- 17 Aralık 2024
- 28
- 13
- 3
- 24
- Konu Sahibi yuksel3468
merhaba kızlar adetime 4 gün kaldı betam 2 gün önce 10.10 du bugün kan verdim 20.06 çıktı normalmi sizce sizinkiler ne kadar sürede yükseldi ben biraz erken fark ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun 2 katına çıkmış maşallah güzelmerhaba kızlar adetime 4 gün kaldı betam 2 gün önce 10.10 du bugün kan verdim 20.06 çıktı normalmi sizce sizinkiler ne kadar sürede yükseldi ben biraz erken fark ettim
gayet iyi artmış içiniz ferah olsunmerhaba kızlar adetime 4 gün kaldı betam 2 gün önce 10.10 du bugün kan verdim 20.06 çıktı normalmi sizce sizinkiler ne kadar sürede yükseldi ben biraz erken fark ettim
Allah isteyen herkese nasip eder inşallah yarın inşallah güzel haberler alırsınızHayırlı olsun 2 katına çıkmış maşallah güzel
Ben de dün kan verdim 9.55 çıktı yarın tekrar vereceğim bakalım nasıl ilerleyecek
Allah razı olsun isteyen herkese nasip olsun inşallahgayet iyi artmış içiniz ferah olsun
Aminnn inşallah çok erken yakaladık, nasıl fark ettinizAllah isteyen herkese nasip eder inşallah yarın inşallah güzel haberler alırsınız
Midem ne yesem yanıyordu birde kasıgımda adet olcakmışım gibi ağrı vardı saplanıp çıkıyordu normalde midesi hasas olan bir insanda değilim en çok şüphe etiren mide yanması olduAminnn inşallah çok erken yakaladık, nasıl fark ettiniz
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMidem ne yesem yanıyordu birde kasıgımda adet olcakmışım gibi ağrı vardı saplanıp çıkıyordu normalde midesi hasas olan bir insanda değilim en çok şüphe etiren mide yanması oldu
Peki 10 değerini nasıl öğrenmiştiniz öncesinde idrar testi yapmışmıydınız? Yumurtlamadan kaç gün sonra adete kaç gün kala öğrendinizMidem ne yesem yanıyordu birde kasıgımda adet olcakmışım gibi ağrı vardı saplanıp çıkıyordu normalde midesi hasas olan bir insanda değilim en çok şüphe etiren mide yanması oldu
İdrar testi silik çıkmıştı 31 yumurtlama günü adetime 7 gün kala öğrendimPeki 10 değerini nasıl öğrenmiştiniz öncesinde idrar testi yapmışmıydınız? Yumurtlamadan kaç gün sonra adete kaç gün kala öğrendiniz