Kızlar ben delimiyim? :D

Apinklady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
473
892
32
Biliyorum bu bi dert değil diyebilirsiniz ama ben bu işten bunaldım artık.

Liseden beri manyak gibi saç boyuyorum, saçımda allahtan dayanıklı çıktı hiç kopmadı elimde kalmadı :işsiz:

Aklına gelen her rengi denedim, sarı, siyah, karamel, kumrallar, küllüler, bakırlar, kahve tonları, siyah, mavi siyahlar :halay: ve bunları defalarca yaptım.

Kendi saç rengim açık kahve idi.

Sarı yapıyorum, önce çok seviyorum yakışıyorda, sonra of böylede birşeylere benzedim diyorum doğal en iyisi diyerek basıyorum kahveyi, sonra bi ışıltı arıyorum uçlara yine sarı, ondan sıkılıyorum hadi birazda kızıl yansımalar olsun diyorum koştur koştur kızıl oluyorum, yine ton farkından bunalıp hop diye siyahı buluyorum bütün saça :KK45:

Yapıp yapıp sıkılıp tekrar sarıya dönüyorum, birazda gri olsa gidip gri yapıyorum, sonra yine başka bi yerde başka renk görüp ona geçiyorum. İlk yaptığımda hepsine işte benim rengim bu harika oldum diyorum, 5 gün geçmeden böylede iğrenç oldum diye eski fotoğraflarıma bakıyorum ne güzelmişim be diye :KK45:

Allah aşkına beni bi durdurun ben delimiyim manyakmıyım niye böyle git gel akıllı bi insanım, şu an saçım koyu kahve, yine aklımda uçlara sarıyı basmak var ben bezdim bu işten :bicak:

Biliyorum bu bi dert değil diyebilirsiniz ama ben bu işten bunaldım artık.

Liseden beri manyak gibi saç boyuyorum, saçımda allahtan dayanıklı çıktı hiç kopmadı elimde kalmadı :işsiz:

Aklına gelen her rengi denedim, sarı, siyah, karamel, kumrallar, küllüler, bakırlar, kahve tonları, siyah, mavi siyahlar :halay: ve bunları defalarca yaptım.

Kendi saç rengim açık kahve idi.

Sarı yapıyorum, önce çok seviyorum yakışıyorda, sonra of böylede birşeylere benzedim diyorum doğal en iyisi diyerek basıyorum kahveyi, sonra bi ışıltı arıyorum uçlara yine sarı, ondan sıkılıyorum hadi birazda kızıl yansımalar olsun diyorum koştur koştur kızıl oluyorum, yine ton farkından bunalıp hop diye siyahı buluyorum bütün saça :KK45:

Yapıp yapıp sıkılıp tekrar sarıya dönüyorum, birazda gri olsa gidip gri yapıyorum, sonra yine başka bi yerde başka renk görüp ona geçiyorum. İlk yaptığımda hepsine işte benim rengim bu harika oldum diyorum, 5 gün geçmeden böylede iğrenç oldum diye eski fotoğraflarıma bakıyorum ne güzelmişim be diye :KK45:

Allah aşkına beni bi durdurun ben delimiyim manyakmıyım niye böyle git gel akıllı bi insanım, şu an saçım koyu kahve, yine aklımda uçlara sarıyı basmak var ben bezdim bu işten :bicak:
Saçlarına yazık olacak yapma böyle yaşın daha genç diye tahmin ediyorum bir tanıdığım vardı oda senin gibi sürekli boyardı çok sık hem de şimdi 40 lı yaşında kadın ve saçı çok kötü durumda keşke bu kadar sık boyamasaydım der.

Sırf saçlarına verdiği zarar değil vücuduna da zararlı kimyasal boyalar. Senin bilinçlenip durman gerek biz nasıl durduralım?

bende liseden beri her rengi yaptım ama bu sene ortasında bebek yapma kararı aldığımızdan beri boyamıyorum ee malum yaş 30 a dayandı kendi saç rengimi göreyim beyazlar fazlalaşınca yine boyuyacağım nasılsa diyip boyamayı bıraktım... bir şeyleri bahane et canım yoksa uyuşturucu gibi bir başladın mı kurtulamıyorsun.. benim tam tepemde bir sürü beyaz var buna rağmen dayanıyorum boyamamak için

saçıyla çok oynayanın psikolojik sorunu vardır derler :) bence saçlarınızı bu kadar yormayın dökülmeye başladılar mı geri dönüşü olmayacaktır :)

• Beğen
Reactions: Yeu
Bi kaç sene sonra çok pişman olacaksın. Çünkü saćlarin yari yarıya azalmış ve incelmiş olacak.
Sonraki yılların için kara kara düşüneceksin acaba kadınlar için de saç ekimi yapılıyor mu diye. :KK34:

X