Selam kızlar bir aydır kaynanamgille yaşıyoruz benim hamilelik evimizin ısınmaması derken bi aya uzadı arada kaynanamın eşimin bana olan ilgisini kıskandığını hissediyorum bir kaç gün önce eşim portakal VS aldı hastaydım hem kaynanam hem ben eşim ye hastasın derken lafa kaynanam atladı bende hastayım şöyle böyle ben anne sen kıskandın mı diyince kabul etti, bir de eşim bana sarılıp öpünce hemen annesine de aynısını yapıyor karısıyım sonuçta eşim böyle yapınca kumam gibi hissediyorum tabi bu kocamla alakalı bişey hamileliğimden dolayı eşim daha çok titriyor üstüme bazen sen göbeği cıkınca ne yapacaksın söyle böyle diyor eşim yedin m portakal diyince de yedi yedi evde de yer diye tepki veriyor
Kıskanc biri olduğunu kabul etmiş yapacak bişey yok kaç küsür yaşında kadın değişmez eşinde anasına kıyamıyor sok lafı gitsin sende mı hamilesin yoksa kız kahkahkah gül geç :) ben olsam ev buz da tutsa gitmem eğer böyle karakterse yani ..Selam kızlar bir aydır kaynanamgille yaşıyoruz benim hamilelik evimizin ısınmaması derken bi aya uzadı arada kaynanamın eşimin bana olan ilgisini kıskandığını hissediyorum bir kaç gün önce eşim portakal VS aldı hastaydım hem kaynanam hem ben eşim ye hastasın derken lafa kaynanam atladı bende hastayım şöyle böyle ben anne sen kıskandın mı diyince kabul etti, bir de eşim bana sarılıp öpünce hemen annesine de aynısını yapıyor karısıyım sonuçta eşim böyle yapınca kumam gibi hissediyorum tabi bu kocamla alakalı bişey hamileliğimden dolayı eşim daha çok titriyor üstüme bazen sen göbeği cıkınca ne yapacaksın söyle böyle diyor eşim yedin m portakal diyince de yedi yedi evde de yer diye tepki veriyor
belki de kadin bunaldi, evde yalniz kalmak istiyor, 4 kisilik yemek pisirmek istemiyor vs vsSelam kızlar bir aydır kaynanamgille yaşıyoruz benim hamilelik evimizin ısınmaması derken bi aya uzadı arada kaynanamın eşimin bana olan ilgisini kıskandığını hissediyorum bir kaç gün önce eşim portakal VS aldı hastaydım hem kaynanam hem ben eşim ye hastasın derken lafa kaynanam atladı bende hastayım şöyle böyle ben anne sen kıskandın mı diyince kabul etti, bir de eşim bana sarılıp öpünce hemen annesine de aynısını yapıyor karısıyım sonuçta eşim böyle yapınca kumam gibi hissediyorum tabi bu kocamla alakalı bişey hamileliğimden dolayı eşim daha çok titriyor üstüme bazen sen göbeği cıkınca ne yapacaksın söyle böyle diyor eşim yedin m portakal diyince de yedi yedi evde de yer diye tepki veriyor
Kp yaşıyorYa çok gıcık alıyorum bu tarz kv davranışlarından, ne güzel muhabbetleri var çocuklarımın şükür diyeceğine, kocasından göremediği ilgiyi alakayı oğlundan bekliyor, hastalıklı bir şey bu. Kimin karısıysa ona yapsın nazını, kp vefat mı etti sizin, tek çocuk mu eşiniz nedir? Fazla takılmıyorsunuz, ben olsam ben de gıcık kaparım ama hayatımın merkezine oturan bir dert de olmaz tabii.
Bi de gerek yok şu muhabbetlere, evimde battaniyeleri ceketleri dolanır Hagrit gibi gezerim de yine de kv ile birlikte oturmam.
Yazmısım ya ne diye orda olduğumu kendk annem de de kaldım bir süre hatta daha fazla kalacaktım ama eşimin rahatı içi buraya geldimNe diye oradasınız ya hayret bir şey
Selam kızlar bir aydır kaynanamgille yaşıyoruz benim hamilelik evimizin ısınmaması derken bi aya uzadı arada kaynanamın eşimin bana olan ilgisini kıskandığını hissediyorum bir kaç gün önce eşim portakal VS aldı hastaydım hem kaynanam hem ben eşim ye hastasın derken lafa kaynanam atladı bende hastayım şöyle böyle ben anne sen kıskandın mı diyince kabul etti, bir de eşim bana sarılıp öpünce hemen annesine de aynısını yapıyor karısıyım sonuçta eşim böyle yapınca kumam gibi hissediyorum tabi bu kocamla alakalı bişey hamileliğimden dolayı eşim daha çok titriyor üstüme bazen sen göbeği cıkınca ne yapacaksın söyle böyle diyor eşim yedin m portakal diyince de yedi yedi evde de yer diye tepki veriyor
Yazmısım ya ne diye orda olduğumu kendk annem de de kaldım bir sürüNe diye oradasınız ya hayret bir şey
Zaten az cok insan içinde bulununca fark ediyor ay sonu geçeceğim inşAllah pişman oldum eşimin burda kalma teklifini kabul ettiğim içinKıskanc biri olduğunu kabul etmiş yapacak bişey yok kaç küsür yaşında kadın değişmez eşinde anasına kıyamıyor sok lafı gitsin sende mı hamilesin yoksa kız kahkahkah gül geç :) ben olsam ev buz da tutsa gitmem eğer böyle karakterse yani ..
Bana kalsa hiç gelmezdim eşim kanamam VS oldu ev ısınmıyor diye ısrarla getirdi bir kal gün önce gitmeye karar verdin ay sonunda gideceğiz evimiWze zaten bu muhabbetlerdenndolayı da daha bir yerde kalmamaya karar verdikOturup kayınvalideye laf mı edelim şimdi?
Bir aydır evindesiniz daha dda duracak gibi duruyorsunuz. Bazı şeyleri görmezden gelin yapacak bir şey yok.
Sizinde kıskanilmak gayet hoşunuza gitmiş bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?