• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bende bir huy peydah oldu

Mihail Zoscenko

Nirvana
Pro Üye
29 Aralık 2010
8.416
23.875
548
Başlıkta da yazdığım gibi kızlar, son zamanlarda iyice rahatsız olmaya başladım bu durumdan.

Ben normalde öyle kin tutan biri değilim, insanlara da art niyetle yaklaşmamaya çalışırım. Fakat son zamanlarda insanlara karşı kendi kendimi doldurmaya başladığımı fark ettim hiç hoşuma gitmiyor bu :(

Mesela çok basit günlük bir sorun yaşadım birisiyle diyelim. Normalde umursamazdım bile, fakat şimdi o kişiye karşı kinleniyorum, kafamda resmen senaryo kurup kurup onunla kavga ediyorum. Hele hele o anda cevabını veremediysem altta kalmışlık psikolojisine giriyorum, içimde o kişiyle sürekli hayali kavgalar edip kendi kendimi dolduruyorum. Daha kötüsü ortada fol yok yumurta yokken soğuk davranmaya başlıyorum, haklı olsam bile haksız duruma düşüyorum resmen. Bir kaç kez oldu bu durum.

Hepsini geçtim çok komik bişey bu ya. Bir de kendime yediremiyorum böyle düşünmeyi hem bu negatif hisler ruhumu ağırlaştırıyor, hem de o nefret ettiğim fesat insanlar gibi mi olacağım ben ya uff :(

Nasıl önüne geçebilirim bu hissin? Kendi kendimi saçma sapan doldurmayı nasıl önleyebilirim? Eskisi gibi hafif olmak istiyorum ben.

Bileniniz vardır yakın zamanda boşandım, allaha şükür büyük yıpranmalar yaşamadım bu süreçte ama içimde eski eşime karşı dinmeyen bir öfke var (ki normalde kolay kolay öfkelenmem sakin biriyim). Sanırım içimdeki bu öfkeyi başkalarına da yansıtmaya başladım. Tahmin sadece, ne oldu bana bilmiyorum :(

Öfkeniz takıntı haline gelmiş sanki, psikiyatrdan yardım alabilirsiniz.
Öfkenin takıntı haline gelmesi mi :(
Daha önce profesyonel yardım aldım (panik atak var), ama şimdi hiç ihtiyaç duymamıştım açıkçası. Çevremdeki insanlar çok iyi geliyor bana sağolsunlar. Ama olmadı bir yardım alsam mı bari

Başlıkta da yazdığım gibi kızlar, son zamanlarda iyice rahatsız olmaya başladım bu durumdan.

Ben normalde öyle kin tutan biri değilim, insanlara da art niyetle yaklaşmamaya çalışırım. Fakat son zamanlarda insanlara karşı kendi kendimi doldurmaya başladığımı fark ettim hiç hoşuma gitmiyor bu :(

Mesela çok basit günlük bir sorun yaşadım birisiyle diyelim. Normalde umursamazdım bile, fakat şimdi o kişiye karşı kinleniyorum, kafamda resmen senaryo kurup kurup onunla kavga ediyorum. Hele hele o anda cevabını veremediysem altta kalmışlık psikolojisine giriyorum, içimde o kişiyle sürekli hayali kavgalar edip kendi kendimi dolduruyorum. Daha kötüsü ortada fol yok yumurta yokken soğuk davranmaya başlıyorum, haklı olsam bile haksız duruma düşüyorum resmen. Bir kaç kez oldu bu durum.

Hepsini geçtim çok komik bişey bu ya. Bir de kendime yediremiyorum böyle düşünmeyi hem bu negatif hisler ruhumu ağırlaştırıyor, hem de o nefret ettiğim fesat insanlar gibi mi olacağım ben ya uff :(

Nasıl önüne geçebilirim bu hissin? Kendi kendimi saçma sapan doldurmayı nasıl önleyebilirim? Eskisi gibi hafif olmak istiyorum ben.

Bileniniz vardır yakın zamanda boşandım, allaha şükür büyük yıpranmalar yaşamadım bu süreçte ama içimde eski eşime karşı dinmeyen bir öfke var (ki normalde kolay kolay öfkelenmem sakin biriyim). Sanırım içimdeki bu öfkeyi başkalarına da yansıtmaya başladım. Tahmin sadece, ne oldu bana bilmiyorum :(
Bende bu huyumdan çok rahatsızım. Çok şey kaybettirdi bu yönüm bana. Düzelmeye yönelik çözüm için takipteyim

Aynı benim huyum :KK43:
Çok pis bişey ya.

