Kızlar ben mi fazla takıyorum sizce?

Bana kalsa hiç gelmezdim eşim kanamam VS oldu ev ısınmıyor diye ısrarla getirdi bir kal gün önce gitmeye karar verdin ay sonunda gideceğiz evimiWze zaten bu muhabbetlerdenndolayı da daha bir yerde kalmamaya karar verdik
Eşimin annesinin kıskanması asla hoşuma gitmez bende onu kıskanmam o duyguları da Allah vermesin kıskançlık değil de evladım mutlu karısına ilgili gözüyle baksın yeter

Çocuk olunca napacaksınız sürekli böyle ev soğuk die oraya mı gecıceksınız . Kiracıysanız evi değiştirin değilseniz önlem alın
Ev sahibi sorunsalı başımıza sıkıntılar açtı bu yüzden nisana kadar taşınamıyoruz yoksa bir dakika durmam burayada kendi isteğimle gelmedim

belki de kadin bunaldi, evde yalniz kalmak istiyor, 4 kisilik yemek pisirmek istemiyor vs vs
Oladabilir herkes herkesi istemek zorunda değil eşim zorladı bu durumlardan dolayı yoksa bir dakka daha durmam gideceğiz yakında ama bu konuların sizin bahsettiğinizle alakası yok bana göre

Ev sahibi sorunsalı başımıza sıkıntılar açtı bu yüzden nisana kadar taşınamıyoruz yoksa bir dakika durmam burayada kendi isteğimle gelmedim
Ay sonu geldı zaten o zaman oturun zaten kadın size hakaret falan etmiyormuş kendide oğlundan Azcık ilgi beklemiş benım eşim her zaman meyvemızı de soyar ekmegımıze kaymak bal da koyar yazık kocam hem bana hem annesine hem kaynanasına bide döner bacılarına sorar size de yapayım mı die . Bunlar falan ufak tefek tatliş şeyler

Bana kalsa bugün gidicem ay sonuna denk gelmesi kötü oldu maddi acıdan

Bana kalsa bugün gidicem ay sonuna denk gelmesi kötü oldu maddi acıdan
Kayınvalidenizle aynı yerde yaşamıyor musunuz? Eğer aynı yerde yaşamıyorsanız eşinizin bir işi yok mı? Yani kalkıp altı üstü evinize geçeceksiniz. Ha derseniz ki dolabımıza yiyecek alacak paramız yok çocuğunuz doğunca nasıl maddi olarak yeteceksiniz?

Eşimin işi var ama duruldu esnaf olduğu için durum bu başka bir iş arayışındayız

Bir insan neden kendi annesine gitmez ki? Bizim de yoktu anama gittim uzattım bacakları yani kaynanada neden kalınır ben mi garibim anlamadı ya iki saat kalınca bile darlanıyorum çişimi tutuyorum evde yapıyorum ya kalmak nasıl ya

Keşke şuan geçsem bu arada işi var mı diye sordunuz bu yüzden izah ettim
İşte bende onu diyorum sizi zorla mıyım ve kapatmadılar ise eğer kayınvalidenize teşekkür eder kalkar geçersiniz evinize neden hemen geçmiyorsunuz?

Kiskanmayi falan geciyorumda su ev isinmiyor diye 1 ay gelip kalma isini kayinvalide yapsa lincleriz. Dagin tepesinde mi yasiyorsunuz anlamadim, bir evi isitacak cozumu bulamadiniz mi? Bundan yuz bulup kayinvalide de gelip sizde aylarca kalir sonra geldi gitmiyor diye de konu acarsiniz.

İşte bende onu diyorum sizi zorla mıyım ve kapatmadılar ise eğer kayınvalidenize teşekkür eder kalkar geçersiniz evinize neden hemen geçmiyorsunuz?
Eşim ay sonu olmasını öne sürüyor bende borç almasını söyledim çünkü kira ve bağkır vwrmşs ıvr zıvır

Bazı üyeleri anlamıyorum. Ülkede ekonomik kriz var. Sadece erkek çalışan bir evde geçim zor. Hal böyle olunca genç çiftler anne babalarının evine gidiyor.

Orada kalmaya mecbursanız hoş görmeniz gerek. Annesi o kumanız değil. Takılmayın…

Huyunuzu bilirsiniz aslında annesinden kıskanacaksanız bebek yerine çalışmanız gerekirdi.

Isınmayan ev olmaz. Doğalgaz ise açarsınız, yetmezse elektrikli takarsınız. Olmadı soba kurarsınız . Para olmayınca hiç biri olmuyor

Parası olmayan çocuk yapmasın o zaman. Çocuk doğunca birden refaha ermeyeceklerine göre.

Gittim bir haftada orda kaldım eşim rahat edemedi

kira ve bağkur yaklaşınca illa ki elde az para kalıyor maddi durumdan dolayı geçmedik kaynanama orayı anlamamoşsınız

Parası olmayan çocuk yapmasın o zaman. Çocuk doğunca birden refaha ermeyeceklerine göre.
Emekli ana baba kışın doğal gaz parası vermeyeyim diye gelecek olunca hep birlikte olur mu öyle şey demekten geri kalmazken ama gençler nasıl geçinsin ekonomi kötü oluyor ama bu gençler çocuk yapmaktan geri kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…