Kızlar ben düğün günü adet olmak istiyorum

birkedigordumsanki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
899
10
0
İstanbul
Benim iki düğün olacak.. ikincisini nişanlımın ailesinin memleketinde yapıcaz. buraya kadar bir sıkıntım yok ama ilk geceyi mecbur orda geçircez yola çıkma gibi bir durumumuz yok zaten yorgunluktan kıpırdayamam bi yere ..neyse ilk gecenin sabahındada naptınız bişey oldu mu bakışlarıyla karşılaşmak istemiyorum. yani öyle demeyip bakmasalar bile ben rahatsızlık duyacağım.. onun için düğüne iki üç gün kala falan adet olmak istiyorum en azından bahanem hazır olur diye düşünüyorum. nişanlımda sen nasıl istersen diyo bu konuda çok anlayışlı..
gerçi adet oluyorum desem kimsenin açıp bakacak hali yok yaaa. çarşaf olayını falan geçtim zaten ona ikimizde sıcak bakmıyoruz.
ondan yana içim rahat.. ama en azından gecenin sabahında bişey yapamayız zaten mazeretim var izlenimi verip benim rahatlamam..
bide adetim düzensiz ne zaman olacağı belli değil öyle bir dengesizliğim var ...

bana bi yol deyiverin bilmiyorumkismile

ben düğünde adetliydim

sonrası daha kötü oldu

beni ilk gece korkusu aldı ve uzun süre yapamadım

böylece daha bi konu oldum aile içrisinde (bayanlar arasında )

bence hiç rahatsız olma

ne demiş ünlü düşünür :)

tak fişi
bitir işi :)

bacım benimki korkudan değilki kendi evimde olsun isteği artı sabah onların adetlerine göre hep beraber kahvaltı yapılırmış herkes olacak anası teyzesi ebesi dedesi dayısı vırtı zırtı falan sıkılırım ben rahatsız olurum herkes bakacak gözünün içine ((kadınlardan bahsedyorum)) onun için iki gün öncesinden falan adet olursam en azından kadınların bi beklentisi olmaz yapamayacağımızıda bildiklerinden rahat olurum kendi evime gelince haydi bismillah deriz artıkın :))

Adetli olacağımı bileceklerinden beklentileri olmaz demişsin yanlış anlamadıysam olmak zorunda değilsin ki illa gerçekten yapmak istemiyorsanız yapmayın onlara ne. ılla adetli olduğumu bilsinler istiyorsan adetliymişsin gibi davran yani bir kaç gün öncesinden yalan söyleyiver hastalandım kasıklarım ağrıo gibi evinize gidince rahat rahat olur.

numaramı yapsamki ya ne bilim orkid falan araştırmazlar demi kaydirigubbakcemile3
nişanlımdan yana sıkıntı yok
erkek kardeşi evlenince geline bişey dememişlerde oğlana kaş göz yapmışlar hani noldu falan diye oda bişey göstermemiş
banada bişey soramazlar biliyolar çemkiririm ben lülülülülülü
biz rahatız o konuda illa olcak falan diye bi konuşmamız olmadı nişanlım bana bıraktı ne zaman hazır hissedersen diye
ama bi şekilde atlatmam lazım şimdi yapmıyorum göstermiyorum havalarında da olmak istemiyroum düşündüm dedim belki adet olursam mazeretli yırtarım :jeyyar:

tuhaf bi istek
başkasının bakışlarından rahatsız olmamak için adetli olmayı istemek:umursamaz:
nişanlınız anlayış gösterirken siz aileniz ne der diye düşünüyosunuz
kime ne???ilk gecenizin derdi onlarımı gerdialsanaalsanasmile
kusura bakmada sırf buysa sebep,çözüm yollarıda basit.oturup 2dakka düşünürseniz bulursunuz..
ama sebep başkaysa bilemiycembilmiyorumkismile

Ne kadar ciddiye almışsın eşinin ailesini..?
Kim sana hangi cürretle gece yaptınız mı diye soracak..?
yok adet olamk istiyorum vs gibi sıkıntılara girmişsin orkid sorarlar mı demişsin..
yok daha neler aç bakalım kanama var mı desinler bir de ,
Bana kimse böyle birşey sormadı annem dahil,diğerine de mok yemek düşer.
soranı sorduğuna pişman ederim.
kime ne benim cinsel hayatımdan..?

hahahahha ak nasıl taktik veriyor birde sempatiksalakcinni

İllaki adet olmam lazım diye düşünme o insanlar yüzüne bakıncamı anlayacaklar haa bu kız adetliymiş diye .
Kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilsinki onlarda bir beklenti içerisine girmesinler artık..

