- Konu Sahibi BeyazPerim
-
- #3.861
benden ölçün ne yada gögüs ölçün?
yok be kuzum onun modlukla ilgisi yok, özel hayatımdaki sıkıntılar coşturmuo gönlümü bu sıralar.. yoksa ben hep aynıyım değişmem,bikaç güne toparlanırım inşopuyorumnanaktan
pardon anlayamadım akitra açarmısın biraz??
yok be kuzum onun modlukla ilgisi yok, özel hayatımdaki sıkıntılar coşturmuo gönlümü bu sıralar.. yoksa ben hep aynıyım değişmem,bikaç güne toparlanırım inşopuyorumnanaktan
Aaaa..şekerim..düzelir inşallah..
esprileri patlatıyordun,neşeliydin..ondan diyorum..yoksa başka bişey yok canım..
:1ninca:
Mag...msn açtım yoktun..Meydey meydey..Sana sesleniyorum...Mag..İpek yattı mı?...Meydey...Sen napıyosun? ..Meydey..Ben saatlerdir siyam kedilerinin nasıl çiftleştiğini ve kızgınlık dönemini araştırdım nette..meydey..Msn de yoktunuz tekrar ediyorum..Bugün görüşemedik..Meydey...gününün nasıl geçti? Meydey..Alper Tunga öldü mü? ..Meydey meydey..ısız acun kaldı mı?..Karakutuya iyi bak meydey...Düşüyorum..Meydey..İniş takımlarım yatağa düşecek gibi..Meydey...Mey..............
Mey..............................
:tek gözü burda tek gözü yatakta saç baş dağılmış ama burayı meraktan yatamayan smile:
aaa kızlar bu arada dolgulu donlar da çıkmış ...aklinialirimsmile
Jenıfır totosu gibin olsun diye mi?bence de ....
akitra canım 80 falansa hiç uğraşma dolgulularla götür işini...zemuszemus
aaa kızlar bu arada dolgulu donlar da çıkmış ...aklinialirimsmile
nasıl ölcülür bilmiyorum meme altından diyorlar hangi alt kahve yerin altından mı yoksa en alttan mı anlamadıgım için ölcemedim de
tatlıgacım bende pek haptır ilaçtıro taraflara girmedim ama
ne biliyim bitkisel seyleri ve masajı yapıyorum eyvahedigeldismile
Jenıfır totosu gibin olsun diye mi?
ben de ne meydeyi diyorum
bizi artık önce bu topicte mi arıyon hülya aklinialirimsmile
hayır kıs kadın o ...:roflol::roflol:Ama bunlar herüfler içüüün...
ekle kıs hadi bekliomhülya msne smile yapan sen olsaymıssın düşünemiyorum harika olurd heralde :roflol:
herkes burdamı ekliyim bende belkim
hayır kıs kadın o ...:roflol::roflol:
inci marka kadın reyonundan :sm_cool:
20 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?