- Konu Sahibi butterfly 's'
-
:teytey: Az önce hastaneden geldim canlarım bhcg 223 çıktı.cuma tekrar sonuç bakıcaz.
Allahım sana binlerce şükürler olsun.ben hamileyim diyebileceğim umuduyla bugünlere kadar geldim.Rabbim sonunda bana da nasip etti.İnşallah kucağıma da aldığım günlere gelirim.Allahım isteyen herkese nasip etsin..
kızlar destek olan herkese teşekkür ederim.cesaretimin kırıldığı anlarda beni yeniden umutlandırdınız.her denememde ilk denememi yaşıyormuşum gibi yüreklendirdiniz.Allah sizlerden razı olsun.hepinizi çoookkk öpüyorum.................................
buttefly 's' merhaba cnm allah tamamına erdirsin bu güzel haberi bize verdiğin ve bizimle paylaştığın tşk.o kadar çok sevindim ki allah sağlık ve sıhatli evlatlar nasıp etsin hepimize bu 4 denemem demişsin cnm aşılamamı yoksa tüp tedavisi görüyordun sakıncası yoksa öğrenemibilirmiyim bende 3 tüp denemesi görmüştüm eğer laburatuar ortamında dölleselerdi 28 temmuz test günüm olacaktı hayırlısı olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin...görüşmek üzere allaha emanet ol sağlıkcakla kal...
katlamazmi katlar tabi 10. gun bile degerin cok iyi canim...nasil mutlusundur kimbilir su an....seni hamisler listesine ekledim bile.... :)) peki sen hic idrar testi yapmismiydin???
tebrik ederim sakın korkma canım yazılarının bir çoğunu takip ettim sen çok mücadele verdin ve şimdi hamişsin :CüvCüv:bu çok güzel bir şey dilerim rabbim çok kolay hamişlik ve vaktine kolay doğum nasip eder lütfen korkmadan mutluluğunuzu doyasıya yaşayın eşinle :1hug:canlarım hepinize çoooooooooooooook teşekkür ederim.yazdıklarınızı okudukça ağladım .eşimde bişey oldu sandı valla.herkese ayrı ayrı cevap yazamadım nolur kusura bakmayın...evet çok mutluyum ama bir okadar da endişeliyim.şimdi hamiş arkadaşları daha iyi anlıyorum.bekleyişler gerçekten de çoğalıyormuş.........hala inanamıyorum.kaybetme korkusu var içimde...Allahım inşallah kucağıma almayı nasip eder.Darısı olmayanlara inşallah...a.s.
canlarım hepinize çoooooooooooooook teşekkür ederim.yazdıklarınızı okudukça ağladım .eşimde bişey oldu sandı valla.herkese ayrı ayrı cevap yazamadım nolur kusura bakmayın...evet çok mutluyum ama bir okadar da endişeliyim.şimdi hamiş arkadaşları daha iyi anlıyorum.bekleyişler gerçekten de çoğalıyormuş.........hala inanamıyorum.kaybetme korkusu var içimde...Allahım inşallah kucağıma almayı nasip eder.Darısı olmayanlara inşallah...a.s.
:teytey: Az önce hastaneden geldim canlarım bhcg 223 çıktı.cuma tekrar sonuç bakıcaz.
Allahım sana binlerce şükürler olsun.ben hamileyim diyebileceğim umuduyla bugünlere kadar geldim.Rabbim sonunda bana da nasip etti.İnşallah kucağıma da aldığım günlere gelirim.Allahım isteyen herkese nasip etsin..
kızlar destek olan herkese teşekkür ederim.cesaretimin kırıldığı anlarda beni yeniden umutlandırdınız.her denememde ilk denememi yaşıyormuşum gibi yüreklendirdiniz.Allah sizlerden razı olsun.hepinizi çoookkk öpüyorum.................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?