benim korkum yok benim anlatmak istediğimi anlamamışınızki anacım kendi ailemde onların aileside soramaz alırlar her türlü cevaplarınıda ..
hani ilk gece ya neticede ertesi gün büyüklerde olacakya ben utanırım diyorum .. onun için dedim acep kayınvalideme ben ya da biri der hani kız adetli eee bilirlerki bir günde olup biten bişey değil sonrasında kendi evimde yapsam ertesi gün kimsenin yüzünü görmicem :)) bi kocam bi ben..

hemşerim ank06 :)

denilse sıkıntı olmaz demi benim etrafımda hiç olmadı bu muhabbet hani ablamdı yengemdi falan görmedim kimseden ondan soruyorum..
onlardanda bir talep geleceğini zannetmiyorum bu konuyla ilgili . nişanlımdan yanada içim rahat zaten..

Anlatın o zaman biz evimizde olmak istiyoruz diye yorgunuz deyin anlarlar herhalde

kesinlikle katılıyorum..arkadaşım sen söyleyemiyorsan da nişanlına söyle o annesine mi babasına mı ne gidip söylesin böyle bi konu açılırsa..sonuçta özel bi an ve evinizde yaşamak istemeniz de gayet normal..

O zaman laf arasında ben regli oldum deyin yokmu k.validenizin bir yakını filan hani teyze hala olabilir onlara söyleyin bunu .
Yada sizin yakınlarınız söylesin bunu onlara

Çiğdem bence kimseye gerçeği söylemek zorunda değilsiniz. ışinize nasıl geliyorsa onu diyin. Ben senin yerinde olsam adetim der geçerim üstünde de çok durmam. Çünkü sen durdukça onlar da bir şey var zannederler. Zaten nişanlın da senin gibi düşünüyor, sana davranışlarıyla destek olur. Hiç boş yere adetini o güne denk getirmek için bünyeni sarsma.

E gerçekten o gün regl olsanız bile bunu nasıl söyleyeceksiniz? Bunu söylemeye de utanır insan, bu da en az cinsel ilişki kadar sizin özeliniz. Kimse birşey bilmek zorunda değil. Tek yapacağın (sana zaten birşey soramayacaklarına göre) eşinize kaş göz eden ima yapan olursa eşinizin sert bir bakış fırlatıp hiçbir kelime etmeden konuyu geçiştirmesini sağlamak.

rahat rahat kendi evimde geçirmek istiyorum o anı.. nasıl olacak kolay mı zor mu bilmiyorum anlatılanlardan belki sancılı olacak yatmak isteyeceksin bile diyen var etrafımdan gelen giden oldukça sen rahatsız olacaksın diyolar onun için orda olmasını istemiyorum evime girerim kapımı kaparım vazifemi yaparım diyorum ama bunu karşı tarafa ben dememde hani biri uygun usulle bi bahane derse bende sabahında utanmam yani (( utanmamın nedenide kızlar adetim demek normal geliyo çünkü bunu yaşıyoruz uzun zamandır ben ilk adet olduğum zamanlar acaba belli oluyo mu insanlar anlıyo mu falan diye düşünüyodum şimdi özelimiz ama bunun önüne geçemiyoruz:)) şimdide o psikoloji var heralde utanırım yani yeni gelin ilk defa olacak bişeyinde hareketlerime yüzüme yansımasını istemiorum..
yoksa ailelerden bir korkum yok sadece özel anımı başka bir evde yaşayıp bunu kimseye yansıtmak istemiyorum.. onun için kılıf ayarlamaya çalışıyorum..

Yok sen isteğinde çok haklısın. Kesinlikle kendi evinde yaşamak istemen kadar doğal birşey yok, çok sağlıklı bir istek. Ama benim dediğim bunun için bahane bulmana gerek yok. Hatta bunun olup olmadığını bilmelerine bile gerek yok. Rahat ol sen. Kimsenin haddi değil. Yüzüne bakarak da asla anlayamazlar olup olmadığını. Meraklarına yenilip sormya akalkarlarsa da eşin oldu da dmeesin olmadı da demesin. Bunu rica et. İşte bitti gitti.

teşekkür ederim canımcım :) rahatlamaya çalışıyorum bu konu hepimiz için hassas bir konu en azından böyle bir beklenti olursa benim tepkim ne olmalı diye düşündüğümden sorayım istedim.. teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…