Hayır mesela birine kendimi doldurdum ya üstüne atlayasım geliyor ya da adımı seslendi mesela ne var be neeee diye bağırıp küfür edesim geliyor. Dışarıda görsem tam bir ruh hastası derim :(

Küfür demişken bir de küfür etmeye başladım, kızdığım an dümdüz gidiyorum. Gerçi bundan şimdilik şikayetçi değilim hehe

Çok pis bişey ya.

Hayır mesela birine kendimi doldurdum ya üstüne atlayasım geliyor ya da adımı seslendi mesela ne var be neeee diye bağırıp küfür edesim geliyor. Dışarıda görsem tam bir ruh hastası derim :KK43:

Küfür demişken bir de küfür etmeye başladım, kızdığım an dümdüz gidiyorum. Gerçi bundan şimdilik şikayetçi değilim hehe
Oooo küfür dede mirasım :KK53: Ben ringe çıkıp ağız burun kırıyorum bile ne diyorsunuz. Baba hobisi olunca kızına da yansıyor uzak doğu spor sanatları :D

Yengeç burcuyum.
Ömrüm böyle kafamın içinde kavga etmekle geçti.
Hele ki şu an adetime birkaç gün var, sabah kafamda ne terör estirdim anlatsam aklınız hayaliniz almaz.
Sizinki de adet öncesi siniri olabilir belki?
Anaammm.. bende de bu huy var bende yengeç burcuyum ondan mıymış??:KK57:
Şaka bir yana içimde çok kurarım ama yüz yüze gelince çaktırmam. O anlık unuturum ama normalde hiç bir şeyi unutmam.:rolleyes:

Anaammm.. bende de bu huy var bende yengeç burcuyum ondan mıymış??:KK57:
Şaka bir yana içimde çok kurarım ama yüz yüze gelince çaktırmam. O anlık unuturum ama normalde hiç bir şeyi unutmam.:rolleyes:

Aynen işte, içinde kaç kere asıp kessem de bir sözüyle barışır kaldığım yerden devam ederim. Ama idam dosyası baki kalır, bir sonraki hatası da eklenmek üzere bekler ;)

aynı ben yaa aynı kinleniyorum sürat asıyorum soğuk davranıyorum sonrada haksız ben oluyorum hep... bikere soğudum mu sahte samimiyette yapamıyorum hep buyüzden kaybediyorum

Inancli biri iseniz, bol bol felak nas okuyun derim.
Zararsiz diye bisey yok, bu kadar nefret kalbi koreltir. Hem seytanin yaptigi en iyi seydir, once sizi doldurmak, insanlardan uzaklasip yalniz birakmak. O yalnizlik da kibirinizi besler.
Herkesin yanlislari var, bizlerinde. Kusur arayan bulur elbet. Guzel gorun guzel olsun insallah.

Ben normalde öyle kin tutan biri değilim, insanlara da art niyetle yaklaşmamaya çalışırım. Fakat son zamanlarda insanlara karşı kendi kendimi doldurmaya başladığımı fark ettim hiç hoşuma gitmiyor bu :KK43:

Hepsini geçtim çok komik bişey bu ya. Bir de kendime yediremiyorum böyle düşünmeyi hem bu negatif hisler ruhumu ağırlaştırıyor, hem de o nefret ettiğim fesat insanlar gibi mi olacağım ben ya uff :KK43:

Bileniniz vardır yakın zamanda boşandım, allaha şükür büyük yıpranmalar yaşamadım bu süreçte ama içimde eski eşime karşı dinmeyen bir öfke var (ki normalde kolay kolay öfkelenmem sakin biriyim). Sanırım içimdeki bu öfkeyi başkalarına da yansıtmaya başladım. Tahmin sadece, ne oldu bana bilmiyorum :KK43:
Rahat olun geçer bu duygu. Boşanmanın en kolayı bile zordur çünkü. Bir süre sonra ee yeter diyeceksiniz kendinize. Bu süre zarfında boşverin içinizden biraz kavga edin o insanlarla ve söyleyin içinizden geçenleri. Tabi dışarı belli etmeden. :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Testosterone yuksek olabilir, dedigim gibi spor yapacaksiniz. Adaminiz varsa onunla fiziksel yakinliik frekansini artirin. Adamlarimizin islevi:KK48: bizim hormonlari yola getirmek :kahve:

Back