- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi birkedigordumsanki
rahat rahat kendi evimde geçirmek istiyorum o anı.. nasıl olacak kolay mı zor mu bilmiyorum anlatılanlardan belki sancılı olacak yatmak isteyeceksin bile diyen var etrafımdan gelen giden oldukça sen rahatsız olacaksın diyolar onun için orda olmasını istemiyorum evime girerim kapımı kaparım vazifemi yaparım diyorum ama bunu karşı tarafa ben dememde hani biri uygun usulle bi bahane derse bende sabahında utanmam yani (( utanmamın nedenide kızlar adetim demek normal geliyo çünkü bunu yaşıyoruz uzun zamandır ben ilk adet olduğum zamanlar acaba belli oluyo mu insanlar anlıyo mu falan diye düşünüyodum şimdi özelimiz ama bunun önüne geçemiyoruz:)) şimdide o psikoloji var heralde utanırım yani yeni gelin ilk defa olacak bişeyinde hareketlerime yüzüme yansımasını istemiorum..
yoksa ailelerden bir korkum yok sadece özel anımı başka bir evde yaşayıp bunu kimseye yansıtmak istemiyorum.. onun için kılıf ayarlamaya çalışıyorum..
Bu anın özel olmasını istemek senin en doğal hakkın canım ama arkadaşların dediği gibi eğer istemiyorsan ve utanıyorsan bunu nişanlınla konuşmalısın bizim düğünde nişanlımın memleketinde olacak ve evimiz ayrı bir şehirde olacak biz konuştuk bu konuyu ikimizde kendi evimizde yaşamak istiyoruz ne yaşıycaksak düğünden sonra ya geri dönriz evimize yada ayrı yatarız ertesi gün döneriz dedik, en mantıklısı nişanlınla konuşman