- 15 Ocak 2024
- 567
- 160
- 35
-
- Konu Sahibi CerkesMaria
Evet ama deger cok ıyı yukselmemıs gıbı geldı bugun 2000lerde olması gerekmez mıydıKuzuuuummmm gebe misinnnnhatırlıyorum seni topiclerden çok sevindim gözün aydın olsun inşallah hayırla sağlıkla kucağına alırsın
Iki gunde iki kat artmasi gerekirdi. Yukselis az olmus. Insallah gönlünuze gore olur, iyi haberler alirsiniz.Kızlar..
Eylül 25 beta 25
Eylül 29 beta 136.65
Ekım 7 beta 1104.45
İlerlemesi nasıl yarın doktora gıdıcem
Cok uzuldum suanIki gunde iki kat artmasi gerekirdi. Yukselis az olmus. Insallah gönlünuze gore olur, iyi haberler alirsiniz.
Bugun 2000lerde olması gerekmıyor muydu yanıCanım bence sıkıntı bir değer değil, 2 günde bir ortalama %65 gibi bir değer artışı yeterli oluyor genelde. İlla 2 kat diye düşünme
Uzmek icin soylemedimCok uzuldum suan
Bak ben yüzde 65le basit bir matematikle şöyle hesapladımBugun 2000lerde olması gerekmıyor muydu yanı
Insallah aglamamak ıcın zor turuyorumBak ben yüzde 65le basit bir matematikle şöyle hesapladım
29 Eylül 136
1 Ekim 224
3 Ekim 370
5 Ekim 610
7 Ekim 1008
Senin zaten 1104 çıkmış bugünkü değerin, kendini hiç strese sokma yarın da zaten kontrolün varmış allahın izniyle yolundadır herşey
Emin ol bu dönemde seni ve bebişi en kötü etkileyecek şey üzülmek strese girmek, yarın çok güzel sonuçlar duyacaksın ve derin bi oh çekeceksinInsallah aglamamak ıcın zor turuyorum
Insallah kuzum yazarım yarın sabah 10.10 gece randevum dua etEmin ol bu dönemde seni ve bebişi en kötü etkileyecek şey üzülmek strese girmek, yarın çok güzel sonuçlar duyacaksın ve derin bi oh çekeceksinmutlaka haberdar et sonuçlardan beni de bak sana demiştim diyeceğim
Etmem mi canım benim, güzel haberler alıp güzel bir yola çıktın hayırlısıyla sağlıkla tamamlamayı nasip etsin rabbimInsallah kuzum yazarım yarın sabah 10.10 gece randevum dua et
Amın kuzum allah razı olsunEtmem mi canım benim, güzel haberler alıp güzel bir yola çıktın hayırlısıyla sağlıkla tamamlamayı nasip etsin rabbim
Canım bence iyi yükselmiş hepsi iki günde en az iki kat artmış ki yüzde 60 artması bile normal bence endişelenme gayet güzelCok uzuldum suan
Kımısı kotu ılerlemıs dıyor korkuyorumCanım bence iyi yükselmiş hepsi iki günde en az iki kat artmış ki yüzde 60 artması bile normal bence endişelenme gayet güzel
Hayır canım hesapla bak iki günde bir iki kat artmış olarak gitmişKımısı kotu ılerlemıs dıyor korkuyorum
Hesaplıyorum o zaman bugun 2000 lerde olması gerekıyorduHayır canım hesapla bak iki günde bir iki kat artmış olarak gitmiş