Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz Makyajıkızlar ben bu rimeli süremiyoruuuuuuuum
rimelden önce biraz pudra sürersen yapışmaz(mış).denemedim çünkü öyle bir sorunum yok.makyaj konusunda gurbaa prensesin bir topiği var olmazsa ona sor.
bende umudumu kesmiştim bu topikten kaydirigubbakcemile3 valla kızlar beyazını sürüyorum bekletiyorum sonra siyahını sürüyorum sanki çok yoğun sürüyo kapkalın oluyo ama biraz biraz alıştım artık.kk da bu ikisinin methini çok duydum borjoisin cliniuge ama bulamadım ..ılgilendiğiniz için çok sağolun kızlar a.s.
bende umudumu kesmiştim bu topikten kaydirigubbakcemile3 valla kızlar beyazını sürüyorum bekletiyorum sonra siyahını sürüyorum sanki çok yoğun sürüyo kapkalın oluyo ama biraz biraz alıştım artık.kk da bu ikisinin methini çok duydum borjoisin cliniuge ama bulamadım ..İlgilendiğiniz için çok sağolun kızlar a.s.
bu işte biraz acemisin heralde çnkü ben yeni yapmaya başladığım zamanlarda süremiyordum :) neyse öncelikle ; sürerken başını yukarı kaldırmalısın , yavaş ve yayıcı hareketlerle sürmelisin. yayıcıdan kastım bir sağa bir sola şeklinde