• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar benzetildiginiz ünlü isimler neler hadi resimli olarak paylasalm(Resimli)

kimseye benzetemedim,çok hoş birisin ama

kısa saç nasılda güzel yakışmış:) çok güzelsiniz birilerini feci halde anımsatıyorsunuz ama çıkartamadım.bu arada kısa saçlı halinizle avatarınız arasında da bir benzerlik var.

prensesim saol cnm çok tşkr ederim.feci halde demişsin merak ettim doğrusu:81: evt avatarımı kendime yakın bulduğum için seçmiştim cnm .

tryamor evt gördüm o kadını cnm ama kendime benzetemedim ama siz benzettiniz demek ki tşkr ederim .

mermaid tşk ederim sanada cnm ilginize :118:

prensesim saol cnm çok tşkr ederim.feci halde demişsin merak ettim doğrusu:81: evt avatarımı kendime yakın bulduğum için seçmiştim cnm .

tryamor evt gördüm o kadını cnm ama kendime benzetemedim ama siz benzettiniz demek ki tşkr ederim .

mermaid tşk ederim sanada cnm ilginize :118:

kısa saçlı halinizi biraz berna laçine benzettim maşallah bu arada çok güzelsiniz:nazar::nazar:

2yvtmw6.jpg

bu kız:42:

pınar altuğ a benzeten çok oluyor saç rengi ve kesimden dolayı herhalde ama insan kendii kimseye benzetemezmiş :)

Back