- Konu Sahibi birkedigordumsanki
-
ben düğünde adetliydim
sonrası daha kötü oldu
beni ilk gece korkusu aldı ve uzun süre yapamadım
böylece daha bi konu oldum aile içrisinde (bayanlar arasında )
bence hiç rahatsız olma
ne demiş ünlü düşünür :)
tak fişi
bitir işi :)
Adetli olacağımı bileceklerinden beklentileri olmaz demişsin yanlış anlamadıysam olmak zorunda değilsin ki illa gerçekten yapmak istemiyorsanız yapmayın onlara ne. İlla adetli olduğumu bilsinler istiyorsan adetliymişsin gibi davran yani bir kaç gün öncesinden yalan söyleyiver hastalandım kasıklarım ağrıo gibi evinize gidince rahat rahat olur.
ben düğünde adetliydim
sonrası daha kötü oldu
beni ilk gece korkusu aldı ve uzun süre yapamadım
böylece daha bi konu oldum aile içrisinde (bayanlar arasında )
bence hiç rahatsız olma
ne demiş ünlü düşünür :)
tak fişi
bitir işi :)
Anlatın o zaman biz evimizde olmak istiyoruz diye yorgunuz deyin anlarlar herhalde
hemşerim ank06 :)
denilse sıkıntı olmaz demi benim etrafımda hiç olmadı bu muhabbet hani ablamdı yengemdi falan görmedim kimseden ondan soruyorum..
onlardanda bir talep geleceğini zannetmiyorum bu konuyla ilgili . nişanlımdan yanada içim rahat zaten..
rahat rahat kendi evimde geçirmek istiyorum o anı.. nasıl olacak kolay mı zor mu bilmiyorum anlatılanlardan belki sancılı olacak yatmak isteyeceksin bile diyen var etrafımdan gelen giden oldukça sen rahatsız olacaksın diyolar onun için orda olmasını istemiyorum evime girerim kapımı kaparım vazifemi yaparım diyorum ama bunu karşı tarafa ben dememde hani biri uygun usulle bi bahane derse bende sabahında utanmam yani (( utanmamın nedenide kızlar adetim demek normal geliyo çünkü bunu yaşıyoruz uzun zamandır ben ilk adet olduğum zamanlar acaba belli oluyo mu insanlar anlıyo mu falan diye düşünüyodum şimdi özelimiz ama bunun önüne geçemiyoruz:)) şimdide o psikoloji var heralde utanırım yani yeni gelin ilk defa olacak bişeyinde hareketlerime yüzüme yansımasını istemiorum..
yoksa ailelerden bir korkum yok sadece özel anımı başka bir evde yaşayıp bunu kimseye yansıtmak istemiyorum.. onun için kılıf ayarlamaya çalışıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?