı olur musunuz??Kızlar merhabalar. Doktor randevusu alicam ama hem acele ediyorum hem de gidip keseyi goremezsem moralim bozulur diye almak istemiyorum. Beta hcg niz kac iken karından ultrasonla gördünüz acaba
5+1 de gördüm keseyi 1800 küsürdü betaNe zaman gittiniz peki randevuya ne zaman gördünüz keseyi değeriniz kaçtı? Bende aynı şeyi merak ediyorumda yardımcı olur musunuz??
5+0 da gördük canim biraz geç cevap oldu ama en son 2 gun once 1340 beta idi yani 4000 civarında beta ile 5+0 ile karından gözüktü canimNe zaman gittiniz peki randevuya ne zaman gördünüz keseyi değeriniz kaçtı? Bende aynı şeyi merak ediyorumda yardımcı olur musunuz??