Kızlar ben mi fazla takıyorum sizce?

Üreme aşkı. Ülkenin geleceği belirsiz olunca herkes soyu devam ettirme kaygısına düştü.
Çocuk rızkıyla gelir mantığı maalesef.
Ev ısınmıyor işler kötü ama hamile.

Aile planlaması sıfır.
Öyle gelmiş öyle gider.
Evliliğe de hareket nenelere torun lazım.
Just ilginç

Ay sonu elde az para kalması kadar normal bişey yok maddi durumumuz iyi olmadığı için buraya geçmedik Baska sebepler vardı hala kira ve fatura ödüyoruz eve gideceğimiz de belli olmadığı için birikim altın yapıp kenara koyduk evde olsak o para harcamalara ayrılacaktı konudan bağımsız yorum yapıyorsunuz.

Kadın kıskançlığı her yaşta aynı.

Isıtıcı alın birkaç kat battaniye ile örtünün ama yeterki kendi evinizde oturun.

Hanımefendi siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz evde olmayıp harcama yapmadığınız için altın atıp kenara koymuşsunuz yoksa harcamalara gidecekti para diyorsunuz ama bebek doğduğunda eğer ailelerin yanında yaşamak gibi bir düşünceniz yoksa normal giderleriniz yanında bir de bebeğin giderleri eklenecek işte asıl onlara nasıl bütçe bulacaksınız?
Arkadaş bunu anlatmak istiyor size

Ay sonu elde az para kalması kadar normal bişey yok maddi durumumuz iyi olmadığı için buraya geçmedik Baska sebepler vardı hala kira ve fatura ödüyoruz eve gideceğimiz de belli olmadığı için birikim altın yapıp kenara koyduk evde olsak o para harcamalara ayrılacaktı konudan bağımsız yorum yapıyorsunuz.
Yok gayet anladım çok şükür o konuda bir sıkıntımız yok sadece evde bulunmadığımız için harcama planı yapmamıs olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…