• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben düğün günü adet olmak istiyorum

rahat rahat kendi evimde geçirmek istiyorum o anı.. nasıl olacak kolay mı zor mu bilmiyorum anlatılanlardan belki sancılı olacak yatmak isteyeceksin bile diyen var etrafımdan gelen giden oldukça sen rahatsız olacaksın diyolar onun için orda olmasını istemiyorum evime girerim kapımı kaparım vazifemi yaparım diyorum ama bunu karşı tarafa ben dememde hani biri uygun usulle bi bahane derse bende sabahında utanmam yani (( utanmamın nedenide kızlar adetim demek normal geliyo çünkü bunu yaşıyoruz uzun zamandır ben ilk adet olduğum zamanlar acaba belli oluyo mu insanlar anlıyo mu falan diye düşünüyodum şimdi özelimiz ama bunun önüne geçemiyoruz:)) şimdide o psikoloji var heralde utanırım yani yeni gelin ilk defa olacak bişeyinde hareketlerime yüzüme yansımasını istemiorum..
yoksa ailelerden bir korkum yok sadece özel anımı başka bir evde yaşayıp bunu kimseye yansıtmak istemiyorum.. onun için kılıf ayarlamaya çalışıyorum..

Bu anın özel olmasını istemek senin en doğal hakkın canım ama arkadaşların dediği gibi eğer istemiyorsan ve utanıyorsan bunu nişanlınla konuşmalısın bizim düğünde nişanlımın memleketinde olacak ve evimiz ayrı bir şehirde olacak biz konuştuk bu konuyu ikimizde kendi evimizde yaşamak istiyoruz ne yaşıycaksak düğünden sonra ya geri dönriz evimize yada ayrı yatarız ertesi gün döneriz dedik, en mantıklısı nişanlınla konuşman

aman canım taktığın şeye bak sorma işi geçmişte kaldı diye düşünüyorum.yapmassın olur biter düğün üstüne ona sitres yapma boşuna

:umursamaz:illa o gün birlikte olmak zorunda değilsin ki?ki sen 3 gün önce olmak istiyorsun odahada enteresan?:hulya:gerçekten adet olmak zorunda değilsin ki zaten dediğn gibi kim açıp bakacak?akannehirkusura bakma ama bana bu hikaye çok inandırıcı gelmedikafamçokkarıştıamaç başka gibi geliyo hayırlısı ...şöyle bir okuyunca hiçte mantıklı değil...özellikle 3 gün önce olsun demen :olmaz:
nişanlın anlayışla karşılıyosa orda birlikte olmak istememeni neye takıldın anlamadım?bu telaş ne?:kahve:

ya konuları görünce geldi aklıma dedim kızlara bi sorayım ...
ayrı yatırmazlar bi evi vercekler bize kapatırlar kapımızı zatn normalde yorgunluktan yapılmaz bide öğlen olcak düğün ben yatsı namazına kadar beklicem sonra namazımızı kılar sonra zobar gibi yatarız :DDDD
ama maksat kadınların bi beklentisi olmasın bende sabah kalkınca rahat olayım mazeretim hazır nasl olsa diyerekten düşündüm :))

:umursamaz:illa o gün birlikte olmak zorunda değilsin ki?ki sen 3 gün önce olmak istiyorsun odahada enteresan?:hulya:gerçekten adet olmak zorunda değilsin ki zaten dediğn gibi kim açıp bakacak?akannehirkusura bakma ama bana bu hikaye çok inandırıcı gelmedikafamçokkarıştıamaç başka gibi geliyo hayırlısı ...şöyle bir okuyunca hiçte mantıklı değil...özellikle 3 gün önce olsun demen :olmaz:
nişanlın anlayışla karşılıyosa orda birlikte olmak istememeni neye takıldın anlamadım?bu telaş ne?:kahve:

tatlım şimdi ben pazartesi istanbulda düğün yapcam haftasonu memlekette bi düğün daha olcak burdaki düğünden sonra biz yola çıkcaz orda kalcaz bende ilk geceyi orda geçirmek istemiyorum niye dersen hani özeldir ben başkasının evinde olsun istemem 4 senedir beraberiz biz bekledik iki gün daha bekleriz nolcak diyoruz bize sıkıntı yok acaba erkek tarafından soran falan olursa bahane diye düşündüm bi acelemiz yok nasıl olsa düğünün ertesi günü biz evimize gelcez adetin son günlerinde orda olursam kendi evime gelince temiz temiz yaparız...
adet olursam hani bilirler zaten bi şekilde usulü ile iletilir onlarda bi bekleyişte olmazlar bende gecenin sabahında utana sıkıla oturmam yanlarında derdim o yoksa başka bi düşünce yokkk :sm_cool:

çarşaf isteme gibi bi adetiniz yoksa sıcak bakmıoruz diosun o zaman ne gerek var adet olmaya nie istiyosun ki yaptık de olsun bitsin sonuçta onlar kapı deliğinden sizi mi izlicekler nerden bilicekler ki ben olsam yaptık derim kapatırım ağızlarını yania.s

eski adetleri sürdürmeyelim yaaa...
cok sacma bi adetmis zaten, ne o öyle ilk geceyi herkese ispatliyosun... kime ne kardesim alan almis satan satmis..

adetli olman şart değil adetliyim de...pedine mi bakacaklar sanki...
biz düğün gecesi eve girip gelinliğimi çıkarıp köpeklerimizi anneme almaya gittik oradan da kayınvalideme akrabaların yaınına gidip biraz oturduk uzaktan gelmişlerdi. içtik eğlendik sabaha karşı eve geldik oradan ayrılırken onlar sabah kahvaltiyı pikniğe gidiceklerini söylediler bizde geliriz dedik 10 gibi de uyanıp pikniğe gittik. kimse yeni evlisiniz ne oldu ne bitti demedi. ertesi akşama da annemde kaldık:)) ohhhh

ben anlıyorum seni,ben de çok gerıldım balayına ertesigun gıdecegız kendı evımızde cokuzak bı sehırde,burda kalın evı bırakırız dedıler dedım yookkkk,
bugunde gıttım mıs gıbı bı otel de yer ayırttım dugunden sonra 1 saat dururum sabahda 7de otelden balayına 10 gun sonrada suratıma bakmazlar heralde artık aklinialirimsmile

otel falan ayarlayabilsem oda yok yani kalınabilecek güzellikte bir otel yok..
mecbur kalacaz bi gece orda bir evde. yapmıcam ya nişanlımda zaten bişey demiyo bu konuda sen nasıl istersen diyo. valla isterlerse sorsunlar bana acelesi yok derim :DD

Kımseyı ılgılendırmez kocanla ne yapıp yapmadıgın adetı boŞverde yaptık de olsun bıtsın ŞÜphe Çekme dertlerı eger o ıŞı yaptık lafını duymaksa yaptık cevabını ver otursunlar aŞaĞıya kımseyede olduĞundan fazla deĞer verme hesap verme tepene Çıkarlar hep hesap vermek zorunda klırsın cunku onları sen alıstırırsın bu duruma baska lafım yok

Sana çıkıp birşey oldu mu diye sormazlar heralde, soruyorlarsa da ayıp etmiş olurlar.
Bu durumda adet olmanın ya da olmamanın bir anlamı yok. Adet olsan da açıp bakacak halleri yok sonuçta.
Eğer kendilerinde sorma hakkı bulabiliyorlarsa da, çok ta rahat evimde yaşamak istiyorum diyeceksin. Kime ne sizin ilk gecenizden.

Back