Kızlar ben düğün günü adet olmak istiyorum

bu kadar stres yapma canım. bizim de iki yerde düğün oldu hatta istanbulda düğünümüzün olduğu günün gece yarısında eşimin memleketine gitmek üzere yola çıkmıştık o yorgunlukla. ben de oradaki düğün sonrası hemen evimize dönmek istedim ama bırakmadılar sağolsunlar :umursamaz: hatta düğün günü eşimin tarafından kendini bilmezin teki bir kız beni ilk kez görmesine rağmen gerdeğe burda mı gireceksiniz demişti. az daha yolacaktım kızı alsanaalsanasmile dondum kaldım o anda. böyle bir konu kimseyi ırgalamaz dedim geçtim. düğün gecesi tüm evi boşaltıp bizi yalnız bıraktılar. akıllarınca olacaktı o iş ama tabiki olmadı. eşim de ben de evimize dönmeyi bekledik. canım kimsenin bilip bilmemesi önemli değil bırak ne isterlerse düşünsünler. densizin biri olur da sorarsa verirsin ağzının payını olur biter.

hah işte bu şekilde....sorarlarsa size ne???
ben seni çok iyi anlıyorum, ne demek istediğini de....insan tabiki kendi evinde olsun istiyor..nişanlın da anlayışlıymış madem, kimseyi takma...sen şimdi ne derim...rahatsız olurum diye düşünürsen bişey soracakları yoksa bile rahatsız olursun canım...o yüzden normal bir gün, herşey normal, uyanacağız kahvaltımızı yapacağız gülüp eğleneceğiz vsvs diye düşünürsen kendini rahatlatıp gerginliğini yansıtmazsan o rahatsız olacağın bakışlar bakamadan yok olur..soran olursa da bak ne güzel bulmuşsun cevabını...soranları önemseme onların densizliği...sen canını sıkmadan güzelce ağızlarının payını ver...
mutluluklar bu aradazemuszemus

teşekkür ederim adaşcım a.s
napim bacım insan ister istemez tedirgin oluyo bişey derler mi demezler mi
ama düşününce dedim kendi kendime ya bu benim için en özel günlerden biri kimsenin düşüncesi için ben zorunluluk hissetmek istemiyorum nişanlımda der acelesi yok falan diye bana diyen olursada aynı lafı ben söylerim...
bunu sormaya kimse utanmayacaksa bende utanmam zemuszemus

anladım canım da takıp stres yapma bu kadar bilmiyorumkismileadet olamasan bile nişanlınla konuş adetli diyiverirsiniz ...yapcak bişey yok gibi görünüyo başkayerimseniben

Son düzenleme:
ben adetli olmak istemem dügün günü kim ugrasacak onunla yahu : )

ama ilk gecemiz illede dügün gününde olacak diye bi kaide yok öyle degilmi ?

hadi diyelim ilk gece ben cok üzgünüm ailemden ayrildigim icin

esimin anlayis göstermesini beklerim dogrusu

aman bu kadar neye stres yapıyosunki oluruna bırak utanıcak bişey yok baksınlar gözünün içine ne var öyle böyle olucak adetliyken gelinliğin içinde daha stresli rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…