- 15 Eylül 2020
- 358
- 182
- 53
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Sadece alttan as temizletsem ve az bi şey başlangıç yerini aldırsam yeterli olur mu sence?Bence aldır şekil vardir. Gür seviyorsan aralarını da kaş farı gibi bir şeyle doldur. Ben öyle yapıyorum.
Evet dediğiniz gibi sadece altını aldırsam yeterli olur, vede başlangıç koşesinden çok çok az. Teşekkür ederim:)Bence sadece altını alın kaşlarınız biraz seyrek ama gayet güzel dilerseniz kaş kitiyle doldurabilirsiniz
Seyrek oldukları için şekil verme riskini almaya korkuyorum, az bi alttan aldırsam zaten az da olsa şekle girip bi şeye benzer belkigüzel bi şekil verdir baktın dolgun gelmiyor gözüne kaş farı kullanabilirsin çok pratik. Benimkiler de seyrek ben kullanıyorum.
Seyrek oldukları için şekil verme riskini almaya korkuyorum, az bi alttan aldırsam zaten az da olsa şekle girip bi şeye benzer belki
Rica ederim canımEvet dediğiniz gibi sadece altını aldırsam yeterli olur, vede başlangıç koşesinden çok çok az. Teşekkür ederim:)
Yarın gidip aldırıcam çünkü bu şekil artık hiç hoşuma gitmiyorlarO kadar da seyrek değiller ya bence gayet normal. Hiç korkma. Zaten uçlarından toparlayacak en çok.
Yarın gidip aldırıcam çünkü bu şekil artık hiç hoşuma gitmiyorlar ☺ Kötü olursada uzak yapacak bi şey yok makyajla idare ederim. Teşekkür ederim yardımın için
Umarım öyle olurKeşke daha önce aldırsaydım diyebilirsin. Foto koyarsın aldırınca.
Ve sonuçKeşke daha önce aldırsaydım diyebilirsin. Foto koyarsın aldırınca.
Cok dogal durmus gayette guzel olmus.Ve sonuç ☺ Az makyajla doldurunca dahada güzel olur
Teşekkür ederimmCok dogal durmus gayette guzel olmus.
Aaa çok güzel olmuş gerçekten çok doğalVe sonuç ☺ Az makyajla doldurunca dahada güzel olur
Çok teşekkür ederimmmAaa çok güzel olmuş gerçekten çok doğal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?