- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #6.501
Foto silinmediğinden koyamıyorum ama şuan profilde resmim var beni kime benzetirsiniz kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç saattir bir benzeten çıkmadığına göre profil resmimi kaldırsam iyi olacak.Foto silinmediğinden koyamıyorum ama şuan profilde resmim var beni kime benzetirsiniz kızlar?
Themiscim profile koy resmini benzeteyim hemen buralardayım:)kaç saattir bir benzeten çıkmadığına göre profil resmimi kaldırsam iyi olacak.
tamam koyuyorum o zaman5 -10 dklığınaThemiscim profile koy resmini benzeteyim hemen buralardayım:)
cok güzelsin masallah:) ama suan benzetemedim bi düsüncem benzetmeye calıscam:)tamam koyuyorum o zaman5 -10 dklığına
cok güzelsin masallah:) ama suan benzetemedim bi düsüncem benzetmeye calıscam:)
themis kimseye benzetemedim kendine has bir güzelliğin var:)tamam koyuyorum o zaman5 -10 dklığına
yok mu başka gönüllü benzetin benithemis kimseye benzetemedim kendine has bir güzelliğin var:)
En güzeli iste eşin benzerin yokyok mu başka gönüllü benzetin beni
doğru diyorsun canım ben kimselere benzemem en çok anneme benzerim oda ünlü değil zaten
En güzeli iste eşin benzerin yok
Aa evet bende seni bu kad8na benzetiyom
şu kadına çok benzeten oldu ama ben o kadar benzetemiyorum andırıyor biraz
Sen Fahriye Evcene benziyosun aynıırihannaya benzeseymisim keske diyorum
saol canıımm begenilen bir kız insan kendini benzetemiyor kimseye monicamı innamı dersen innaya daha cok benziyosun sendeSen Fahriye Evcene benziyosun aynıı
İnna'yı baya bi kişi söyledi beğeniyorum onu :))saol canıımm begenilen bir kız insan kendini benzetemiyor kimseye monicamı innamı dersen innaya daha cok benziyosun sende