- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar artık bende hamilyim. bügün öğrendim. ilk tüp denememizdi, tutduğunu öğrendik. doktorum herşey ıyı dedi. kandan bakıldı. bügün transverden sonro 10 gun. ama 5 gun transveri yapıldı. kan talilim. bugun 370 çıktı, doktorum ikiz yada üçüz dedi. pazartesi tekrar kontrolum var.çooooooooooook mutluyum. buraya bende hamileyim diye yazmak okadar çok istiyordum ki anlatamam. allahım banada nasip etti ya bin şükürler olsun. allahım bütün bekleyenlre biran önce versin acayip bir mutluluk bu içimde benden başka birileride yaşıyor. :dance:çoooooooook mutluyum çooooooook. :teytey:
kızlar artık bende hamilyim. bügün öğrendim. ilk tüp denememizdi, tutduğunu öğrendik. doktorum herşey ıyı dedi. kandan bakıldı. bügün transverden sonro 10 gun. ama 5 gun transveri yapıldı. kan talilim. bugun 370 çıktı, doktorum ikiz yada üçüz dedi. pazartesi tekrar kontrolum var.çooooooooooook mutluyum. buraya bende hamileyim diye yazmak okadar çok istiyordum ki anlatamam. allahım banada nasip etti ya bin şükürler olsun. allahım bütün bekleyenlre biran önce versin acayip bir mutluluk bu içimde benden başka birileride yaşıyor. :dance:çoooooooook mutluyum çooooooook. :teytey:
cANIM cok sevındım allh tamamına erdırsın hayırlı olsun canım kendıne coook iii bak a.s.kızlar artık bende hamilyim. bügün öğrendim. ilk tüp denememizdi, tutduğunu öğrendik. doktorum herşey ıyı dedi. kandan bakıldı. bügün transverden sonro 10 gun. ama 5 gun transveri yapıldı. kan talilim. bugun 370 çıktı, doktorum ikiz yada üçüz dedi. pazartesi tekrar kontrolum var.çooooooooooook mutluyum. buraya bende hamileyim diye yazmak okadar çok istiyordum ki anlatamam. allahım banada nasip etti ya bin şükürler olsun. allahım bütün bekleyenlre biran önce versin acayip bir mutluluk bu içimde benden başka birileride yaşıyor. :dance:çoooooooook mutluyum çooooooook. :teytey: