- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #6.161
Ben kime benziyorum lütfen birisi söyleyebilir mi?
Fotoğrafın nerede?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kime benziyorum lütfen birisi söyleyebilir mi?
Yaaa hiç güzel değil
Ama teşekkür ederim yorum yaptığın için.
Başka birine benzetiyolardı.
Neyse resimden pek anlaşılmaz zaten.
Seni ben pek Elif Karlı'ya benzetemedim , bencede daha güzelsin. Veda dizisinde Ayşe karakterini oynayan kıza biraz benzettimde adını tam çıkaramadım.
ben hiç elif karlıya benzetemedim kendimi çünkü ondan daha güzelim
ben hiç elif karlıya benzetemedim kendimi çünkü ondan daha güzelim
Aslında dediğiniz doğru ama herkes güzel olmak ister, bu da çok doğal bence. Güzel birine benzetilmekte insanları mutlu eder, bu da çok doğal.
Fiziksel görünüşümüz bizim elimizde değil ve onun için birine çirkinsin ya da güzel değilsin demekte çok kırıcı olur, bu kimsenin elinde değil çünkü..
Herkes kendine güzel :)
Yok ama ben "ben daha güzelim" diye birşey demedim, kızı beğenmedim sadece. Ben öyle biri değilim zaten. Güzel olduğumu hiçbir zaman iddia etmem, tam tersi kendimi beğenmediğim için tepki görürüm çoğu zaman. Ben bakalım etrafımda duyduğum kişilere mi benzetecekler diye bir resim koydum, ona da 1 kişi yorum yapmış sadece zaten, kimse birşey yazmamış. Ben de yorum yaptığın için teşekkürler dedim, bitti.
Burdaki resimler ölçü değil, gördüğü kadarıyla ona benzetmiş, olabilir..
Oooo baya sert olmus yorumlar :/
Fot koymus birisini ,bu kadar kirmaya gerek yoktu .
Hiç yakıştıramadım, hatta baya sinirlendim .
Neyse .
yüzümde bi tane bile estetik yok !!! makyaj bile yapmam ben !!! doğallığı severim makyaj yapmadığım için güzel bulmuyorsunuz herhalde
kızlaarr uzatmayalım.. herkes kendine güzel işte.. ayrıca bir arkadaşında dediği gibi bazen sadece ifade benzer.. benim bir arkadaşım var deniz akkayanın kardeşi desem inananırsınız. ama inan hiç bir çekiciliği olmayan ve bir çoğuna göre güzel olmayan bir kız..ama ifadeler mimikler bir bakış... benzetilir bazen olabilir...
avatardaki benim. beni genelde evanescence ve avril e benzetirler. sizce kime benziyorum kızlar? her türlü yoruma açığım.