- Konu Sahibi birkedigordumsanki
Benim iki düğün olacak.. ikincisini nişanlımın ailesinin memleketinde yapıcaz. buraya kadar bir sıkıntım yok ama ilk geceyi mecbur orda geçircez yola çıkma gibi bir durumumuz yok zaten yorgunluktan kıpırdayamam bi yere ..neyse ilk gecenin sabahındada naptınız bişey oldu mu bakışlarıyla karşılaşmak istemiyorum. yani öyle demeyip bakmasalar bile ben rahatsızlık duyacağım.. onun için düğüne iki üç gün kala falan adet olmak istiyorum en azından bahanem hazır olur diye düşünüyorum. nişanlımda sen nasıl istersen diyo bu konuda çok anlayışlı..
gerçi adet oluyorum desem kimsenin açıp bakacak hali yok yaaa. çarşaf olayını falan geçtim zaten ona ikimizde sıcak bakmıyoruz.
ondan yana içim rahat.. ama en azından gecenin sabahında bişey yapamayız zaten mazeretim var izlenimi verip benim rahatlamam..
bide adetim düzensiz ne zaman olacağı belli değil öyle bir dengesizliğim var ...
bana bi yol deyiverin bilmiyorumkismile
gerçi adet oluyorum desem kimsenin açıp bakacak hali yok yaaa. çarşaf olayını falan geçtim zaten ona ikimizde sıcak bakmıyoruz.
ondan yana içim rahat.. ama en azından gecenin sabahında bişey yapamayız zaten mazeretim var izlenimi verip benim rahatlamam..
bide adetim düzensiz ne zaman olacağı belli değil öyle bir dengesizliğim var ...
bana bi yol deyiverin bilmiyorumkismile